Inspirație extraordinară: Un lip art combinat cu nail art! Hop sau trop?

Așadar doamnelor, care dintre voi iubește rujurile? Întrebare inutilă, fiindcă le iubim toate! Și dacă nu chiar rujuri, cel puțin sclipici sau balsam de buze. Care dintre voi se poate lăuda cu o combinație irezistibilă de buze și unghii colorate? Vă aduc multă inspirație extraordinară care nu vă va lăsa nepăsătoare.

Ce este lip art-ul?

lips

În esență, acest lucru nu este nimic neobișnuit. Tradus în limba română „lip art“ este înțeles ca „arta pe buze.“ Puteți face zilnic această artă pe buze simplă, aplicați un ruj, scoateți în evidență nuanțele culorii, trasați forma buzelor sau combinați mai multe nuanțe pentru un accent și mai mare. Există însă oameni care creează adevărate capodopere direct pe buze, și asta este cu adevărat artă pe buze! Mi se pare uneori că, în loc de hârtie, preferă buzele (sau unghii în cazul artei noastre de unghii). Pe scurt, cine nu vede, nu crede. Așa că repede la galeria foto!

HOP sau TROP? HOT OR NOT?

Ce spuneți după prima rundă de inspirație? Vă place, sau vă imaginați arta puțin diferit? Recunosc că aceasta nu este potrivit pentru o purtare obișnuită, dar sunt sigură că am nimerit-o cel puțin în cazul iubitoarelor de nail art. Să asorteze unghiile roșii cu buze roșii știe oricine, să nu mai vorbim despre voi care aveți mai multă experiență! Așadar, haideți să ne dezlegăm un pic și să încercăm să asortăm nail art-ul cu lip art-ul. Nu numai că rimează frumos, dar poate că veți descoperi și un talent ascuns în interiorul vostru. Cred că, dacă vă iasă ceea ce vă imaginați și o puneți pe Instagram, Twitter sau Facebook, veți primi în prostie inimioare și like-uri.De fapt, asta și vreți!

Să-i dăm drumul!

Gășiți toate culorile și nuanțele de rujuri, lacuri, geluri sau oje semipermanente din geanta voastră cosmetică, din gențile de mână și sertare. Alege-ți look-ul care v-a atras atenția și sus la treabă! Pentru mai mult curaj mai aveții nevoie doar de mai multă inspirație.   Am ales un videoclip pentru voi, așa că îl puteți vizualiza.

Deci, pe cine a câștigat această artă încă de la început? Și cine s-a îndrăgostit la a doua vedere? Spuneți-ne dacă sunteți pro sau contra. Nu uitați să vă prezentați cu rezultatul în comentariile de pe profilul nostru de Facebook sau nu ezitați să ne marcați pe Instagram!

Surse:
https://www.youtube.com/watch?v=eiaLaP7yxgA
glamour.it
flawlessend.com
talontedlex.co.uk
instyle.com
mybeautynote.com
issuu.com
mymodernmet.com
pinterest.com
instagram.com/

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.