Provocare de început de an, partea a 4-a: Maro – culoarea pământului și a cafelei fierbinți, o culoare fascinantă!

Culoarea maro nu este o culoare foarte populară în ce privește decorațiile și nu o vedem foarte adesea nici pe unghii, ceea ce cred că este un mare păcat, pentru că, chiar și cu această culoare, la prima vedere atât de obișnuită, puteți crea o manichiură absolut uluitoare. În această parte a seriei de articole din acest an, vă puteți ocnvinge de acest lucru!

Culoarea maro poate părea o culoare obișnuită, pentru că o vedem aproape peste tot în jurul nostru. În articolul de astăzi, vreau să vă arăt că, această culoare are multe nuanțe și poate concura cu îndrăzneală cu cele mai populare nuanțe pe care le folosiți de obicei în decorare. Maro este culoarea pământului, iar oamenii care iubesc această culoare sunt adesea creativi, realiști, cu inimă caldă și mai ales hotărâți. Zicala „a sta bine cu picioarele pe pământ” este de două ori adevărată în cazul iubitorilor acestei culori. 🙂

Culoarea maro nu este neobișnuită în lumea modei, cu toate acestea îmi permit să vă dau câteva sugestii despre cum să asortați o manichiură în tonuri maronii cu diferite outfituri.

Simplu și elegant

Unghiile monocrome în culoarea cafelii, vor fi apreciate de acelea dintre voi care, preferă simplitatea în decorare. Nuanțele maro închis ne vor aminti cu siguranță de această băutură preferată, nu-i așa? 🙂 La cafea, ca un model pentru decorare, ne vom mai întoarce, până atunci să ne mai uităm și la diferitele nuanțe de maro în toată frumusețea lor. Indiferent că alegeți un maro ca ciocolata neagră, caramel sau un nugat mai deschis, toate au eleganță și stil. Cele care preferați totuși o mică decorare, o bandă autoadezivă în auriu sau o pietricică ar putea fi alegerea potrivită.

Sugestie: Nu aveți încă nici o ojă semi în culoarea maro? În colecția populară NANI Coffee Freak e prea posibil să o găsiți pe cea potrivită!

edea6adbfbdb0318aecebc1e607d25360000199080159_creole_k10244_br_z_rl_011301_icon_cross_and_chain_wrap_bracelet_brown_gold

Glitter și sclipici în rolul principal

Acelea dintre voi, cărora vă place sclipiciul pe unghii, puteți fi sigure că, în combinație cu maro unghiile voastre, vor arăta aproape întotdeauna foarte bine. Deosebit de minunat arată pe un fundal maro decorațiile cu sclipici auriu sau benzile autoadezive aurii menționate mai sus, care promovează căldura nuanțelor maro. Cu toate acestea, nu este necesar să rămâneți doar la auriu, o nuanță potrivită de portocaliu va da o flacără deosebită fundalului maro, la fel ca bucățile de ardei iute în ciocolată. 🙂

Interesant: Știați că, pe lângă culoarea coral, culoarea anului 2019 este, de asemenea, o nuanță caldă de maroniu? Această culoare calmează, stimulează și adaugă energie, în funcție de alte culori care o înconjoară. De asemenea, este foarte populară în decorarea interioarelor, deoarece aduce profunzime, rafinament casei și, mai presus de toate, un sentiment de bunăstare și liniște atât de necesare în zilele noastre.

014c37e7c336616fed52544d046f65053549175_1_104445_1

Manichiură nu numai la o cafea

Culoarea maro oferă atâtea posibilități de combinare! Se potrivește de minune cu alb, negru, gri și o serie de nuanțe bej. Tehnica de marmură, drag marble este, de asemenea, foarte potrivită pentru această culoarea, iar dacă doriți să încercați ceva mai îndrăzneț, cești cu cafea caldă sau inscripții cu această tematică sunt binevenite! Nu trebuie să uitați nici de un finisaj mat la final, care poate da unei manichiuri strălucitoare obișnuite un aspect deosebit plăcut.
pn9x5q_in00721_6710s_l1600

Sursa: pinterest, instagram, polyvore, claires.com, ebay.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.