Crăciun 2021: Idei de cadouri!

Altele - Crăciun 2021: Idei de cadouri!

14.12.2021

Crăciunul este la tot pasul și este momentul perfect pentru a cumpăra cadouri! Dacă încă nu știi ce să le iei celor dragi, aruncă o privire la alegerea noastră a celor mai bune cadouri sub brad!

Kituri pentru începători și avansați

Dacă cunoști pe cineva care ar dori să încerce construcția unghiilor din confortul propriei case, ai ajuns la locul potrivit! Cadoul perfect este kitul nostru complet, care include tot ceea ce este nevoie pentru construcția unghiilor și are un preț avantajos! Pentru începătoare, alege kitul pentru contrucție cu ojă semipermanentă, pentru cele mai experimentate sau pentru cele care nu se tem să intre cu capul înainte în paradisul unghiilor, oferim, de asemenea, kituri de construcție cu gel, acril și polygel!

b2

Pila de unghii este OUT, mizează pe o freză

Un cadou perfect poate fi și o freză de unghii, datorită căreia îndepărtarea oricărei construcții este foarte rapidă și eficientă! Poți alege dintr-o gamă largă de freze, dar îți putem recomanda modelul nou JMD 108 cu ecran tactil, care este simplu de depozitat și, datorită aspectului său modern, se va potrivi perfect pe orice masă cosmetică!

b4

O lampă de calitate pentru toată lumea

Nu uita să arunci o privire și la lămpile noastre UV/LED, de înaltă calitate, care prezintă baza oricărei construcții de unghii perfecte. Nu numai că lămpile noastre au puterea perfectă pentru a polimeriza orice construcție, dar conțin LED-uri duble care pot ilumina fiecare bucată de material de pe unghii, asigurând o polimerizare perfectă. Cunoști pe cineva care are o lampă UV mai veche sau o lampă cu putere redusă? Atunci acest cadou va fi alegerea perfectă! Poți alege din mai multe culori și modele.

lampa
ko_ka_nani

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!