Cum să faci o manichiură de Crăciun?

Fiecare dintre noi își dorește să arate bine la masa de Crăciun. Dar nu putem fi așa fără o manichiură perfectă pe tema Crăciunului sau a iernii. Dacă ești în căutare de inspirație pentru o manichiură perfectă de sărbătoare, aici ești la locul potrivit!

Fulgi frumoși, rapid și ușor!

Îți plac motivele de iarnă și mai ales fulgii de zăpadă? Dacă nu ai acasă nici un autocolant sau stickere cu apă cu acest motiv, pictează-le rapid și ușor și singură! Tot ce ai nevoie este o ojă semipermanentă bine pigmentată sau un gel UV și o pensulă de precizie sau un instrument punctator pentru unghii!
nehty_vloc_ka

Sclipici oriunde te uiți!

Cum ar putea fi o manichiură festivă fără sclipici? Nu trebuie neapărat să fie vorba de unghii cu sclipici peste tot, așa le poți vopsi cu ajutorul ojelor cu sclipici, dar de data aceasta mă refer doar la o decorațiune minimalistă, care va conferi manichiurii tale atât farmec cât și eleganță.  Am ales din nou câteva motive pentru tine, care sunt după părerea mea top, trebuie neapărat să le încerci!

Sugestie: nu uita să arunci o privire și la categoria noastră de sclipici pe web!
blog1

Ce ai zice de reni?

Dacă ești în căutarea unei manichiuri mai îndrăznețe și mai colorate, nu uita de tendințele de Crăciun. De exemplu, poți desena pe unghii cu ușurință un ren folosind câteva oje color și o pensulă subțire, din nou am pregătit un tutorial simplu despre cum să pictezi cât mai ușor și mai eficient. Nu uita să fixezi întotdeauna motivul rezultat cu un finish lucios, care va prelungi de câteva ori mai mult durabilitatea modelului!
nehtysob

Roșu este încă IN!

Dacă nu-ți poți imagina Crăciunul fără unghii roșii, nu dispera – nu ești singura! Unghiile roșii au fost, sunt și vor fi mereu trendy, așa că nu te teme să găsești nuanța ta ideală (eu personal ador Sexy Lady) și e suficient să o decorezi puțin cu ceva. Nu se pun limite inspirației, așa că adaug câteva motive frumoase fără de care nu-mi pot imagina unghiile de Crăciun!
blog2

 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.