Tratamentul cu cald și rece folosind pietrele speciale de masaj Le Sfere Wellness!

Ați vrut întotdeauna să învățați tehnica masajului, dar nu vreți să investiți într-un curs de masaj costisitor? Cu ajutorul pietrelor de masaj Le Sfere Wellness, puteți deveni un maseur cât ați clipi cu ochii! Pisicuța NANI vă va arăta în această recenzie că acest lucru este într-adevăr foarte simplu!

Masajul, o tendință modernă a zilelor noastre?

Sunt saloanele și accesoriile de masaj doar o tendință modernă a zilelor noastre? Nici gând! Rădăcinile tehnicii de masaj datează din epoca preistorică, când oamenii își frecau rănile cu mâinile. În antichitate vechii maeștri egipteni au stăpânit această tehnică cu măiestrie, iar cel mai mare pionier în acest domeniu a fost China, desigur. Pietrele pentru masaj au fost folosite și în Mesopotamia sau India, dar cea mai mare popularitate le-au făcut hawaienii, care nu duc lipsă de pietre vulcanice fierbinți. Cine a avut deja ocazia să cunoască masajul cu pietre vulcanice poate confirma că acest tip de masaj este într-adevăr foarte plăcut! Masajul este o parte foarte importantă în îngrijirea personală, nu numai în ce privește înfrumusețarea ci mai ales sănătatea. Una dintre condițiile de bază pentru unghiile și părul frumos și de calitate este o bună circulație a sângelui, care poate fi obținută în multe feluri, însă masajul este unul dintre cele mai plăcute. 🙂

Pietrele de masaj speciale Le Sfere Wellness sunt o soluție excelentă și eficientă atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Ce pot face acestea și care sunt avantajele lor față de pietrele vulcanice clasice? Cum se lucrează cu acestea? La ce probleme ajută? Pisicuța NANI cunoaște răspunsurile la toate aceste întrebări. Să-i dăm drumul!
gold_stone_2_orez

Aspectul și proprietățile pietrelor Le Sfere Wellness

Pietrele de masaj Le Sfere Wellness sunt fabricate din materiale de înaltă calitate:

Sticlă borosilicată (suprafața de masaj a pietrei)

Această sticlă specială are o expansiune termică scăzută și rezistă temperaturilor mari sau scăzute, inclusiv șocurilor de căldură.

Silicon (mâner)

Material modern, rezistent la căldură și ușor de spălat care este de asemenea utilizat pe scară largă și în medicină

Fluid special în interiorul pietrelor

Este netoxic și capabil să mențină o temperatură constantă până la 15 minute, astfel încât poate rezista unui masaj mai scurt fără a fi necesară reîncălzirea sau răcirea

Piatra de masaj Silver Stone – rece

Această piatră conține un lichid care, după douăzeci de minute în congelator, primește temperatura potrivită pentru tratamentul la rece, dar fluidul nu îngheață.
masazni_kamen_le_sfere_wellness_silver_stone_opravasilver_stone_1_wm

Tratamentul cu piatra rece are nenumărate efecte curative și regenerative, masajul cu această piatră este utilizat în principal pentru următoarele afecțiuni:

– Pielea iritată și sensibilă

– Porii extinși și pielea grasă

– La gleznele umflate și la picioarele grele, obosite

– Tensiune în sân

– Celulită

Foarte eficientă este și utilizarea unei creme hidratante pentru bronzat, datorită frigului, crema se penetrează mai bine în piele și maximizează hidratarea acesteia.

kraut_firm_w640_q70hedvabne_mleko_black_grape_w520_h520_q70

Piatra de masaj Gold Stone – caldă

Piatra conține un fluid care se poate încălzi la 45 ° C – se poate utiliza orice dispozitiv în care poate fi setată o temperatură exactă, cum ar fi un încălzitor de ceară de depilare. Datorită proprietăților sale unice, lichidul poate menține această temperatură în timpul întregului masaj.
masazni_kamen_le_sfere_wellness_gold_stone_opravagold_stone1

Efectele căldurii sunt incontestabile, masajul cu pietre fierbinți este utilizat în principal pentru următoarele afecțiuni:

– Muschii rigizi și tensionați

– Mâini și picioare reci

– Pielea stresată și obosită

– Celulită

– Stresul și oboseala psihică generală

Sugestie: Masajul este întotdeauna mai eficient dacă se utilizează creme sau uleiuri de masaj de calitate.

maslo_w640_q70 mangoa_w640_q70

Avantaje față de piatra clasică de lavă:

+ ușor de curățat cu dezinfecție clasică, nu este necesar să fie dezinfectate cu o procedură consumatoare de timp ca în cazul pietrelor vulcanice timp de mai multe ore

+ sunt încălzite / răcite rapid și își mențin o temperatură constantă pentru mai mult timp

+ Nu trebuie să așteptați până când se răcesc, pur și simplu reglați pe dispozitivul de încălzire temperatura dorită

+ Nu aveți nevoie de mai multe pietre, datorită mânerului practic, cu o singură piatră veți putea efectua masajul și încălzirea / răcirea întregului corp

Cred că sună mai mult decât bine, ce ziceți? 🙂 Oricum, sper că recenzia de azi v-a plăcut și aștept să îmi scrieți pe Facebook ce tip de masaj preferați. Astept cu nerăbdare data viitoare. Inspirați-vă!

Sursa: lifesaver.cz, arcocosmetici.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.