Modele frumoase într-o singură clipă, acestea sunt noile geluri NANI Spider!

Îți plac liniile drepte, modelele geometrice sau ai vrea să încerci ceva nou? Vino să facem cunoștință cu o tendință fierbinte în decorarea unghiilor și lasă-te inspirată!

Faci și tu parte dintre acele femei, care au cea mai mare bucurie din decorarea finală a ugnhiilor?  În acest caz, ești la locul potrivit! Cu gelurile Spider vei experimenta multă distracție și creativitate. Poți crea cu el linii, forme și modele geometrice și, desigur, poți încerca din ce în ce mai multe variații de decorare, fără a fi nevoie să petreci mult timp sau să dai dovadă de un talent artistic special.
spider1spider2

Dar, ce este acest „gel spider“?

Gelul spider este un gel de decorare ale cărui proprietăți îți permit să creezi o splendoare reală pe unghii. Se aplică pe unghii folosind o pensulă sau o sondă de decorare, iar lucrul cu acesta nu este dificil, deci se poate descurca cu el oricine.

Sunt disponibile în următoarele culori:

  • negru
  • argintiu
  • alb
  • roșu
  • roz neon
spider_1_

Poți inventa cu îndrăzneală tot felul de combinații de culori. Acestea vor arăta excelent în contrasturi ascuțite, precum și ca o decorare deosebită a manichiurii pastelate. Un mare avantaj este și pigmentarea bogată a tuturor nuanțelor.

Cum să lucrezi cu acesta?

Deoarece consistența este cu adevărat densă, manipularea cu acest gel poate părea ca întinderea unei gume de mestecat sau a cașcavalului prăjit. 🙂 Nu trebuie să îți faci însă griji, această proprietate este într-adevăr neobișnuită, dar foarte de dorit pentru scopul nostru! Un mare plus este flexibilitatea gelului, poți alege destul de ușor dacă vrei să ai pe unghii niște linii mai groase sau, dimpotrivă, linii subțirele ca pânza de paianjen, tocmai pentru această proprietate aceste geluri decorative sunt denumite „spider” = paianjen

Gelul spider poate fi aplicat pe un gel de culoare, ojă semipermanentă sau acril, deci nu ești niciodată limitată.
ezgif.com_video_to_gif

Ce se întâmplă dacă nu reușești?

Ți-a mers mâna sau modelul nu a reușit așa cum ai vrut? Nici o problemă, gelul încă neîntărit poate fi șters ușor cu un tampon înmuiat în cleaner. Tot așa poate fi șters și de pe piele, cu toate acestea, este mai bine dacă aplici Cuticle Protector pe cuticule înainte de a decora, astfel încât să nu trebuiască să pierzi mult timp cu ștergerea excesului de gel.

Sugestie: Protectorul pentru cuticule este util, mai ales dacă intenționezi să „desenezi” accidental de la o margine la alta. Astfel vei crea linii abstracte și interesante, în timp ce ștergi ușor gelul care se scurge pe lângă unghie.

spider3cuticle_protector_11ml_w520_h520_q70

Unde și când se polimerizează?

Gelurile sunt realizate ca UV / LED, astfel încât să le poți polimeriza fără probleme în orice tip de lampă. În ceea ce privește faptul când să le polimerizezi, sfătuiesc – IMEDIAT. În caz contrar, gelul poate începe să se extindă treptat și să curgă. Prin urmare, imediat după decorare, polimerizează lucrarea ta în lampă, iar succesul este mai mult ca sigur!

Pentru cine este potrivit gelul spider?

Așa cum am spus la început, nu trebuie să fii un artist talentat, gelul spider va face multă muncă în locul tău, tu trebuie doar să vii cu tot felul de idei și inspirație, pe care, de altfel, le-am pregătit pentru tine și mai jos în galerie. 🙂

Prin urmare, este potrivit atât pentru saloane la clientele mai exigente, cât și pentru colțul tău de înfrumusețare de acasă, unde puteți împreună cu o prietenă explora și a încerca tot felul de decorațiuni cu acest miracol. 🙂

Care sunt principalele avantaje?

Să facem un rezumat:

  • metodă modernă și neobișnuită de decorare
  • pigmentare bogată
  • aderență excelentă
  • consistență și adaptabilitate optimă
  • polimerizare posibilă în lampa UV și LED
  • ușor de aplicat și pentru începătoare
  • preț excelent

Cred că nu există nici un motiv pentru a întârzia, alege doar o culoare și grăbește-te! 🙂

Sper că, recenzia de astăzi ți-a plăcut, încearcă gelul NANI Spider și apoi trimite-ne și nouă lucrările tale în comentariile de pe Facebook-ul nostru! Îți dorim o zi cât mai frumoasă!

Sursa: instagram, pinterest, nailblog19.mazimba.ru, 101outfit.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.