NeoNail Illuminate – 10 oje semipermanente care vor lumina chiar și cea mai întunecată iarnă!

Ați intrat deja pe frecvența dinaintea sărbătorilor de iarnă?? Este sfârșitul lunii noiembrie, încep târgurile de Crăciun, iar comercianții se întrec care mai de care, cine va avea o vitrină mai frumos decorată cu o mulțime de lumini strălucitoare. Nu vă mirați – Crăciunul este o sărbătoare a luminii în mijlocul iernii întunecate și posomărâte. Este normal să simțim nevoia de mai multă lumină și strălucire în această perioadă întunecată cu vreme mohorâtă și zile scurte! Și, așa cum vă cunosc, dragi cititoare, veți contribui cu bucurie la pregătirile festive. Dar să nu uităm că nici unghiile nu ar trebui să fie omise din aceste pregătiri!

Poate că ați înregistrat deja în magazinul nostru o nouă linie de oje semipermanente NeoNail cu denumirea Illuminate. Denumirea lor descrie cu exactitate caracteristica principală a acestor oje.Tocmai lumina este cea care joacă cel mai important rol aici! Gama Illuminate oferă zece nuanțe frumoase de sclipici. Acestea sunt adăugate într-o bază color care, cu fiecare atingere a luminii, își schimbă aproape magic nuanța. Unghiile vor străluci cu adevărat și vă pot garanta că această vrajă nu va înceta să vă distreze prea repede.

 Nu e de mirare că aceste oje au pur și simplu stil! Întreaga gamă a fost concepută de renumita Kasia Sokołowska, care este și autoarea gamei de oje semipermanente Pastel Romance. Doar să ne reamintim că este vorba despre binecunoscuta poloneză top model care știe foarte bine ce își doresc femeile. Iar gama Illuminate i-a reușit atât de grozav! Păi, spune-ți voi – cunoașteți vreo femeie căreia nu i-ar plăcea acest stil strălucitor?
targiillu3
Chiar dacă nu sunteți fane ale manichiurii cu sclipici, totuși veți vedea că, ojele din gama Illuminate sunt foarte interesante și cu siguranță le veți îndrăgi. După cum este obișnuit la NeoNail, fiecare dintre produsele noi poate fi combinat cu toate celelalte oje din oferta lor. Încercați să dați mai multă lumină unei manichiuri monocrome cu unele dintre aceste nuanțe. Nu vă fie teamă și combinați fundalul mat cu sclipici. Astfel oja neobișnuită va excela și mai bine iar pe manichiură va fi ca o cireasă pe un tort frumos.

Trebuie să recunosc că în timpul redactării acestui articol am început să simt nevoia să experimentez una dintre aceste nuanțe imediat, dar îmi este greu să mă decid. Pe care să o aleg? Toate sunt atât de frumoase iar eu am doar două mâini! Cred că nici voi nu veți avea o alegere ușoară. Este mai frumos verde cu albastru sau albastru cu violet? Ce ziceți însă de una și mai interesantă, portocaliu cu roșu? Pentru care nuanță vă veți decide voi?
Știți ce? O las pe seama voastră. Poate că veți lua mai ușor o decizie după ce veți vedea galeria foto plină de idei despre cum puteți utiliza noua gamă Illuminate. Pe mine personal nu m-au prea ajutat aceste imagini să iau o decizie, dar am încredere în voi!

Inspirați-vă!

 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.