Inspirație de liliac: Parfumează casa și decorează unghiile!

Sezonul liliacului este aici! Florile arbuștilor înfloriți saturează aerul cu un miros fermecător, care atrage toți trecătorii. Dar nu numai mirosul fascinant este ceea ce ne atrage la acest arbust. Iubim lilacii și pentru culorile lor frumoase. Este timpul să împrumutați toate culorile lor frumoase și manichiurii voastre. De aceea sunt aici eu și galeria foto plină de inspirație roz-violet. Să-i dăm drumul!

lilaccollage

Ce mai varietate de culori!

Arbuștii de liliac sunt bogați în culori variind de la alb la nuanțe distinctive de roz spre un violet palid, uneori albastru deschis sau purpuriu închis. Nu contează de variația de culoare,   acești arbuști sunt mereu minunați când înfloresc. Cel mai frecvent întâlnită variație de culoare este un violet pastel delicat a cărui frumusețe este izbitoare iar mirosul lui este extraordinar de puternic, chiar îmbătător :).

Arbustul de liliac inflorește primăvara devreme, cel mai adesea la granița dintre aprilie și mai. După primele flori de primăvară, buchetele bogate de liliac sunt o pășune binevenită pentru ochi. Cu toate acestea, în ce privește mirosul, există două opinii opuse. Unii oameni iubesc mirosul acestuia, alții nu îl pot suporta. De ce? Pentru că este într-adevăr foarte puternic. Mie personal îmi place nespus de mult mirosul liliacului. Liliacii se află pe lista plantelol mele preferate. Este uimitor faptul că, chiar și o mică ramură în vază arată ca un buchet întreg și chiar o mică floare poate parfuma întregul apartament.

Știați că? Liliacul, supranumit „floarea memoriei a venit la noi din Asia și îi merge foarte bine aici. Se spune că mirosul său trezește amintiri de mult uitate, care pot fi retrăite în amănunt.  În Romania este o pădure de liliac, formată natural si este singura de acest fel din Europa. Pădurea de liliac este aproape de localitatea Ponoare, este o rezervatie botanică la marginea orașului Baia de Aramă, pe drumul dintre Drobeta-Turnu-Severin şi Târgu Jiu. Florile de liliac sunt comestibile și au un efect pozitiv asupra organismului, fie în formă de ulei comestibil, fie în aromaterapie.

Și acum, să trecem la partea care ne interesează cel mai mult și pentru care suntem aici. Trebuie să recunoașteți că, culorile arbuștilor de liliac – indiferent de nuanța pe care o alegeți – sunt ca și create pentru o manichiură de primăvară delicată. Toate nuanțele se potrivesc împreună, așa că nu vă fie frică să combinați nuanțele de roz și violet, arată foarte frumos această combinație mai ales într-un efect ombre cu diverse decorații de la pietre la pigmenți și completate cu culoarea albă arată cu adevărat divin.

Dacă lucrați cu oje semi, vă recomand ojele:

Transparent Pink, Marshmallow Pink, Sweet Pink, Romantic Pink, Lavender și Pastel Blue.

De asemenea, puteți alege din colecția NeoNail Pastel Romance, Boho, Colors of Freeedom și Delicious.

Dacă preferați geluri, veți găsi cu siguranță nuanțele potrivite de liliac în colecția de nuanțe pastelate.

Nuanțellor parfumate se potrivesc, de asemenea, foarte bine cu pigmentul Aurora, care dă culorilor un aspect strălucitor. Și merită să menționăm și ceva „praf”, în special pulberea strălucitoare Summer sau Glitter Neon MGP.

bbccaa

Cum v-a plăcut inspirația de azi? Sunt convinsă că veți alege din aceste nuanțe și sper că îmi veți arăta și mie creațiile voastre frumoase de unghii de liliac pe Facebook. Dacă nu v-a fost de ajuns inspirația din galeria foto , ieșiți afară la o plimbare pe jos. Arbuști  mirositori de liliac înfloresc  la fiecare colț. Vă doresc  o vreme frumoasă și o manichiură perfectă!

Referințe:

atestnaildesign.com, bestartnails.com, bestartnails.com, coinoku.com, cuded.com, daneloo.com, diaror.com, estiloennia.com, excitingsummernails.top, fashioneal.com, funacrylicnails.top, gardenphotoworld.blogspot.com, glamadvice.ru, koees.com, ladiesstyled.com, liketogirls.com, m.ok.ru, nailtrends.site, 
naturegirlnails.com, ournail.com, perfecttoenails.com, revelist.com, roseidea.com, style2t.com, styleyou7.com, thegelnailplace.com, tricksbeauty.com, weddingforward.com, weeklystyles.com, weheartit.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.