Pentru ocazii speciale: Bule gel fermecătoare pline de trandafiri!

Cititoarele creative se vor bucura cu siguranță la citirea acestui articol. Azi vom discuta despre decorarea „DIY”, care este perfectă pentru ocazii speciale. Ce ați spune de niște floricele din gel pe unghiile voastre? Vreți să știți cum să le creați? Dar oare, veți  îndrăgi această podoabă neconvențională datorită propriul farmec? Faceți clic pe articol pentru a afla mai multe!

0hlavn_Unde a apărut acest fel de decorare?

Cine este cea care a venit prima cu ideea trandafirilor înecați în gel nu îmi este cunoscut nici mie. Sigur este că acestea au devenit un hit pe Instagram, datorită lucrările florale ale manichiuristelor îndemânatice.

Puteți găsi bule de gel în formă de trandafiri sub denumirea de „candy ball ” (= gumă de mestecat bilă de diferite culori, gust simplu și consistență rigidă. Mai demult au fost vândute în fâșii lungi în diferite culori) sau „bubble flowers” (numele descrie bine aspectul ornamentului, adică bule de flori).

Prin aspectul neted arată mai degrabă ca niște mărgele din sticlă, decât gume de mestecat. Cunoașteți acele deserturi japoneze extraordinare care sunt atât de populare pentru aspectul lor bazat pe flori ornate și încorporate în gelatină? Aceasta este o adevărată artă de cofetărie uluitoare. Este păcat să și mănânci o astfel de splendoare, așa că haideți să rămânem alături de floricelele noastre de gel pe care le puteți înghiți cu privirea.☺

Nu numai pentru mirese

Ajunge doar o privire pentru a vă fi clar că mărgelele de gel în formă trandafiri sunt ideale pentru nuntă. Florile sunt esențiale pentru o astfel de ocazie. Ele decorează mesele festive, rochiile, părul, mașinile, pe scurt tot ce se poate. Și cum ar fi o nuntă fără ca mireasa să arunce buchetul de flori în mulțimea de domnișoare dornice de măritiș, nu-i așa?

Mireasa trebuie să arate perfect în ziua ei mare, astfel încât, pe lângă rochia de mireasă, machiaj și coafura de primă clasă, și mâinile și unghiile trebuie să fie ca de prințesă. Florile gel oferă o înviorare a tehnicii french sau Baby Boomer care este atât de popular. Se potrivesc atât miresei cât și domnișoarelor de onoare, care aleg adesea o variantă mai colorată.

spojen_

Cum să le creați?

Deși la prima vedere procesul pare complicat, nu este chiar așa. Desigur, cu cât sunt mâinile mai antrenate, cu atât mai bun va fi rezultatul, dar pentru efectuarea unei floricele trebuie urmați câțiva pași, care se repetă. Haideți să îi enumerăm:

  1. Scufundați capătul subțire al sondei  în gelul de construcție transparent. Creați o mică picătură de bază din gel.
  2. În timp ce rotiți constant sonda, întăriți picătura. Rotirea împiedică scurgerea gelului  în lături  și întărirea lui neuniformă.
  3. Ștergeți efuziunea de pe bulă.
  4. Cu un gel color sau cu o ajă semipermanentă pictați pe laturi primele petale ale florii. Gelul color nu trebuie să acopere întreaga bulă. Gelul transparent trebuie să fie în continuare vizibil mai ales în partea de sus a bulei.
  5. Întăriți într-o lampă UV sau cu LED.
  6. Repetați această procedură până atingeți aspectul dorit. Gelul de construcție -> se întărește prin rotire -> se șterge efuziunea -> se aplică gelul color -> se întărește în lampă, și așa mai departe …
  7. Odată ce ați terminat cu floricica, prin mișcări circulare și trăgând o dați jos de pe sondă și șlefuiți partea inferioară pentru a o face mai netedă și mai ușor de atașat pe unghie.

Este recomandat să vedeți personal  întreaga procedură. Videoclipul Crush 4 Nails vă va ajuta să vă formați o idee clară despre cum să creați floricelele de gel.

Trei sfaturi pentru final

  1. Vă place aspectul închis, pudic al floricelelor? Puteți obține acest efect dacă pictați petalele cel puțin până la ¾ din bulă. În schimb, dacă doriți să atingeți un efect de floare mai deschisă, nu mergeți cu gelul color mai mult decât la jumătatea bulei  de gel.
  2. Atașați florile pe unghii cu un adeziv sau gel. Se recomandă ca floricica să fie împodobită cu frunzulițe mici în partea de jos, cu perle și pietricele. Acestea, nu doar că acoperă restul de gel/adeziv, dar și prelungesc  durata de viață a ornamentelor și le protejează  mai bine.
  3. Odată ce ați învățat să faceți bine aceste ornamente florale, puteți adăuga treptat în mijloc (în primul strat de gel) mărgele decorative, buburuze și alte decorațiuni mărunte. Puteți să vă inspirați în galeria de mai jos.

Deci, ce ziceți? Credeți că veți reuși? Eu cred că da! Chiar dacă prima încercare nu va avea un rezultat perfect, întotdeauna zic că, prin exercițiu se formează un maestru. 🙂 Dacă totuși vă încumetați să vă faceți singure această decorație, nu uitați să vă lăudați cu rezultatul pe Facebook. Vă urez să aveți mult noroc și deabia aștept să văd realizările voastre!

Surse:

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.