Minimalism? În nuanțele nude nici o problemă!

Lumea este dominată de minimalism, adică de puritate, pace, ordine și, desigur în realitate din toate mai degrabă mai puțin decât mai mult.  Ce să zicem însă de lumea unghiilor? 

Aici acesta este pur și simplu, cuvântul cel mai potrivit pentru a o descrie! Alege una dintre culorile nude și vei vedea că mai puțin este uneori mai mult. Nu crezi? Atunci citește!

De ce sunt culorile nude IN?

7fcd7a39f37e3185d0af74aa6a8a50f2

Te-ai săturat de roșu și neon? Nu dispera, fii cool cu mine și culorile nude!  Nuanța nude este considerată a fi o culoare asemănătoare tonului pielii și, prin urmare, se asortează aproape la orice. Chiar și alegerea nepotrivită a tonurilor acestor culori naturale nu va strica nimic la o ținută. Se asortează de minune cu pielea, dar și cu orice ținută de petrecere. Pe scurt, manichiura nude merge la orice ocazie.

Și, chiar dacă nu pare așa, există multe tonuri de nude! Eu personal prefer nuanțele gri deschis sau gri maroniu. Cu toate acestea, cu un roz fin, nu veți strica nimic! Împreună cu o culoare albă ca zăpada, puteți crea cu ușurință un babyboomer sau să vă bucurați de un franch elegant.

Un alt avantaj al nuanțelor nude este aspectul lor natural, nu bate în ochi așa de mult ca alte culori mai țipătoare. Acest lucru poate fi binevenit de exemplu la serviciu unde pot fi anumite reguli de conduită sau la școală unde sunt profesori stricți. Studentele îmi vor da dreptate. Culoarea roșu țipătoare la un examen care se apropie cu pași siguri poate provoca uneori mai mult rău decât bine. Deci, cum am spus? Mai puțin este uneori mai mult!

Sfat: Aplică pe unghii câteva pietricele decorative, un sticker sau o ștampilă. Rezultatul va fi uimitor de plăcut, discret și vei vedea că minimalismul aplicat pe unghii este foarte cool!

Ce nuanță este potrivită pentru mine?

Vrei să alegi nuanța ideală dar nu te poti decide? Da, cunosc acest sentiment. Acea voce interioară, „le vreau pe toate!” :). Din fericire, am un truc excelent pentru aceasta. Ajunge să iei la început câteva care îți plac mai mult și compară-le treptat cu pielea ta. La prima vedere, nuanța gelului sau a ojei trebuie să fie doar cu un singur ton mai întunecată decât pielea, nu mai mult. O jucărie, nu?

0ed644a0f7d4538f1c604205d4838b08

Sfat: Știți că avem câteva colecții de oje semipermanente care au o mulțime de nuanțe nude uimitoare? Cele mai recente sunt nuanțele fine NeoNail Pure Love, dar recomand și Natural Beauty și Nude Stories, care au cu siguranță ceva de oferit. În caz că nici asta nu e suficient, atunci treceți în revistă colecția Pastel Romance sau Warming Memories. Dintr-o așa mare mulțime de oje sigur veți reuși să vă alegeți ceva!

Dacă unghiile tale sunt distruse, nu fii tristă, am o veste bună! Culorile nude, spre deosebire de alte culori țipătoare, conțin mult mai puțini pigmenți și nu împovărează atât de mult unghiile. În plus le oferă un aspect excelent.

Ia inspirație din galeria foto, atâtea manichiuri uimitoare într-un singur loc, cu siguranță te vor convinge că nuanțele nude trebuie să împodobească și unghiile tale!

Inspire Yourself!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.