Ink Aquarelle va transforma unghiile tale într-o operă de artă!

Lumea artei pe unghii este un imperiu nesfârșit de basm plin de surprize în care nu se poate întâmpla să nu existe alte idei pentru tehnici și metode noi de decorare. De aceea, pisicuța NANI îți prezintă astăzi noua metodă de decorare INK Aquarelle!

Stickerele cu apă, ștampilele, decorațiunile cu glitter, pietrele de decorare – toate acestea sunt metode de decorare foarte populare pe care cu siguranță le cunoști deja. Astăzi  însă, îți voi prezenta o altă metodă, probabil mai puțin obișnuită, cu care vei putea obține efecte cu adevărat interesante și care sunt foarte ușor de aplicat chiar și de o începătoare. Despre ce să fie vorba și ce este acest INK Aquarelle? Citește mai mult!

Un miracol într-un flacon

INK Aquarelle este un lac de decorare cu proprietăți speciale. Este mai subțire și se întinde bine pe unghie, astfel că poți crea cu ușurință efectul de marmură, „drag marble“ atât de popular, diferite modele de flori sau batic, să îl combini cu alte lacuri de bază și poți experimenta cu acestea tot felul de modele după bunul plac.

Flaconul are o pensulă de aplicare și un volum de 12 ml.
image_000638_1554104730

Cum se aplică?

  1. Pregătește-ți unghiile ca de obicei.
  2. Aplică un gel alb sau de altă culoare ca bază și polimerizează într-o lampă UV sau cu LED. Nu îndepărta dispersia.
  3. Aplică lacul INK Aquarelle pe dispersie și poți începe să creezi modelul dorit cu pensula.
  4. Apoi aplică un lac top/finisaj și lasă să se întărească în lampa UV sau cu LED-uri.

ATENȚIE: Nu se recomandă aplicarea produsului pe unghiile naturale iar acesta este foarte pigmentat. Astfel vei evita vopsirea nedorită a textilelor și a pielii în timpul lucrului!

Sugestie: Ai un protector de cuticule în geanta ta cosmetică? Dacă da, îl vei putea utiliza în mai multe tehnici de decorare!

Cum se lucrează cu lacul în sine?

Lucrul cu acest lac de decorare este nemaipomenit și, cu puțin timp și răbdare vei putea crea decorațiuni cu adevărat interesante. Că nu ai talent artistic? Nu contează!

Poți începe de exemplu, cu niște simple cercuri. Lacul miroase frumos, indiferent dacă ai sau nu pe suprafața unghiei dispersie. Intensitatea de culoare a lacului poate fi ajustată așa că, vei lăsa lacul să se imbibe într-un șervețel înainte de aplicarea acestuia – îndepărtând o parte din lichid și pigment.

Pentru a putea lucra cu modelul, utilizează o pensulă înmuiată în Vitamin Cleaner, care s-a dovedit util în această fază de lucru. În cazul, în care vrei să obții un efect de marmură, flori sau o decorare mai precisă, păstrează Vitamin Cleaner la îndemână ca un ajutor indispensabil pe tot parcursul lucrului.
tipy

Ce se întâmplă dacă rezultatul nu corespunde cu ideea ta? Nici o grijă! Dacă nu ești mulțumită de efectul final, poți șterge cu cleaner ceea ce nu îți place și să începi din nou. 🙂

Sugestie: Cum să procedezi pentru un efect „drag marble“? Amintește-ți acest articol!

Inspirează-te!

Începe să îți placă INK Aquarelle , dar nu știi cum ar putea să arate efectul final? Depinde întotdeauna numai de tine, așa că nu-ți fie frică să dai spațiu imaginației tale și să încerci ce poate face acest produs excelent. Faceți-vă cu o prietenă o după-amiază creativă și relaxantă  și împărtășiți ideile împreună. Până atunci  însă, te poți inspira din câteva manichiuri reușite din galeria foto. 🙂

Cum ți-a plăcut articolul de astăzi? Va deveni de acum înainte INK Aquarelle o parte din geanta ta cosmetică? Scrie-ne pe Facebook și arată-le și altora creațiile tale! Până atunci, îți doresc multe zile frumoase de vară!

Sursa: instagram, pinterest

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.