Complete Care 7 in 1 – Ce poate face baza cu fibre de nailon?

De mult timp am avut de gând să scriu un articol despre noua bază Complete Care 7in1, dar interesul pentru aceasta este atât de mare, încât nu mai știu dacă mai am ce să scriu despre aceasta! Sticluțele dispar din depozitul nostru cu viteza fulgerului, dar totuși m-am decis să scriu această recenzie pentru acele dintre voi care vă mai întrebați dacă aceasta este soluția ideală la care ar fi bine să apelați. Iar voi, care ați testat-o deja, puteți să comparați experiențele voastre cu ceea ce scriu și să ne împărtășiți impresiile în comentarii. Să-i dăm drumul!

O sticluță de ojă Complete Care 7in1 – Hard Base are un volum de 5 ml iar colegele mele de la marketing i-au îmbrăcat o haină în culoare deschisă, deoarece această noutate merită într-adevăr să iasă în evidență. Aceasta conține fibre de nailon, care ar trebui să asigure că baza va ține bine chiar și pe unghiile prelungite. Nu am avut niciodată o astfel de bază în ofertă, deci a fost chiar necesar să o testăm pentru voi și să scriem un articol despre cunoștințele dobândite. Ce am aflat? Vom analiza modul în care se lucrează cu aceasta, cât este de rezistentă și dacă atributul „7in1” nu este doar o exagerare.dsc02084

Am încercat mai multe baze sub ojă semi și cel mai des am folosit NANI Vitamin Base. Deci, voi reflecta în mod logic în lumina experienței mele cu produsul anterior. La prima vedere, după deschiderea sticluței, am fost surprinsă de densitatea noii baze Complete Care 7in1. Îmi este puțin teamă să lucreaz cu oje cu o densitate mai mare, lucrul cu acestea este puțin mai dificil, deoarece nu pot aplica un strat atât de subțire cât aș vrea. În acest caz însă, se pare că densitatea ojei are de a face cu denumirea ” Hard Base „, care promite o bază care va ține cu adevărat bine pe unghii. Poate tocmai datorită stratului mai gros. Dacă este într-adevăr așa, veți afla mai departe.

Pensula este aceeași ca în celelalte oje pe care le folosesc – adică, mai lată. Ceea ce, în combinație cu o consistență mai densă, m-a speriat puțin. Am testat baza Complete Care 7in1 nu numai pe unghiile mele naturale, dar am testat și capacitatea sa de a prelungi unghiile. Bineînțeles că nu veți putea construi unghii extra lungi, dar e un ajutor excelent pentru o unghie ruptă și pentru rectificarea lungimii unghiilor. Deci mi-am pregătit unghiile (nu le mătuiesc, ojele semi îmi țin foarte bine și așa), am aplicat baza pe ele si am prelungit una din unghii pe șablon. Aici, i-am apreciat densitatea – s-a aplicat excelent pe șablon, nu a curs deloc, a stat bine pe unghie, și datorită capacității de auto-nivelare a creat o suprafață uniformă. Oja nu m-a ars în lampă, chiar dacă am aplicat-o mai apropare de cuticulă. Apoi a fost nevoie să-mi formez unghia alungită, așa că am avut prilejul să testez imediat duritatea ojei. Baza întărită s-a șlefuit la fel de confortabil ca și unghiile mele naturale, deși era ceva mai tare.

complete_care

Acum ajungem la punctul rezistență, dar din nou trebuie să spun ce experiență am avut cu alte baze. Ca standard, ojele semi îmi rezistă pe unghii între 12-14 zile, în cazul în care am mare grijă să nu le distrug prin lucru manual intens. Apoi, oja începe să se decojească din marginea interioară a unghiei, așa că mă așteptam la o experiență similară și cu Complete Care 7in1 și în același timp eram interesată dacă nu se va schimba totuși ceva. De obicei, îndepărtez oja semi de pe unghii, mai degrabă mecanic, folosind o pilă de unghii, cu care îndepărtez cea mai mare parte a suprafeței color și apoi îndepărtez restul cu acetonă și bețișoare din lemn. Baza Complete Care însă, m-a surprins plăcut – a rezistat la fel de mult pe unghie ca celelalte oje și cred că, dacă înainte de aplicarea acesteia aș fi mătuit unghiile și nu mi-aș fi dorit cu atâta insistență o nouă culoare, ar fi rezistat pe unghii încă o săptămână. În plus, îndepărtarea a fost mai ușoară decât la alte baze. Singura problemă am avut-o cu unghia prelungită unde baza a ținut atât de tare că de-abia am dat-o jos. De obicei, oja s-a ținut mult mai bine la vârful unghiilor decât la restul patului. Ceea ce trebuie să vă satisfacă pe acelea dintre voi care aveți probleme cu ruperea unghiilor prelungite tocmai la marginea liberă a unghiei.

Baza Complete Care 7in1 promite 7 beneficii într-o singură sticluță. E adevărat acest lucru? Ce poate face  de fapt această ojă pentru bază?

  • Bază ideală pentru geluri și oje semipermanente – Cu siguranță nu mi-ar fi teamă să o folosesc sub orice gel UV, proprietățile sale îl susțin.
  • Potrivită pentru prelungirea unghiilor până la 1 cm lungime – m-am convins personal că acest lucru este adevărat. Aceasta se datorează tocmai fibrelor de nailon care dau bazei o rezistență mare.
  • Îmbogățită cu vitamine pentru unghii sănătoase și ferme – Baza conține vitamina E, care protejează unghiile de rupere. Un alt ajutor împotriva ruperii unghiilor este și calciul. În ce mă privește pot spune că acest lucru este excelent!
  • Își menține consistența chiar și la temperaturi ridicate – nu sunt sigură dacă aș vrea să o testez în asemenea condiții, deoarece experimentele la temperaturi ridicate sună periculos. Voi avea încredere în tehnicienii laboratorului din producție.
  • Rezistență deosebită – Cu siguranță, da!
  • Polimerizare în lămpile UV și cu LED-uri – Da, și trebuie să adaug că polimerizarea nu este o problemă, în ciuda faptului că oja se aplică într-un strat mai gros!
  • Poate fi de asemenea folosită ca un top – acest lucru aș lua ca o soluție de urgență, dacă nu aveți nici un alt top la îndemână. După polimerizare, strălucește frumos, dar în câteva zile suprafața devine mată și se decojește.
  • Fabricat în UE – acest lucru este un simplu fapt care nu poate fi contestat, dar care ne bucură cât de cât. Și după cum mă uit, acesta este deja punctul nr. 8. ????
Deci, ce spuneți? Aveți și voi o experiență similară cu baza Complete Care 7in1? Sau recenziile v-au convins să o cumpărați? Oricum, mă bucur că ați citit articolul până aici. Recenziile îmi fac mereu bucurie și mă voi bucura și de data aceasta, dacă îmi veți scrie o sugestie despre un produs despre care ați dori să vă scriu o recenzie pe data viitoare. Îmi face plăcere să scriu despre ceea ce vă interesează!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.