Considerați că manichiura nude este plictisitoare? Greșit. Convingeți-vă!

Doriți o manichiură care nu se demodează? O manichiură care va fi în trend iarna, vara, primăvara precum și toamna? Atunci ați nimerit perfect! Se spune că, cu cinstea, ajungi cel mai departe. Dar ce ziceți de naturalețe? În acest articol, vom pleca împreună într-o călătorie, prin care vom descoperi, faptul că, nuanțele nude, nu snt de loc plictisitoare. Doriți să aflați cum puteți alege cea mai potrivită nuanță pentru manichiura dvs? Citiți!

Cu siguranță ați auzit deja despre stilul nude. Prima dată și-a făcut apariția în lumea cosmeticii, unde scopul acestuia a fost să scoată în evidență feminitatea și frumusețea naturală fără a utiliza nici un fel de culori țipătoare, sau provocatoare. 

În timp, acest trend a devenit îndrăgit și în crearea unui nail art elegant. Luând în considerare faptul că trend-urile se repetă continuu și mai ales cele precum e nude, vă reamintesc, cum puteți obține un look natural al manichiurii dvs. 

Cum trebuie să vă orientați?

Este posibil să vă întrebați cum va arăta manichiura dvs în nuanțe nude. Sincer și eu mi-am pus această întrebare, de aceea am căutat câteva informții și pentru dvs, pentru clarificare.

Prima dată trebuie clarificat faptul, că roz pudră, skin, nude, sau naked sunt de fapt una și aceeași culoare. Dferența este în faptul, că nuanța nude, este disponibilă cu câteva subtonuri diferite. Puteți găsi de exemplu o nuanță skin, cu un sub-ton roz deschis, cu un sub-ton cald, ușor auriu, sau bej, chiar cu sub-tonuri albastre, sau oranj.nude_odst_nyGama disponibilă este destul de largă. În alegerea nuanței, factorul principal, este deci potrivirea nuanței la tonul pielii dvs lucrul acesta creând un aspect elegant și natural. 

Cum să alegeți corect oja semiparmanetă potrivită nuantei pielii

Nuanța corectă o recunoașteți după faptul, că  luminează și întinerește aspectul pielii dvs. Dacă din contră nuanța aleasă oferă un aspect palid și fad, înseamnă că această nuanță nu este cea potrivită pentru dvs și ar trebui de preferință, să alegeți un alt sub-ton.

Asta însemnând, că, dacă aveți un ton mai rece al pielii, potivite vor fi pentru dvs, nuanțele mai reci de nude, de exemplu cele cu subton roziu, sau albastru. Invers, nuanța caldă a pielii va fi superb completată de gelurile și ojele semipermanente nude cu subtonuri aurii, sau portocalii.barevna_typologie_ro

Posibilități nelimitate

Așa cum am specificat încă de la început, subtonurile pudrate nu ne vor dezamăgi în nici un anotimp. Tebuie totuși, să ținem cont de faptul, că pe parcursul anului, nu se schimbă doar anotimpurile, dar odată cu ele și tonul pielii nostre. Iarna tonul pielii este mai deschis, iar vara, datorită soarelui, mai colorat, mai închis. Deci și nuanța ojei semipermanente trebuie adaptată acestor schimbări.

Nuanțele pudrate însă, nu doar că oferă unghiilor un look elegant și natural, dar și o gamă largă de variante, pentru decorarea manichiurii. Nunțele de nude se potrivesc perfect și alături de culori mai stridente, cum e roșul, sau albastru regal. 

Combinați, creați și distrați-vă. Cu siguranță, vă veți da seama că nuanțele nude, nu sunt deloc plictisitoare, ba din contră! Convingeți-vă răsfoind galeria.

Ce părere aveți dvs despre nuanțele nude? Vă plac, sau preferați culorile mai expresive? V-a inspirat acest articol? Scrieți-mi pe Facebook și lăudați-vă cu creațiile dvs!

Surse: ebay.co.ukstylingidea.comliketogirls.comlatestnaildesign.comchasingdaisiesblog.combeautyofwedding.cowomanideas.bloggerium.runaildesignsjournal.comglaminati.comkoees.comhttps://vk.com/divanailhttps://cz.pinterest.com/pin/518336238364604450/chicuties.com, nailartspro.com, bestartnails.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.