Uitați de diete! Sweet nail art-ul va atrage pe toți iubitorii de dulce!

Ați observat și asta? Cum soarele începe să încălzească timid, deja din jurnalele și revistele  pentru femei de pe internet, curg sfaturi prețioase, despre cum să pierdem kilogramele în plus ca să ne putem etala siluetele cât mai suple în costumele de baie. Este cu siguranță grozav să vă păstrați silueta și să trăiți sănătoși, dar ce plăcere am fi avut în viață dacă nu ne-am bucura măcar din când în când de câte o tabletă de ciocolata preferată, o pungă cu bomboane, jeleu dulce sau o felie din acel tort pufos.:) Indiferent dacă ați decis sau nu să țineți o dietă sau să vă bucurați de dulciuri, cât cuprinde, în inspirația de astăzi am pregătit pentru dumneavoastră, un nail art magic-nebun cu acele motive care ne plac tuturor. Atenție aceasta va fi 100% dietetică! 🙂 Deci trecem mai departe?

Măcar din când în când nu ar fi rău să rupeți monotonia vieții cotidiene și să încercați ceva nou, ceva nebunesc.

Pe blogul meu, până de curând ați avut ocazia să dați de unghii unicorn sau ornamente colorate inspirate din pop art, iar astăzi ne vom „azvârli” așa un pic în proviziile cu dulciuri – vor aprecia  mai ales cele care au la îdemână cutia cu bombonele sau dulciuri preferate.

 chocolate

Deliciu de ciocolată

Voi lua doar pătrățelul.

Păi aș putea continua.

Cu încă unul.

Ăsta va fi ultimul.

Ei bine, nu voi lăsa acel pic.

…pe bune nu a mai rămas nimic?

Vă sună cunoscut? A savura o ciocolată întreagă nu ar fi nicio problemă, mai ales când veniți acasă după o zi plină și încărcată și doriți să scăpați cât mai repede posibil de stresul acumulat. Cum se poate, ca după ciocolată să ne simțim mai bine? Toată magia este că ciocolata eliberează endorfinele, hormonii fericirii care se activează  atunci când facem ceva plăcut. Cel mai bine ar fi să aveți la îndemână o ciocolată amăruie de calitate și când e nevoie să luați o bucățică.
chocolate_lava_cake_recipe_1407887677

Dacă doriți să arătați tuturor că sunteți o adevărată iubitoare de ciocolată, a bomboanelor de  ciocolată, batoanelor de ciocolată sau cremelor de cacao, nuanța de ciocolată pe unghii este una potrivită pentru dumneavoastră! Impresionant vor arăta unghiile „chocolate brown” în combinație cu decoratiuni aurii ca si pralina dulce din bonbonieră care  stă ascunsă în staniol auriu.

 

Unghii ca de la cofetărie

 gettyimages_162255105_582165c53df78cc2e86c2973

Când priviți la vitrina dintr-o cofetărie  ce vedeți? 🙂 Torturi și prăjituri de diferite forme și culori, drăguțe „cupcakes”, gogoși pufoase presărate  cu decorațiuni colorate… Oh! Ei bine, și pentru că începe anotimpul cald, vremea de tricou, producătorii de înghețată  își vor deschide  în curând  chioșcurile. Ce  fel de înghețată preferați? 🙂

Unghiile cu aceste motive va aprecia mai ales iubitoarea de roz. Aceasta este culoarea dulciurilor, care ne face cu ochiul în vitrine sau pe rafturi și neobosită ne strigă: mănâncă-mă, mănâncă-mă! – nu-i așa? Glazuri, umpluturi, spumă de căpșuni … Cred că mi se face poftă:)

img_4332

Puteți să vă jucați și să decorați unghiile așa cum doriți, abțibildurile sau ștampilele vor fi foarte utile. Nu este nevoie să mergeți neapărat pe roz cu orice preț și combinația de nuanțe pastelate va fi de asemenea drăguță.

Câte o bomboană în fiecare buzunar

 o13vffkurigjlahnbtwp

Pe vremea când erați copil s-a găsit întotdeauna câte o bomboană prin buzunar iar acum la maturitate  oare  e asemănător? Vă mai amintiți cum v-au atras automatele  umplute cu bombonele colorate și când nu știați exact care  vă cade? Și acele acadele care se înmuiau într-un praf și apoi pocneau în gură? Asta e nostalgie, nu-i așa? 🙂

Dacă sunteți unul dintre cei care nu ocolesc niciodată standurile din magazin cu pungi de bomboane diferite, inspirați-vă din galeria foto și vedeți cum aceste culori asortate se pot purta cu mândrie pe unghii. Nu este nevoie de decorațiuni sofisticate, minunat vor arăta benzile sau punctele în diferite nuanțe precum și mult sclipici colorat. Vă plac unghiile cu efect de marmură, dar nu știți cum se  pot face așa? Despre tehnica „drag marble” am mai scris pe blog, verificați aici, vedeți cât de simplu este!

O plimbare mică? De ce nu!

 3d_kawaii_nails_inspired_by_tokyo

În timp ce mă aventuram în ideea de a descoperi tainele mai mari sau mai mici ale sweet nail art-ului, am reușit să le captez și mi-a venit ideea să vi le împărtășesc.

Unele dintre ele sunt într-adevăr doar pentru ocazii, cum ar fi concursuri sau prezentări diferite de unghii, ceva ce s-ar putea purta cel puțin pentru un timp, până când acea 3D gogoașă nus-ar rostogoli în lumea largă ca și tovarășa ei celebră Gogoașa rumenită din îndrăgita poveste.

c700x420

Ei bine, și cele dintre voi care au cedat dependenței de jocul Candy Crush ar putea fi de acord cu temele bomboanelor ale acestui joc nesfârșit. 🙂 Asa arată când  vă puneți pe unghii toate proviziile de bomboane pe care le aveți.

Dacă nu ați pus încă mâna pe ceva dulce pentru că vi s-a făcut poftă datorită articolului și a fotografiilor scrieți-mi pe FB dacă vă place acest tip de manichiură și care dintre bunătăți v-a cucerit.

Iar dacă ați încercat deja acest tip de nail art nu uitați sa-mi trimiteți poze.

Sursa imagini: pinterest, hungryforever

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.