PINK FRIDAY: Fiecare achiziție ajută!

Și în acest an am decis să organizăm evenimentul tradițional cu reduceri de Pink Friday, cu un aspect caritabil. Oricine poate ajuta cu achiziția sa.

Ce este mai exact Pink Friday?

Pink Friday este evenimentul nostru de reduceri care durează o săptămână, în cadrul căruia, pe lângă faptul că sărbătorim ziua de înființare a brandului NaniNails, oferim și sprijinim financiar unei fundații alese de noi. Anul acesta sărbătorim a 10-a aniversare și al treilea an de Pink Friday.

Acesta este un eveniment cu reduceri și, în același timp, un eveniment caritabil în care le oferim clienților noștri în perioada 6.6 .- 13.6.2021 o reducere de 15% la întreaga achiziție și apoi donăm din vânzări 3% Fundației Loono. Anul trecut, am donat aproape 100.000 CZK în acest fel. În cadrul evenimentului, împreună cu Fundația Loono, am răspândit conștientizarea despre lupta împotriva cancerului de sân. În cadrul evenimentului, în magazinele de piatră din Praga și Brno are loc o demonstrație de autoexaminare a sânilor de către reprezentanți experimentați ai Fundației Loono.

Cum să profitați de o reducere

La achiziționarea din magazinul online este necesar să introduceți codul de reducere PINK15. Puteți utiliza reducerea la întregul sortiment, așa că, dacă ați întârziat achiziționarea de piese mai scumpe, acum este momentul potrivit să le cumpărați, deoarece un eveniment atât de mare are loc doar o dată pe an! 🙂

Loono

Fundația Loono, care funcționează în Republica Cehă de 7 ani, a fost fondată de MUDr. Kateřina Vacková împreună cu cofondatoarea Mgr. Zuzana Čenková. Loono este o echipă formată nu doar din medici tineri, ci și din studenți la medicină și alți profesioniști care cred că, „pacienții nu numai că trebuie tratați, ci și să fie conduși la prevenirea diferitelor boli.” Sub egida Facultății de Medicină a Universității Charles funcționează în șase orașe din Cehia.

Scopul fundației este de a preveni din timp cancerul în general, nu doar cancerul de sân. Organizează workshp-uri și seminarii web în școli, companii și la festivaluri. Educă publicul în domeniul reproducerii (#doledobry – #binejos) și sănătății mentală (#dobrenitro – #inimabuna), prevenirea bolilor oncologice#prsakoule – #sanitesticule, #verimvprevenci – #credinpreventie) și cardiovasculare (#zijessrdcem – #traiesticuinima). Pentru Fundația Loono este prioritar să inspire oamenii să se îngrijească la timp și fără stres. De asemenea, oferă sfaturi online, scriu propriul blog și creează podcast-uri.

În 7 ani, Loono a parcurs un drum lung – a instruit peste 100.000 de oameni, a organizat 2.000 de workshop-uri și a extins educația cu alte campanii importante de prevenire. O mare parte din public își amintește de această fundație, mai ales datorită primei lor campanii iconice denumită #prsakoule. (#sanitesticule). Datorită unor astfel de workshop-uri în care s-au autoexaminat, multe femei au reușit să depisteze din timp cancerul la sân și astfel să își salveze viața. În total, peste 50 de persoane i-au contactat cu mulțumiri în acest sens.

 

„Autoexaminarea este o metodă care poate detecta o tumoare, de exemplu, în perioada dintre examinările medicale. La ce ar trebui să fii atentă în timpul autoexaminării? La orice modificare. Poți observa o modificare doar examinându-ți sânii în mod regulat. Fiecare dintre noi își cunoaște corpul mai bine decât oricine altcineva, deci numai noi înșine putem observa orice abatere de la normal din timp, și astfel putem evita un tratament neplăcut.“ sfătuiește echipa Fundației Loono la final.  Instrucțiuni detaliate pentru autoexaminare pot fi găsite AICI.

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.