Colecția Pure Beauty: Colecție de frumusețe delicată

Recenzii - Colecția Pure Beauty: Colecție de frumusețe delicată

12.05.2020

Odată cu sosirea primăverii când totul înflorește și începe tot ce este nou, apare și noua colecție de lacuri cu gel Pure Beauty. De ce este atât de specială și din ce este inspirată? O să vă povestesc în articol!

În fiecare anotimp, natura ne surprinde în mod incredibil, iar în toiul primăverii ne arată o frumusețe fermecătoare sub forma florilor și a pomilor înfloriți pe aleele, pajiștile și pădurile orașului. Colecția Pure Beauty este inspirată astfel de florile delicate care înfloresc, în special ale florilor de cireș, sub care, după vechile tradiții, în multe țări, se sărută cuplurile îndrăgostite de 1 mai.
featured_76

Nuanțe pentru toate sufletele romantice

Chiar și colecția în sine, are o notă fină de romantism datorită culorilor sale pastelate în diverse tonuri de roz și pal care amintesc de acele flori.

  • Milk effect
  • Silk Pink
  • Baby Pink
  • Pure Pink Love
  • Cappuccino Breeze
  • Porcelain Shine
  • Beautiful Pearl
  • Sweet Pink Glitter

silk_pink
Preferatul meu: Probabil nu sunt singura, care adoră pur și simplu pomii de sakura, asa e? :)  În fiecare an, acestea împreună cu liliacul, ornamentează orașele și parcurile și miros în toate împrejurimile. De aceea îmi place atât de mult nuanța roz Silk Pink pe care o voi aplica pe unghii împreună cu un model floral romantic care amintește de cireșii japonezi înfloriți – o să vă inspirați cu siguranță
dintr-un articol mai vechi , unde am călătorit cu aceste unghii prin Japonia, vă amintiți?

Pentru purtarea zilnică și ocazii speciale

Cu gelurile lac se lucrează ușor și plăcut, au o acoperire perfectă, și nuanțele sunt propuse astfel, ca dumneavoastră să le puteți combina ușor – mereu se vor potrivi una cu cealaltă! :)

Și cu ce ocazie vor avea cel mai mare efect? Datorită tonurilor elegante și sobre, vă puteți permite liniștiți, manichiura cu gel lac din această colecție pentru purtarea zilnică la lucru, unde nu vor atrage inutil atenția superioarei dumneavoastre conservatoare sau a colegei dumneavoastre. Tonurile decente cu siguranță vor fi îndrăgite de viitoarele mirese care vor să aibă în ziua cea mare, mâinile perfect îngrijite în momentul în care li se va pune inelul pe mână și după aceea, în fotografii.
purebjut_ro

Sfat: Combinați culorile colecției Pure Beauty cu pietricele strălucitoare sau finisați cu unul dintre Topurile Diamond care va reda unghiilor o strălucire fină – manichiura cu acest decor va arăta mereu impecabil! ;)

Alegeți-o pe cea potrivită pentru dvs!

Nuanțele sunt superbe, nu-i așa? Alegeți-o pe cea potrivită tenului dvs, dispoziției, sau evenimentului de care tocmai vă pregătiți. Inspirați-vă din galerie, pentru a vedea cum vă puteți juca cu nuanțele, vor arăta extraordinar atât pe unghiile lungi cât și pe cele scurte și vă puteți baza pe ele, că vor însenina chiar și zilele cu furtuni de vară.

În galerie am adunat pentru dvs câteva imagini ilustrative, unde chiar dacă nu sunt exact nuanțele Pure Beauty, sunt foarte asemănătoare acestora și cu siguranță vor fi o sursă de inspirație și de noi idei pentru propria dvs manichiură :)

Ați încercat deja una dintre aceste nuanțe? Trimiteți-mi poze cu unghiile dvs în comentarii pe Facebook și ludați-vă cum vă bucurați dvs de primăvara aceasta parfumată! Vă doresc zile minunate. :)

Sursă: pinterest, instagram, theinvisibletourist.com

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!