Poligel: Rezistent ca acrilul, flexibil ca gelul

Ce este mai exact poligelul? În ce se deosebește de alte materiale destinate pentru construcția unghiilor? Vei afla în articolul de astăzi!

Ce este poligelul? 

Poligelul reprezintă o combinație unică de gel și acril. Poate crea o construcție durabilă, flexibilă și în același timp rezistentă, cu o aderență excelentă. Este un produs profesional cu proprietăți pozitive semnificative, datorită cărora este mai popular decât gelul sau acrilul. Este un gel cu adevărat foarte gros, cu care se construiește foarte bine atât pe șabloane, cât și pe vârfurile unghiilor, sau cu cu ajutorul șabloanelor speciale Dual Forms.

polygel_2

Ce au în comun poligelul cu acrilul și gelul?

Au o metodă de construcție similară cu acrilul. Ambele produse sunt foarte rezistente, au proprietăți adezive excelente și se țin bine pe unghii. Ceea ce au în comun cu gelul sunt proprietățile acestora, adică faptul că sunt materiale foarte flexibile care se polimerizează în Lampa UV/LED, spre deosebire de acril. Poligelurile se comportă mai mult ca acrilul în timpul construcției, dar nu apare un miros neplăcut atunci când lucrezi cu acestea. În ciuda durabilității lor, poligelurile sunt ușor de șlefuit. Datorită acestui fapt, este posibil să aranjezi cu ușurință forma unghiilor în timpul construcției. De asemenea, îndepărtarea poligelului prin șlefuire este mai ușoară.

polygel

De ce poligel?

Dacă ai încercat deja manichiura cu acril sau cu gel, dar nu ești pe deplin mulțumită de acestea, încearcă poligelul. Datorită consistenței sale pastoase solide, se aplică excelent (asemenea ca acrilul), dar nu se usucă liber și nu miroase! Așa că, te poți juca cu forma unghiilor atâta timp până ce vei fi mulțumită de rezultat. Apoi, le lași să se întărească în lampă. Poți face acest lucru și cu gelul – dar consistența acestuia este mult mai subțire – așa că se poate întâmpla ca construcția să eșueze iar înainte de a se întări, să curgă în jurul cuticulei. Iată un ghid scurt despre cum să lucrezi cu poligelul:

Cum se construiesc unghiile cu geluri NANI Poly UV/LED?

  • Pregătește-ți unghiile ca pentru construcția clasică. Este necesar să ajustezi forma, să mătuiești suprafața, să îndepărtezi cuticula și să cureți unghia de murdărie.
  • Aplică un primer pentru o mai bună aderență a poligelului și lasă să se usuce scurt.
  • Acum aplică poligelul. Ia cantitatea necesară de poligel cu o spatulă metalică și aplică pe unghie.
  • Înmoaie pensula în liquid Poly și începe modelarea gelului în forma dorită.
  • Lasă să se întărească în Lampa UV/LED 1 min.
  • Șterge dispersia cu cleaner și pillește unghiile la forma dorită.
  • Dacă nu vrei să aplici gel color, decorațiuni etc., aplică la final un finish gel.

Și voilà, manichiura cu poligel este gata! Este foarte ușor, dacă ai lucrat vreodată cu acril sau gel, va fi o jucărie pentru tine. Dacă ai experiență numai cu oje semipermanente – nici o grijă, vei reuși și așa! Este nevoie doar de practică și mult curaj! În cel mai rău caz, știi că poți conta pe mine oricând, de exemplu pe Instagram. 🙂

 

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.