Sub lupă: Masca de curățare Dr. Kraut testată pentru clientele noastre!

Cine nu admiră fotomodelele pentru pielea lor perfectă? O putem avea și noi la fel de frumoasă! Trebuie doar să alegem produsele cosmetice potrivite, iar pielea noastră va fi hrănită, hidratată și radiantă. Vom vorbi în acest articol despre o sugestie pentru o mască care se mândrește cu o compoziție superbă și cu un efect deosebit. Care este aceasta? Veți afla imediat!

Mască facială detoxifiantă dr. Kraut cu cărbune activ și argilă pură

2_blogAcesta este produsul pe care îl vom dezbate astăzi de la A la Z. Vom începe cu componentele individuale și efectele acestora, voi menționa pe scurt cum se aplică și totul se va încheia cu rezultatele testelor. Cum a fost evaluată această mască în urma testelor? Veți afla mai departe!
Componenta predominantă este cărbunele activ, datorită căruia masca are o culoare neobișnuită, neagră. Carbonul activ este fabricat din nucă de cocos și, prin urmare, este ecologic. În cosmetică servește aproape ca un magnet pentru toate impuritățile, celulele moarte, sebumul, toxinele și petele nedorite.

A doua componentă importantă este argila pură. În cosmetică are o multitudine de funcții pozitive, dar și negative. Capacitatea sa de a absorbi excesul de apă și ulei este considerat un avantaj considerabil. Prin urmare, este potrivit pentru tipuri de ten mai grase. Doamnele cu problema opusă ar trebui să fie precaute cu folosirea argilei, astfel încât să nu le reducă inutil hidratarea pielii. O altă caracteristică pozitivă este conținutul de minerale și oligoelemente pentru nutriția pielii, efectele antibacteriene și îmbunătățirea circulației sângelui în piele.

Masca conține și ulei de migdale și avocado. Uleiurile naturale presate la rece sunt mai potrivite pentru tipurile de piele mai uscate și mai sensibile, deoarece sunt capabile să hidrateze perfect. Conțin vitaminele A și D, potasiu, magneziu, calciu și acid linoleic pentru a proteja și menține elasticitatea pielii. Au efecte de întinerire asupra pielii și, în plus, sunt antialergice, adică nu provoacă reacții alergice!

Ingredientele suplimentare, cum ar fi extractul de nalbă și salvie sunt de origine vegetală și au un efect calmant, în special pentru pielea predispusă la înroșire.

Aplicare

109710658_sPentru cele mai bune rezultate, aplicați masca pe pielea curată și uscată. După aplicare se lasă să acționeze timp de 5-10 minute. Cu toate acestea, dacă dețineți o periuță sonică pentru curățarea tenului, nu ezitați să o utilizați! În cele din urmă, este suficient să vă clătiți fața cu apă caldă și să vă bucurați de noul eu, mai proaspăt.

Rezultatele testelor

La început trebuie să menționez un miros plăcut care a depășit așteptările mele, având în vedere compoziția naturală non-aromată. Masca are o consistență mai mult asemănătoare gelului ce o face ușor de aplicat pe piele. Un alt plus este îndepărtarea ușoară cu apă caldă. Nu a fost necesară exfolierea sau spălarea dureroasă, așa cum se întâmplă în cazul altor măști cu cărbune activ.

Ceea ce poate fi considerat o ușoară dezamăgire este efectul cărbunelui activ. La prima vedere nu pare să reducă porii. Dacă curăță tenul în profunzime sau atrage mai întâi toxinele, pe care desigur nu le putem vedea cu ochiul, este o chestiune de diagnosticare a pielii mai profundă.
După timpul de acționare, pielea este perfect netedă și strălucitoare. Cine suferă de cercuri negre sub ochi va fi cu adevărat satisfăcut! S-au retras vizibil. Desigur, chiar și argila pură are un efect pozitiv și excesul de sebum a dispărut instantaneu.
Dacă aveți probleme cu un ten obosit gras, nu vă fie teamă să folosiți această mască. Categoric are ceva de oferit și rezultatul merită :).

Puteți transmite recomandările și experiența voastră în comentariile sub contribuția mea pe FB.  O toamnă fericită!

Surse:
bioneeds.cz
magazin.biooo.cz

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.