Cat Eye 5D vă vor duce spre infint și dincolo de el!

NeoNail a lansat noua serie de oje semipermanente Cat Eye, de data aceasta cu adaos de 5D. Acestea vor completa seria curentă de oje semipermanente ”de pisică” cu 4 nuanțe noi pe care, pur și simplu, nu se poate să nu le aveți! Noi ne vom uita împreună să vedem despre ce nuanțe este vorba, venim cu câteva sugestii pentru utilizarea lor și vom afla dacă comparația cu ochii de pisică este motivată sau demult ne aflăm deja într-o altă dimensiune a cosmeticii de unghii.

Despre preparatele pentru unghii cu efectul de “cat eye” am mai scris puțin. Fie că era vorba de un articol despre prima serie de oje semipermanente NeoNail Cat Eye sau despre pulberea care se pune în exsudația gelului, veți găsi în ele o mulțime de idei, sfaturi și sugestii valabile. De aceea, dacă abia începeți cu minunile magnetice, sigur ar trebui să deschideți articolul. Acolo veți afla și o sugestie atât de importantă cum să procedați cu magnetul, ca să nu plângeți când vedeți rezultatul.
fotobx_1394

Din partea mea, eu m-aș debarasa deja de denumirea Cat Eye, deoarece încă nu am văzut un astfel de ochi de pisică. Sunt mai apropiate de stele decât de împărăția animalelor. Nuanțele au culori variate, luciul se revarsă dintr-o culoare în alta și sunt într-adevăr adânci. Atât de adânci, încât, dacă vă uitați mai lung, s-ar putea să aveți amețeli! Bine, asta poate nu, dar sunt într-adevăr SUPER.

Noile nuanțe de Cat Eye 5D ale ojelor semipermanente au primit numele de la rasele de pisici. Dar hai să spunem cinstit că una din nuanțe se distinge categoric de celelalte. Nuanța Siberian este absolut minunată! Nu numai că o găsim pe majoritatea pozelor cu prezentarea ojelor semipermanente Cat Eye 5D, dar și din depozitul nostru dispare cel mai rapid. Trecerea între violet, verde și albastru este populară absolut ÎNTOTDEAUNA. Asta o știm de mult, este suficient să ne aducem aminte de gelurile UV Chameleon preferate.

Când veți avea în mână  ojele semipermanente Cat Eye 5D, nu vă lăsați induși în eroare – este adevărat că un strat este frumos pigmentat, dar ca să creați cu adevărat efectul 5D (indiferent ce înseamnă), aplicați categoric pe unghie 2 STRATURI. Și, da, modificați și primul strat cu ajutorul magnetului așa cum doriți să fie rezultatul. Pe acest strat magnetizat și întărit repetați procedura. Veți fi entuziasmată de rezultat, asta v-o pot garanta!

Acum este timpul adecvat pentru inspirație. Indiferent dacă vă decideți să experimentați sau vă inspirați din una din următoarele fotografii, rezultatul va fi, sigur, perfect. Încercați să acoperiți noile oje semipermanente Cat Eye 5D, de exemplu, cu un top mat – veți fi surprinsă de felul cum arată!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.