Lămpi UV/LED: Putere, durabilitate și fiabilitate pentru o manichiură perfectă

Spune adio vechii lămpi UV și citește acest articol pentru a afla de ce ar trebui să cauți un nou ajutor mai puternic.

Dacă ai de gând să obții primul echipament de modelare a unghiilor sau ai deja experiență îndelungată în acest domeniiu, știi deja că manichiura ta nu va funcționa fără o lampă de înaltă calitate. Despre cum să alegi lampa potrivită, am discutat într-unul din articolele anterioare, ți-l poți reaminti aici. Astăzi voi vorbi despre lămpile UV/LED, care înlocuiesc în prezent lămpile UV originale, așa că hai să-i dăm drumul!

Diode verzus lămpi fluorescente

Una dintre principalele diferențe între lampa UV/LED și cea UV este că, lămpile fluorescente cunoscute de la lămpile UV sunt înlocuite în lămpile UV/LED cu diode puternice. Lămpile fluorescente dintr-o lampă UV nu utilizează energia la fel de eficient ca o lampă UV/LED, iar polimerizarea durează mai mult timp. Pe de altă parte, lămpile UV sunt mai accesibile ca preț iar după ce becurile se ard, nu trebuie să cumperi neapărat o lampă nouă, e suficient să cumperi becuri noi, cu toate acestea, durata lor de viață scade din nou treptat, prelungind astfel timpul de polimerizare.

Lămpile UV produc o lumină de 365 nm neschimbătoare. Lămpile UV/LED, pe de altă parte, datorită lungimii de undă combinate polimerizează mai repede și mai precis. Rezistența și durata de polimerizare sunt determinate de numărul de diode din lampă.
1_ro

Ce poate polimeriza o lampă UV/LED?

Cel mai pozitiv lucru la o lampă UV/LED este că, nu trebuie să te gândești dacă să cumperi doar geluri și alte materiale UV sau LED, deoarece lămpile UV/LED pot polimeriza totul, acest lucru se datorează noii generații de diode LED duale.

În ceea ce privește timpul de polimerizare, lampa UV/LED este din nou un câștigător clar. În timp ce în lampa UV polimerizarea durează câteva minute, pentru lămpile UV/LED acest timp este calculat în secunde.

Sugestie: nu trebuie să dai o mulțime de bani pentru acest lux, de exemplu o lampă NL19 48 W, care polimerizează gelurile UV și LED în 60 de secunde, costă acum numai 147,90 RON.

pocty_diod

Design, caracteristici moderne și durabilitate

Este o problemă să găsești un neajuns la lămpile UV/LED – sunt pur și simplu extraordinare! Nu numai că au un design modern, acestea au mai multe caracteristici practice. Unul dintre avantaje este senzorul de mișcare încorporat – lampa se aprinde și se stinge automat. Majoritatea dintre ele au un afișaj care, arată timpul de polimerizare actual. În ceea ce privește durabilitatea, diodele LED duale promit 50.000 de ore de iluminat, în practică, acest lucru înseamnă că, o diodă rezistă să ilumineze într-un an aroape 6 ore pe zi în fiecare zi. Cu toate acestea, așa cum ce am spus mai sus, aceste minunății polimerizează unghiile în doar câteva secunde, așadar va trece foarte mult timp să ai nevoie de una nouă, chiar dacă este plin în salonul tău de dimineață până seara. 🙂

Ce lampă să alegi?

Pentru tratarea unghiilor la domiciliu, va ajunge o lampă cu puterea de la 48 W. Dacă lucrezi într-un salon de manichiură, vei aprecia o lampă cu performanțe mai mari – până la 80 W. Indiferent dacă ești începătoare sau profesionistă, modelarea va fi întotdeauna mai plăcută datorită senzorului de mișcare și cronometrului încorporat. Ceilalți parametrii depind în principal de preferințele personale.

Sugestie: Vrei să îți faci bucurie cu un adevărat „tun” și să ai unghiile polimerizate una două? Ce ai zice de cea mai puternică lampă de pe piață, care se mândrește cu 80 W? Te așteaptă acum aici.

cta_ro

Ce este cel mai bine la toate acestea? Că, acum am ieftinit pe termen îndelungat toate lămpile noastre UV/LED! Dacă te gândești de ceva vreme să cumperi o lampă nouă, acesta este momentul potrivit să o faci. Mai mult, este posibil să obții la noi garanție prelungită iar în caz de reclamație îți oferim imediat schimb cu una nouă

Așadar, te-au convins aceste frumuseți UV/LED la fel ca pe mine? Abia aștept să îmi polimerizez noua manichiură de primăvară într-o lampă nouă! Dacă nu te poți decide, scrieți-mi pe Facebook-ul nostru, te voi ajuta cu plăcere să alegi una. Deci, să le lăsăm să strălucească!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.