BLACK FRIDAY: sugestiile pisicuței NANI

Black Friday – un eveniment unic pentru cineva, o săptămână plină de reduceri pentru noi! După un an, vă aducem din nou o reducere de 15% la întreaga achiziție, uitați-vă la cele mai populare produse ale pisicuței NANI și inspirați-vă!

Am discutat deja despre istoria Black Friday în detaliu în articolul de anul trecut, iar anul acesta vom arunca o privire asupra unora dintre cele mai tari produse care se numără printre preferatele voastre, dar și ale pisicuței noastre NANI, care a făcut o listă cu aceste produse pentru voi. Acum este ocazia perfectă de a vă extinde colecția sau de a începe să vă gândiți la cadouri originale de Crăciun! Puteți cumpăra acum toate produsele începând din 21.11. până în 28.11.2021 cu o reducere de 15% cu codul BLACK15! Acum o selecție de 5 produse de top de la pisicuța NANI:

Locul 4 – Oja semipermanentă Sexy Lady

Ojă semipermanentă trifazică de calitate profesională într-o nuanță roșie perfectă, așa este culoarea Sexy Lady. Un roșu și mai iconic decât aceasta cred că nici nu mai există, așa că nu trebuie să lipsească din colecția nici unei manichiuriste!

104215565_3048693928499275_3400472725845456500_n

Locul 3 – Hard Base Complete Care 7in1 și Hard Top Shine

O bază de calitate și un luciu final stau la baza unei construcții de unghii perfecte. Am selectat pentru voi cele mai populare două produse din aceste categorii și anume Hard Base Complete Care 7in1 și Hard Top Shine. Baza este îmbogățită cu vitamine și fibre de nailon pentru unghii perfect rezistente, este ideală ca bază pentru geluri UV și sub oje semipermanente trifazice. Topul final sau oja finish fixează manichiura și îi adaugă rezistență suplimentară la zgârieturi și pierderea luciului.

b1

Locul 2 – Kituri de construcție cu ojă semipermanentă

Într-un astfel de kit de construcție cu ojă semipermanentă veți găsi tot ce aveți nevoie! Kitul este ideal pentru complet începători sau ca un cadou grozav sub pomul de Crăciun pentru cineva care își dorește să intre în paradisul unghiilor! Kitul conține nu numai toate produsele și o lampă UV/LED de calitate, ci și instrucțiuni detaliate, datorită cărora fiecare dintre voi poate face o construcție de unghii chiar dacă nu are nicio experiență până acum!

b2

Locul 1 – Freză de unghii într-un design frumos

Și în sfârșit locul 1! Uitați de pilelele de unghii clasice, mizați pe o freză de unghii, cu care veți îndepărta într-o clipă construcția veche! Anul acesta v-am pregătit două produse noi, care au devenit și ele foarte populare cu viteza luminii, așa că depinde numai de voi pe care o alegeți! Puteți alege fie o freză modernă și puternică, care are până la 35.000 de rotații pe secundă, fie o freză reîncărcabilă fără fir, care este suficientă pentru îndepărtarea stratului de gel și, datorită dimensiunii sale, este potrivită și pentru călătorii!

b4

Sper să vă placă alegerea mea și să vă inspirați măcar puțin din ea. Toate ne dorim unghii frumoase! Nu uitați să profitați până în 28.11. 2021 de reducerea de 15% care se aplică în magazinul nostru online la toate produsele. Asta e tot din partea mea, voi fi fericită să ne urmăriți pe pagina noastră de Instagram, unde nu uitați să ne etichetați în NANI stories. 🙂

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.