Trezirea înviorătoare de primăvară – gri-ul iernii alternează cu motivele în tonuri pastelate!

Este adevărat că, anul acesta, iarna se ține din răsputeri, însă la urmă, mai devreme sau mai târziu, sceptrul va trebui să-l predea primăverii. Cât de mult iubesc primăvara! După zilele cenușii și reci, deodată, peste tot în jur, o mulțime de culori care ne ajută să ne trezim din letargia iernii. Lăsați ca unghiile dumneavoastră să înflorească la fel ca primele flori de primăvară! Cu aceasta vă va ajuta și noua colecție de oje semipermanente NeoNail Thermo Color și motivele nostime. Hai inspirați-vă împreună cu mine și sărbătoriți Paștele cu o manichiură originală!

Primăvara este perioada trezirii, a vieții noi și a energiei noi. Nu-i de mirare că, după iarna obositoare, intensitatea mai mare a radiației solare ne este într-adevăr plăcută, eu aș trândăvi continuu în culcuș, dar dumneavoastră? 🙂 Nu e nicio grabă, natura abia se trezește din somn și, înainte de venirea verii energice și sălbatice, vom câștiga împreună multă putere dar și inspirații frumoase de primăvară pentru unghii!
19084785_304
Am pregătit pentru dumneavoastră o mulțime de motive de primăvară minunate în culori pastelate.
 care arată absolut formidabil, indiferent de ce vă desenați pe unghii. Tocmai tonurile pastelate sunt un compromis excelent între nuanțele saturate și ”nude”, abundă în culori splendide și, în același timp, nu sunt atât de strigătoare. Și, deoarece vi le-ați îndrăgit multe dintre dumneavoastră, am pescuit pentru dumneavoastră o colecție nouă care o să vă fie la îndemână în cursul decorării de primăvară a unghiilor!

Purceluși pe unghii? Da, foarte serios!

Așa cum spuneam deja, după iarna lungă trebuie să ne înveselim puțin și să atingem starea de spirit de primăvară corectă. Dacă sunteți adepta tuturor glumelor și încercați cu plăcere unghii mai puțin sau mai mult nebunatice, animalele sunt pentru dumneavoastră ca și făcute! Vă puteți alege iepuri de casă, pui de găină, purcei, păsări, albinuțe…pur și simplu, orice vă vine în minte când se spune primăvară sau Paște. Lăsați-l pe urecheatul să sară pe pajiște sau desenați-i prietenul, un pui de găină, care tocmai se clocește din ou. Din acesta vă pot privi și ochișorii puilor de găină – ai Minionilor. De asemenea, pe unghii vă pot zbura fluturașii sau albinuțele minunate, poate veni tropăind și ariciul iar în ramurile copacilor pot ciripi și păsărelele. Ce să zic, se pare că mă apucă un sentiment de primăvară, totul este ATÂT de fermecător. 🙂
e29e4836f400b52f8dba865a74406874

Unghii ca ouă decorate de Paște

Doriți să încercați de Paște ceva tradițional, dar animăluțele nu prea vă inspiră? Decorați-vă unghiile la fel cum se decorează cele mai frumoase ouă decorate de Paște. Vă puteți juca la nesfârșit cu multe modele și puteți face uz de diferite tehnici. Frumos vor arăta nuanțele pastelate și mai saturate, pentru inspirație servind și modelele aztece populare.

Torenți de flori de-a curmezișul lumii

Pajiști înflorite și pomi în floare, aromă ademenitoare și…hapciu! Primiți și dumneavoastră primăvara cu o grămadă de batiste și ochi înroșiți? 🙂 Din fericire, pe unghii vă puteți îngădui absolut totul, așa că visul unui alergic sub formă de diferite eflorescențe nu vă va irita, ci va fi un decor frumos. Mie îmi plac întotdeauna pomii în floare, mai ales japonezele sakura care, deja de la distanță, trimit saluturi roz minunate tuturor admiratorilor de frumusețe. Și care floare vă place cel mai mult?

Curiozitate: În Japonia există chiar și o sărbătoare numită ”Hanami” care, în traducere, înseamnă „admirarea eflorescenței pomilor sakura”. Această sărbătoare este foarte îndrăgită de către localnici, copacii sakura înfloresc de la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii aprilie, în funcție de la ce altitudine se află. În cursul sărbătorilor. Japonezii organizează picnicuri în parcuri și împodobesc pomii cu lampioane de hârtie sau ghirlande luminoase, ceea ce, noaptea, creează o atmosferă minunată și impresionantă.
5f1c065d8c7171d51a39fd63a24caa10_japanese_geisha_japanese_kimono180125_kiyoken_bento4b9c1ca827cb8e73017a81287ef9b083

Frumusețe … cu cele mai mici detalii

Faceți parte dintre iubitoarele de benzi, puncte sau forme geometrice? Și fără o desenare complicată a unor împletituri și a unor detalii complexe, manichiura dumneavoastră va fi irezistibilă! Cu ajutorul benzilor autoadezive veți ”aprinde” abil unghiile dumneavoastră, pietricelele decorând și ele nail artul plăcut. Nu vă temeți să combinați diferite nuanțe și stiluri de decorare, astfel de unghii se vor asorta splendid la o fustă sau rochie neastâmpărată de primăvară.

În stil minimalist

Culorile pastelate v-au vrăjit, dar nu prea sunteți adepta unui decor complicat și cel mai bine vă plac unghiile monocolor sau, pur și simplu, cele simple? Starea de spirit de primăvară o va asigura și manichiura decorată cu îndrăgita tehnică ombre! Îmbinați una sau mai multe nuanțe preferate și creați o trecere color impresionantă, ce minune va fi! Și, dacă nu vă puteți decide care culoare este cea mai, puneți-vă pe fiecare unghie una și lăsați ca curcubeul vesel să lumineze și zilele ploioase!

Tandrețea pastelată ascunsă în noile nuanțe de NeoNail Thermo Color by Dawid Wolinski

product_15710Dacă vă explic aici că primăvara este simbolul a ceva nou, atunci aceasta este literalmente! Împreună cu soarele de primăvară vin și noile nuanțe de oje semipermanente care, grație tehnologiei ”termo”, își schimbă culoarea în funcție de temperatura ambiantă. Asta tocmai cade bine, ce ziceți?
Vremea insondabilă din ziua de 1 aprilie când ieșim afară în tricou și, după cinci minute, vine un viscol de zăpadă cu răcire bruscă, asta este, câteodată, destul de sălbatic. 🙂 Însă unghiile dumneavoastră, grație acestei instabilități de primăvară, vor fi de fiecare dată de un alt fel, fără să fiți nevoită să mergeți la salonul de unghii! În plus, dacă purtați unghii lungi, vârful mai rece va avea o altă culoare decât ce de lângă loja unghială încălzită și pe unghie va apare un efect ombre minunat și dorit.
Și acum despre colurile propriu-zise. Denumirile sunt la fel de suave și ușoare ca nuanțele acestora.
Hai să le prezentăm una după alta:

Smooth Velour

Velurul este o substanță foarte catifelată asemănătoare catifelei. Culoarea violet fină, în combinație cu aspectul catifelat, evocă stânjeneii frumos mirositori care nu se tem să înflorească nici în cazul în care nu s-a topit încă toată zăpada. Înfloriți odată cu ele!

 

Flossy Velvet

Catifea de mătase – tocmai acest sentiment și această culoare evocă un dedițel. Tulpinile acestuia sunt acoperite cu firișoare fine iar eflorescența, în roua proaspătă de primăvară, strălucește de la violet până la roz, exact ca această nuanță. Vă place?

Delicate Lace

Încă nu este timpul tocmai potrivit pentru costum de baie, dar soarele deja poate încălzi aerul atât de mult, încât putem să dăm jos hainele de iarnă și, în locul acestora, să îmbrăcăm rochii color cu dantelă frumoasă și să învârtim rochia pe o pajiște înflorită.

 

Glossy Satin

Ce vă vine în minte când se spune satin lucios? Mie faptul că noaptea nu trebuie să dormiți într-un costum gros de flanelă și, altfel, cafeaua sau ceaiul de dimineață le puteți savura și într-o pijama ușoară de satin și, prin jaluzelele trase sus puteți absorbi razele de soare de primăvară.

 

Light Chiffon

Șifonul este un material ușor, dar ce are în comun cu primăvara? Este simplu! Șalul de lână lăsați-l acum să doarmă în șifonier și, gâtul, în ceața de primăvară, decorați-l cu un batic de șifon ușor și catifelat cu care puteți asorta și manichiura dumneavoastră.

 

Creamy Silk

Mătase de culoarea smântânii – culoarea și denumirea evocă o cremă frumos mirositoare pentru mâini sau față. Doar după gerurile de iarnă, tenul nostru va trebui să fie completat cu vitamine și minerale, pentru a fi catifelat – tocmai ca mătasea.

 

Silky Touch

Atingerea mătăsii – poate că o rochie albastră atât de fină o poartă Luceafărul de seară care, în partea de apus a cerului, în timpul amurgului, acoperă soarele de primăvară cu unul din baticurile sale de mătase.

Soft Cashmere

Odată cu temperaturile în creștere, sveterul moale de cașmir sau cardiganul, poate înlocui fără teamă sveterul gros de lână purtat până acum iar dumneavoastră puteți porni după lilieci sub cerul albastru – tocmai tonurile liliacului și cerul de azur vor decora unghiile dumneavoastră, adică alegeți această nuanță.

 

Brilliant Tulle

Fusta de stil îndrăzneață va face din dumneavoastră o zână de primăvară adevărată. Rozul mai accentuat se schimbă treptat într-o culoare pastelată moale și va sublinia, împreună cu fustița dumneavoastră suavă, feminitatea dumneavoastră și sufletul de fată.

 

Aveți deja ideea cum va arăta manichiura dumneavoastră de primăvară și ce culori feți folosi pentru aceasta? Când văd acest lucru, cel mai bine mi-aș face rost de unghișoare în plus, ca să pot face uz de absolut toate culorile! 🙂 Trimiteți-mi ideile și inspirațiile dumneavoastră pe Facebook-ul nostru, ca să știu cum prezentați cea mai frumoasă manichiură de primăvară. Deocamdată vă doresc o primăvară fără griji și o mulțime de modelaje reușite!

Sursă ilustrații: pinterest, polyvore, feedx.top, dhgate

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.