Marea inspirație de primăvară: Punctul dulce al primăverii din colecția Cupckake!

Ați terminat curățenia de primăvară, ați împodobit locuința și ați pregătit prăjiturile cu o săptămână înainte? Nu ați uitat cumva săcoaceți”, în lampa UV/LED și unghiile dvs?! Dacă da, am inspirația perfectă pentru dvs, cu tematică de primăvară, sau poate chiar de cofetărie. Cu colacția ojelor semipermanente NANI Professional Cupcake, veți oferi unghiilor dvs prospețimea naturii care tocmai se trezește la viață și savoarea brioșelor delicioase și colorate. Ce ați putea să vă doriți mai mult? Citiți mai departe!

Colecția ojelor semipermanente NANI Professional Cupcake

Stimate doamne, domnișoare și pisicuțe, permiteți-mi să vă prezint feblețea mea. A apărut o nouă colecțe de oje semipermanente, numită  Cupcake! Poate v-ați imginat deja crema delicios colorată de pe brioșele pufoase și o aromă de cafea? Exact așa. La toate astea, mai adăugați și sentimentul de liniște și confort de acasă, picioare întinse și relexate, lalele colorate și raze de soare în livingul dvs. Mai poate lipsi ceva? BINEÎNȚELES CĂ DA, o manichiură în același ton! Deci, care dintre cele 9 nuanțe pastelate o veți alege?
cta_ro

Mentă răcoritoare

odstavec_1Verdele mentă cred că nu are nevoie de nici o prezentare. Această nuanță ocupă prima treaptă dintre toate culorile primăverii. Și nu este de mirare, căci după trecerea iernii, acesta este prima culoare naturală cu care ne întâlnim. În colecția Cupcake găsim în total 3 nuanțe de verde mentă. Puteți alege dintre Mojito Mint care ne aduce aminte tocmai de culoarea mentei, simțiți deja aroma acesteia? Descoperind nuanța Pistacchcio Ice Cream inevitabil, vi se va face gura apă, cu gândul la creamoasa înghețată de fistic, iar în ceea ce privește nuanța Touch of Heaven? Cred că denumirea spune tot!

Favorita mea: Nuanța cu atingerea ceruluiTouch of Heaven. O denumire mai potrivită nici nu putea să existe, acesta este raiul. O nuanță curată, liniștită, fără nici un norișor. Sau poate chiar o cremă pufoasă și aerată de frișcă? După cum preferați. Această nuanță este perfectă din toate punctele de vedere. Poate fi combinată cu orice altă culoare, îi va oferi manichiurii dvs finețe și perfețiune. Încercați să adăugați pigment de lustruire , sau o pietricică și soarele de primăvară va lumina instantaneu cerul de pe unghiile dvs.

Ca marțipanul

odstavec_2O altă categorie din această colecție, sunt nuanțele care ne aduc aminte de marțipan. Sunt extraordinar de dulci! Nuanța Papaya Dizzle prin denumirea și înfățișarea sa, ne duce cu gândul la dulcele fruct exotic, pe care îl simțim tot mai aproape, odată cu venirea primăverii! Și care dintre voi se poate împotrivi aromei fructate a ursuleților gumați? Nuanța Lemon Sorbet vă va surprinde cu un galben ușor, la fel cum vă surprinde de fiecare dată gustul  ursuleților gumați cu aroma fină de lămâie . Am alternat o mulțime de gusturi până acum și încă mai urmează. Macarons cu zmeură? Marshmallow pufos? Aceasta este nuanța  Marshmallow!

Favorita mea: Marshmallow dulce o aromă pentru iubitorii serilor de primăvară petrecute în jurul focului, sau la grătar. Care dintre voi adoră pur și simplu aroma de Marshmllow copt? Această nuanță trendy, de roz fin, vă va cuceri pe fiecare în parte. Aplicând un singur strat veți crea un efect nude, ia cu al doilea strat vă veți apropia de nuanța florilor parfumate de cireș. Mai aveți ceva timp până la sărutul primei zile a lunii mai, dar cine este pregătit…..pe acela sărutul nu-l va ocoli :). Mîinile dvs vor fi literalmente sărutate, credeți-mă!

Liliac parfumat

odstavec_3Odată cu venirea primăverii, apar și o mulțime de arome a copacilor, florilor și arbuștilor înfloriți. Ce ziceți de soare și de minunata aromă de liliac? Cu o singură privire, vă aduceți aminte de toate nunațele de violet prin Blueberry Mousse, Lavender Muffin și Pitaya Topping.

Favorita mea: Lavender Muffinlavanda cu mirosul ei calmant, echilibrant, confort relaxant și imaginea minunatei Provence. Aș putea trăi așa. Și ca o pisicuță veritabilă, degust cu fericire și o brioșă pufoasă cu cremă de lavandă. De ce nu?!

Asta ar fi de ajuns, în caz contrar, mă voi transforma imediat într-o pisicuță parfumată, aromată, dar bine rotunjită. Dvs vă recomand să aruncați o privire în e-shop-ul nostru, să alegeți cea mai potrivită nuanță în ochii dvs și să vă bucurați de zilele de primăvară. Puteți să-mi scrieți în comment pe Facebook sau Instagram,  ce nuanță ați ales, eu voi fi încântată.

Surse:

bestartnails.com
naildesignsjournal.com
bestartnails.com
vk.com
mona-beauty.co.uk
nail.keywordstr.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.