Inspirație de strălucire: În rolul principal pietrele Swarovski!

Doriți o decorație simplă dar irezistibilă pe unghii? Știți ce fel de decorare, se potrivește la serviciu sau la o petrecere? Eu una da! Permiteți-mi să vă prezint frumoasele pietre Swarovski care vă taie respirație! În articolul de astăzi veți învăța cum să lucrați cu pietrele de decorare, ce tipuri, ce culori și ce combinații sunt acum IN. Începeți să citiți!

swar1
De ce Swarovski?

Swarovski nu înseamnă doar un mare brand, ci și o tendință de modă imensă. Cine nu are ceva de la acest brand, ca și cum nu ar exista pe lume, cu aceste pietre sunt decorate nu numai tricouri, pantofi, stilouri ci și unghiile. Pentru acelea dintre voi care încă nu cunosc bijuteriile Swarovski (este cineva așa aici?), voi prezenta pe scurt acest brand. Numele cristalelor Swarovski vine de la creatorul lor, Daniel Swarovski, fiul unui meșteșugar care prelucra sticla și cristalul în Georgentahal, Boemia.

Foarte probabil aveți și voi bijuterii Swarovski și sunteți încântate de ele, dar le adoră de exemplu și cântăreața și actrița Jennifer Lopez și chiar Regina Angliei Elizabeta a II-a. Nu există nici o îndoială cu privire la calitatea și frumusețea acestor pietre! Multe companii se mândresc cu produse similare, însă nu se poate spune că au și aceeași calitate. Spre deosebire de pietrele „originale”, își pierd strălucirea și culoarea în timp, aceasta în cazul în care rezistă pe unghii sau pe îmbrăcăminte mai mult de câteva zile.


Sugestie: Pe lângă pietre încercați și „praful” stelar în formă de cristale Swarovski Pixie Crystal sau încercați un design pentru vacanța de vară cu perle Swarovski.

Ce tipuri de pietre există

Știți câte tipuri și culori vă pot uimi? Nenumărate! Pietrele pot fi distinse prin dimensiune. Există pietre în diferite dimeniuni cu diversă utilizare, și le putem deosebi după parametrul SS. Sunt mai multe categorii de la SS1 la SS48. Numărul 1 înseamnă cea mai mică dimensiune a pietrei iar numărul 48 reprezintă cea mai mare dimensiune. Deci, puteți să vă cumpărați mai multe dimensiuni, dimensiunile mai mici se potrivesc de exemplu, pentru a decora unghiile naturale, cele de dimeniuni medii pentru o manichiură mai formală iar cele mai mari pentru a crea ornamentul principal al unghiilor!

Am clarificat așadar aspectul dimensional, să mergem așadar la labirintul de culori! În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de culori de la roșu, la albastru, negru, auriu și chiar pietre incolore. Toate au o reflexie excelentă și un finisaj de calitate.

Cum să lucrați cu pietrele?

Este important să aplicați corect pietrele pe unghii pentru a face acest ornament splendid să iasă în evidență. Nu trebuie să vă faceți griji, nu este nici o știință.  Ajunge să urmați câțiva pași și apoi să admirați acea paradă strălucitoare.  Pietrele se aplică doar la finalul manichiurii. Odată ce ați modelat unghiile, aplicați piatra în stratul neîntărit de gel sau ojă semi și doar apoi polomerizați în lampă. Odată polimerizate, pietrele nu mai trebuie acoperite cu stratul superior, top coat deoarece își vor pierde farmecul plin de strălucire. S-ar putea să se întâmple, de asemenea, ca pietrele să fie răsucite necorespunzător și să nu se obțină efectul dorit. Dacă aveți de gând să vă decorați unghiile naturale fără să folosiți gel sau ojă, adezivul poate servi la fel de bine.

Indiferent dacă vă faceți o manichiură pentru școală, muncă sau o petrecere, nu uitați să vă lăudați prietenelor sau pe profilul nostru de FB cum manichiura voastră strălucitoare!
swar2

Surse:

https://naildesigns.ml/

https://nailartspro.com/

https://www.ladiesstyled.com/

https://www.etsy.com/

https://www.awimina.com/

https://www.jewelrycoco.com/

https://fashion2d.com/

https://bestartnails.com/

https://www.liatsy.com/

http://www.fashionizm.com/

https://www.nailsmag.com/

https://styletic.com/

http://pinningfashion.com/

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.