Uimitoarele geluri Shimmer Line: Culori strălucitoare de o sută de ori diferit

În sfârșit! A sosit momentul ca pisicuța NANI să se dedice strălucirii seducătoare și nuanțelor schimbătoare ale noii colecții NANI Shimmer Line. Care proprietăți ale acestor geluri sunt atât de impresionante, încât vă pot capta în întregime, cum se lucrează cu ele, ce capacitate de acoperire și ce rezistență au și dacă își schimbă într-adevăr culoarea? Aflați totul în această recenzie, deci haideți la articol!

Gel strălucitor? Da! Dar un gel plin de sclipici? Nu neapărat …

Care este principalul farmec al acestor geluri? După cum sugerează și denumirea colecției, acestea au un efect ” shimmer”. Despre ce este vorba? Cu siguranță știtți cum arată pe unghii gelurile clasice cu sclipici. De obicei, este un lichid transparent plin de elemente sclipitoare de diferite culori. Gelurile shimmer sunt asemănătoare, de cele mai multe ori conțin în abundență pulbere sclipitoare de diferite culori, devenind o versiune mai uniformă și mai elegantă a gelurilor cu sclipici obișnuite. Efectul care rezultă adaugă o strălucire unică și distinctivă manichiurii.

Își schimbă culoarea?

Pe lângă aceasta, colecția de geluri NANI Shimmer Line mai are încă o capacitate unică. Toate gelurile sunt în principiu transparente, dar conțin o grămadă de pulbere strălucitoare fină. Pulberea pigmentată amestecată ingenios, care se află în aceste geluri într-o cantitate potrivită „colaborează” foarte inteligent cu culoarea fundalului ales și cu lumina, având astfel capacitatea de a „schimba” parțial nuanța gelului Shimmer Line.

Ce înseamnă aceasta? Un fundalul de culoare deschisă permite ca nuanțele gelurilor shimmer să își arate adevărata strălucire a frumuseții lor, în timp ce un fundal de culoare închisă va adânci și va evidenția culoarea  acestora. Desigur, depinde și de lumina ambientală și de numărul de straturi (în afară de fundalul transparent), gelurile au o acoperire excelentă deja de la primul strat. În realitate totuși, culoarea rămâne aceeași, este mai degrabă o schimbare la nivel de senzație, precum și o mai bună evidențiere a nuanței.
spolu_porovn_n_shimmer

6

Calitatea germană  

Încercați să scrieți în browser „calitate germană … ” și așteptați să vedeți ce vă va șopti acesta. Nu este surprinzător faptul că „gelurile UV” nu vor apărea în meniul celor mai multe conexiuni găsite. Și totuși este așa :)!  

Aplicarea strictă a liniilor directoare privind siguranța în Uniunea Europeană și Germania și materialele de înaltă calitate și modul de prelucrare al acestora face din ele geluri de înaltă calitate. Gelurile Shimmer Line pot fi polimerizate atât în lămpile UV cât și în cele cu LED-uri, au un luciu ridicat și totuși, sunt plăcut de flexibile. Unghiile sunt frumoase, protejate și fără a fi suprasolicitate.

Gelurile au o consistență de densitate medie, astfel încât lucrul cu acestea este foarte simplu iar datorită capacității de autonivelare, modelarea este foarte cu spor.

În consecință

Ce să mai vorbim, dacă vă place manichiura cu sclipici, atunci NANI Shimmer Line este alegerea potrivită care va câștiga favoarea voastră de la prima aplicare. Calitatea ridicată a produselor este o garanție a unui modelaj de durată iar posibilitatea de a avea nuanțe mai mult sau mai puțin intense în funcție de fundalul ales este un mare plus. În ce mă privește pe mine, vă recomand să nu vă fie frică să încercați unul din aceste geluri. Puteți să vă lăudați apoi cu efetul final pe Instagram sau pe Facebook. Sunt nerăbdătoare să văd rezulatele voastre :)!

 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.