NeoNail Pastel Romance: Șase nuanțe de vată de zahăr!

Cunoști și tu acel sentiment pe care îl ai când te îndrăgostești? Umbli cu capul în nori, ai fiori la fiecare întâlnire, ai impresia că orice atingere a iubitului îți poate opri instantaneu inima … Și deodată, lumea arată mai frumoasă când porți ochelarii roz de îndrăgostit pe nas. Exact așa sunt nuanțele Pastel Romance – sunt esența iubirii!

Acestea sunt nuanțele de roz, în care vezi lumea atunci când ești dominată de iubire. Cel puțin așa își imaginează starul polonez al industriei modei – Kasia Sokołowska. A ajutat NeoNail cu selectarea și crearea a șase nuante romantice roz în culoarea de vată de zahăr. Kasia are un monopol neoficial în Polonia pentru a găzdui cele mai multe spectacole de modă, iar numele ei este o garanție că tot ceea ce face are o șansă mare de succes.

Și, de ce am ales această comparație cu vata de zahăr? Fiindcă dragostea este la fel de dulce. Vezi videoclipul despre modul în care poți utiliza nuanțele individuale. Ele arată excelent folosite separat dar și în combinație. În galerie vei găsi o mulțime de inspirație pentru manichiură, în care nuanțele se completează și se combină între ele și mereu arată grozav!

În gama de oje semipermanente Pastel Romance , chiar și denumirile s-au inspirat de iubirea romantică în toate formele sale. Culorile poartă denumiri precum First Date (Prima întâlnire), Gentle Kiss (Sărut gentil) sau Passion Flame (Flacăra pasiunii). Nuanțele individuale diferă una de cealaltă, în principal prin subtonii acestora. În timp ce First Date are o nuanță de violet și diferă puțin de paleta noastră de culori de vată de zahăr, Mood For Love are un subton extraordinar de puternic, iar Gentle Kiss este chiar neon roz. Cea mai putin evidentă este nuanța Sweet Coquette , care este într-un roz deschis și mai degrabă se încadrează în paleta de culori nude care se potrivesc la fiecare nail-art.pink

Crezi că manichiura roz poate fi destul de simplă și plictisitoare? Fă un clic pe galeria noastră și vei vedea cât de nerăbdătoare vei fi să încerci ceva de acest gen pe degetele tale!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.