PINK FRIDAY 2021: Eveniment promoțional pentru o fundație

În iunie 2021, am decis pentru a treia oară să organizăm tradiționalul eveniment promoțional Pink Friday, datorită căruia am sprijinit financiar Fundația Loono!

Ca parte a săptămânii cu reduceri de Pink Friday, care a avut loc în perioada 6-13 iunie, am decis pentru a treia oară să ajutăm o fundație specializată în lupta împotriva cancerului de sân. De data aceasta am ales fundația Loono, care educă publicul în domeniul prevenirii bolilor oncologice și cardiovasculare, căreia noi, datorită vouă, i-am donat peste 200 de mii de coroane cehești!

Cum a decurs evenimentul?

În săptămâna cu reduceri, ați putut cumpăra produse din întreaga noastră ofertă cu o reducere de 15%, ce este o reducere destul de frumoasă! Multe dintre voi ați și beneficiat de această reducere, ceea ce ne bucură foarte mult, pentru că în mod tradițional am alocat exact 3% din vânzările din această perioadă, pe care am decis să îi donăm Fundației Loono. În cadrul evenimentului, împreună cu fundația, am răspândit și conștientizarea despre lupta împotriva cancerului de sân. Ca parte a evenimentului, în magazinele de piatră NaniNails din Praga și Brno a avut loc o demonstrație de autoexaminare a sânilor și testiculelor (#breasts) de către reprezentanți experimentați ai Fundației Loono. Am dori să le mulțumim foarte mult pentru demonstrațiile și informații interesante.

Predarea cecului

Imediat după sfârșitul evenimentului Pink Friday, am mers cu cecul în valoare de  201 822 CZK (aproximativ 39.090 lei) la magazinul din Ostrava, unde ne aștepta reprezentanta Fundației Loono, Tereza Jančíková pentru a-i preda cecul: „Aș dori să mulțumesc întregii companii NaniNails și la fel și vouă, clienților – datorită vouă putem continua să răspândim conștientizarea, fără voi nu putem face față, vă mulțumesc.”

dsc08346

Predarea cecului a avut loc în prezența proprietarilor companiei NaniNails și a ambasadorului nostru Leoš Mareš, care au susținut activ evenimentul.

Anii trecuți

În primul an al evenimentului de reduceri Pink Friday, care a avut loc în 2019, am ajutat organizația Mamma Help, căreia i-am donat peste 36.000 CZK. În al doilea an, adică în 2020, am decis să ajutăm organizația numită Alianța femeilor cu cancer de sân, căreia i-am donat aproape 100 de mii de coroane.

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.