Pink Friday 2020: O săptămână plină de reduceri pentru o cauză bună

Un nou an al săptămânii cu reduceri Pink Friday s-a încheiat cu succes! Deja al doilea an consecutiv, am decis să ajutăm o organizație care sprijină lupta împotriva cancerului de sân.

Cum funcționează

Anul acesta „Vinerea roz” a avut loc de vineri, 5 iunie până vineri, 12 iunie 2020. Scopul nostru a fost să informăm clientele noastre despre posibilitatea prevenirii precoce a cancerului de sân și să le motivăm să cumpere cu o reducere de 15% pe care au putut-o aplica atât în e-shop. Multe dintre voi au profitat de eveniment iar noi a trebuit să lucrăm din greu pentru a putea trimite pachetele cât mai repede posibil!

De ce a fost atât de importantă achiziția voastră? Întregul eveniment este excepțional prin faptul că, din fiecare achiziție donăm 3% unei organizații non profit care ajută la susținerea luptei împotriva cancerului de sân. În acest an, am decis să sprijinim organizația numită, căreia am putut să îi donăm incredibila sumă de 17 736 lei, ce este de aproximativ trei ori mai mult decât anul trecut!

poukaz_tisk

Unde se duc banii?

Alianța femeilor cu cancer de sân a fost fondată în 2002 și servește ca centru de informare și educație nu numai pentru bolnavii de cancer, ci și pentru alții. În prezent, reunește 47 de organizații de pacienți cărora le oferă asistență metodologică. Aceasta se implică în mare măsură în prevenție, astfel încât creează proiecte și campanii pentru prevenirea și tratarea cancerului de sân. În plus, unifică eforturile organizațiilor de pacienți și ale persoanelor fizice pentru promovarea drepturilor și condițiilor egale pentru tratamentul și recuperarea femeilor cu cancer de sân și reprezintă pacienții cu cancer în structurile internaționale. Este interesant faptul că, în 2015, Alianța a primit de la AVPO CR (Asociația Organizațiilor de Beneficii Publice din Republica Cehă) ratingul Organizației de beneficii publice de încredere.

 

Predarea sumei cu ceremonie

Imediat după eveniment, am mers cu un voucher în valoare de aproape o sută de mii de coroane la reprezentanta Alianței Femeilor, Gita Wilkonská, ca să predăm încasările, nu numai în numele NaniNails, dar și în numele vostru. „Vă mulțumim foarte, foarte mult pentru inițiativa voastră. Trebuie să spun că m-ați surprins cu adevărat cu această sumă. Nu aș fi estimat niciodată o sumă atât de frumoasă. “ A spus Gita Wilkonská cu entuziasm.

Iar eu vă mulțumesc foarte mult în numele Alianței Femeilor pentru colaborare, aștept cu nerăbdare o altă oportunitate de a ajuta din nou împreună.

p_ed_n_eku

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.