Soare, trăsnete și metal: A doua parte a articolului despre pigmenții de lustruire este aici!

Aplauze, te rog. Este aici a doua parte a prezentării celor mai frumoși și celor mai populari pigmenți de lustruire pe care îi poți găsi în magazinul nostru. Te vei putea bucura de pigmenții romantici Sunset Effect, electrizantul Electric Effect și nu poate lipsi desigur, nici „favoritul mulțimii”, captivantul Chromatic Mirror. Care dintre dintre acești pigmenți  va câștiga de această dată favoarea ta? Uraaa la articol!

În prima parte a Reflecției despre pigmenții de lustruire, am vorbit despre farmecul pigmenților Aurora  (după care încă și acum mă topesc), ne-am putut bucura de un efect extraordinar de „holo” și am încheiat articolul cu pigmenții sidefați. Și azi te așteaptă o doză la fel de mare de culori sălbatice și strălucire hipnotică. Așadar, să-i dăm drumul!

Romantism la apusul soarelui

Să începem frumos cu culoare. Mă joc cu o linie de lux de pigmenți care ascunde în sine un mic secret. Este vorba despre abilitatea de a schimba nuanțele în funcție de impactul luminii.

Recunosc acest lucru. Deja de mult timp am o slăbiciune pentru pigmenții Effect Sunset. Aceștia au nuanțe atât de captivante încât pur și simplu este greu să nu te îndrăgostești de ei. Culorile pigmenților sunt inspirate de cele mai sofisticate nuanțe în care este învăluit cerul la apusul soarelui.

În funcție de culoarea suprafeței de bază utilizate (la fel ca și majoritatea altor pigmenți, și aceștia merg cel mai bine pe un fundal închis la culoare) și a unghiul de incidență a luminii, aceștia capătă nuanțe frumoase.  Albastrul se transformă în violet, portocaliul în auriu și roșu … Este pur și simplu o splendoare. Pur și simplu,  oferă unghiilor un aspect de nedescris. Pentru a putea aprecia în mod corespunzător acești pigmenți, trebuie să îi încerci personal.

Efectul nu este departe de așa-numitul efect „cameleon”. Ambalajul este mic, dar pigmentul este atât de puternic încât ajunge să aplici puțin ca să acopere întreaga unghie. Dacă dorești frumusețe și calitate – Sunset Effect este o alegerea clară.

sunset_k

Afectate de fulger

De la un apus de soare pașnic, la o furtună copleșitoare. Pigmentul cu denumirea distinctivă Electric Effect creează pe unghii o strălucire inconfundabilă, care amintește de fulgere.

Se distinge nu numai prin aspect, ci și prin compoziție. Este alcătuit din fulgi mici și mai groși, în loc de pulbere fină și nu trebuie nici măcar să îi lustruiești. Folosind aplicatorul, apasă ușor fulgii pe zonele selectateale unghiei și acoperă cu un strat de top. Efectul care va rezulta te va cuceri. Această opțiune este, printre altele, ceea ce au îndrăgit utilizatoarele cel mai mult la acești pigmenți.

niebieskie_cieniowanieOglindă, oglinjoară, spune a cui unghii sunt cele mai frumoase pe lume?


Răspunsul: „Nu sunt unghii pe pământ mai frumoase decât ale tale” este clar, pentru ca ai un efect cromat perfect pe unghii. ☺

Apariția unghiilor cu „efect  cromatic”, a fost o apariție cu un mare succes. Fiecare femeie și-a dorit să aibă unghii cromatice și chiar dacă a trecut deja ceva timp de atunci, sunt încă foarte populare și acum.

Cine nu și-ar dori unghii atât de puternice încât să poată deschide cutiile de băuturi cu ele? Cu frica că unghiile se vor rupe, luptă fiecare dintre noi, și chiar dacă pigmentul în sine nu întărește unghiile, cel puțin vei avea acest sentiment datorită aspectului metalic.☺

p1020093_w640

Sfat: Încearcă pigmentul Prismatic Mirror dacă vrei să obții cel mai pur efect de oglindă. Spre deosebire de pigmentul Chromatic Mirror, are o nuanță mai naturală și mai caldă și creează o oglindă frumoasă, solidă pe unghii.

Culori pe scenă!

kol_1

Ce să faci dacă îți place efectul cromatic tentant, dar ești o iubitoare înrăită de culori?  Răspunsul poate fi găsit  în pigmenții NANI Chromatic care oferă culori frumoase, luciu de oglindă de lux și totuși nu pierde nimic din impresia de metal prețios topit pe unghii. În plus, poți găsi aici culori îndrăznețe, cum ar fi albastru sau auriu, și crede-mă că manichiura ta nu va fi trecută cu vederea.

Posibilitățile sunt zeci la număr, alegerea depinde doar de tine!

Și am ajuns la final. Cu siguranță îți recomand să treci în liniște întreaga categorie de pigmenți de lustruire și dacă dorești să încerci ceva, în primul rând nu te teme. Aplicația este ușoară atât pentru începătoare, cât și de pentru cele avansate, și este incridebil cât de multă frumusețe poate aduce puțină pulbere strălucitoare.

Dacă ai experimentat deja unul dintre pigmenți, m-aș bucura dacă ne-ai scrie pe Facebook ce experiență ai avut. Deci, să ai o alegere ușoară și plăcută și o decorare fără probleme!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.