Culoare anului 2020: Revigorează excelent garderoba și luminează unghiile!

Culoarea anului 2020, conform institutului Pantone, devine un albastru clasic care indică pace, armonie, stabilitate și credință într-un viitor mai bun! Nu este vorba doar despre emoțiile frumoase pe care le poate evoca această culoare în noi prin îmbrăcăminte sau accesorii pentru casă, aceasta poate contribui și la o manichiură fermecătoare. Faceți clic pe articol pentru a vedea!

Ca de obicei, la sfârșitul lunii noiembrie, designerii de modă, graficienii și, de fapt, mulți alți oameni care urmăresc tendințele în modă așteaptă cu nerăbdare, care culoare va deveni culoarea anului. Aceasta este anunțată de institutul Pantone, care nu numai că stabilește o nouă direcție în materie de modă și design, ci și un fel de viziune pentru noul an. Pantone se ocupă și de psihologia culorilor individuale și a emoțiilor pe care acestea le evocă asupra noastră. 

Acesta este unul dintre motivele pentru care albastrul a fost o alegere clară pentru acest an. Semnifică pace și armonie, un sentiment de securitate, rezistență și încredere. Acestea sunt lucruri de care avem din ce în ce mai multă nevoie astăzi, nu-i așa? 
pantone_color_of_the_year_2020_classic_blue_banner

Să trecem la ceea ce este cu adevărat important! Deși este frumos că, culoarea albastră are efecte psihologice benefice asupra noastră, aceasta ne poate ajută să facem și o manichiură drăguță! Am pregătit pentru voi multă inspirație în acest articol. Veți găsi în el manichiuri albastre sub diferite forme care sunt la modă și arată extraordinar de bine!

Am găsit nuanțe similare pentru voi de geluri și oje semipermanente direct din magazinul nostru online. 

Ojele semipermanente pot fi obținute în mai multe nuanțe de albastru, de exemplu un albastru clasic sau albastru bleumarin.

În geluri, această culoare a găsit mai multe reprezentări sub forma cyan, liniștitor și un albastru metalic.

Pe lângă culoarea anului, compania anunță întotdeauna încă 4 nuanțe neutre cu care poate fi combinată perfect. Anul acesta este o nuanță ușoară de galben matur, albastru bluemarin, alb curat și o nuanță de gri fumuriu.
spring_summer_2020_classics_thumb

Aceste nuanțe sunt ideale pentru a crea un nail art cu stil. Ele arată bine atât în combinație cu albastru cât și individual. Convingeți-vă personal!

În această privință, am găsit nuanțe similare de oje semipermanente pe care le avem în rafturile noastre. De exemplu, avem aici o nuanță de soare de toamnă, noapte albastră, alb ca zăpada, și gri fumuriu

Și nu uitați nici de decorațiile de unghii care, pot face întotdeauna dintr-o manichiură obișnuită una foarte elegantă.

Ce părere aveți despre culorile din acest an? Vă veți reînnoi garderoba sau chiar locuința? Chiar dacă pisicile întotdeauna cad pe toate cele patru picioare, eu aș prefera să stau pe pământ și să testez aceste culori cel puțin pe ghearele mele. Dacă planificați să vă faceți o manichiură cu ele, aștept cu nerăbdare să îmi scrieți pe Facebook, cu poze despre creațiile voastre, bineînțeles. Eu îmi iau la revedere din nou. O zi frumoasă și inspirați-vă! 🙂

Surse: pantone.com. dexigner.com. tigerfeng.com. pooplomails.ru. sumcoco.com, voguetypes.com. felix.serendipity14.com. leannanails.crosscool.ru. remaselena.com. bellestilo.com, vk.com. xn--decorandouas-jhb.net. thetrendspotter.net. trends.cryptoworldlife.com. embellishmints.com. naildesignsjournal.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.