Încercate pentru dvs. – Măștile Kocostar satisfac şi cele mai mari aşteptări!

În acest articol, le vom oferi unghiilor o odihnă bine meritată. Metaforic și adevărat – articolul va fi despre o noutate pe piață, măștile faciale Kocostar. Dar atenţie – nu trebuie să le folosiți doar pentru față, ele pot înfrumuseța orice parte a corpului! Le-am încercat eu și vă spun că sunt încântată. Și acum să vă spun cu ce m-au impresionat de fapt măștile?

Eu personal mă consider un pic un nebună în privinţa măştilor. Când văd o mască pe care nu am încercat-o ​​încă, nici nu clipesc și o am în coș. Acasă mă așteaptă mai multe măști, pe care adesea nu am timp să le încerc. De aceea mi sa părut util când am decis să scriem acest articol. Este un câştig pentru toată lumea – avem un articol și eu am timp să aplic o mască în numele științei. Deci, la lucru. Îmi place mereu să mă sacrific pentru o recenzie obiectivă.
Cel mai mult mi-a plăcut ideea de a încerca un produs sud-coreean. În ultimul timp, am început să îndrăgesc tot mai mult produsele lor cosmetice. Ei știu exact de ceea ce are nevoie tenul deschis și sensibil. Până acum nu am avut nici un produs sud-coreean care să mă dezamăgească. Măștile s-au confruntat cu un test dificil – trebuiau să-mi satisfacă așteptările mele destul de mari.

1_2_

Mai întâi am despachetat o mască pe care nu am încercat-o niciodată – masca de mâini. Potrivit ambalajului, este ideală pentru pielea uscată, cu care mă lupt de mai mult timp. Am piele uscată și întărită în jurul patului unghiilor, iar în stările de nervozitate sau stres o rup și apare astfel pielița desprinsă în jurul unghiei. Masca miroase frumos (eu spun că a grapefruit și soțul că, un amestec necunoscut de citrice). Masca este uscată la suprafață și în interior este acoperită cu material textil cu o componentă hidratantă. La încheieturile mâinii sunt benzi de fixare ce vă ajuta să prindeți masca ferm în jurul mâinii. Dar sincer, nu știu cum aș fixa a doua bandă fără prezența soțului. Dacă reușiți, sunteți eroinele mele :). Și acum urmează 20 de minute de relaxare. Dar desigur prietenii noștri sud-coreeni sunt avansați tehnologic și smartphone-urile pot fi folosite cu aceste mănuși. Deci, picioarele sus și telefonul în mână!
După 20 de minute, am simțit mâinile foarte fine, și ce catifelare! Toată pielea uscată a dispărut, iar pielița desprinsă a devenit aproape invizibilă. Parcă nu erau mâinile mele – erau mâinile unei nobile doamne! Și nu a fost numai sentimentul meu, dar soțul meu a confirmat obiectiv. Și asta nu e puțin. Chiar și acum, la câteva ore după tratament, mâinile mele arată frumos și proaspăt. Mă întreb cât va dura.

2_2_
3_2_
4_2_
După această mască, am știut că cealaltă mască, facială și hidratantă, nu mă va dezamăgi. Sunt obișnuită cu o mulțime de măști textile, am încercat o mulțime de măști clasice cu gel, lut și de exfoliere. Nimic nu mă poate surprinde.
Partea din spate a ambalajului este ușor transparentă, și astfel am văzut că în interiorul măștii de pepene este o pânză cu bucăți de pepene. Aceasta nu m-a surprins foarte mult – din călătoriile mele în Japonia am adus măști înfricoșătoare cu chip de pisică sau câine. Comparativ cu acelea, pepenii sunt un imprimeu decent. După despachetare, am observat diferența – această mască nu este pentru toata fața, este formată din 12 cerculețe mici care se pun de părțile fetei unde sunt probleme și necesită hidratare.
Masca (ca și predecesoarea sa) mirosea frumos, dar nu foarte intens. Cerculețele individuale s-au ținut bine pe față și nu s-au desprins. Ceea ce m-a surprins puțin a fost că a rămas destul de mult lichid în pachet. Ca o fire economicoasă, am întins pe față fiecare picătură pe care am scos-o din pachet.

5_1_

Ca și în cazul majorității măștilor textile, și la masca Kocostar, după îndepărtare se recomandă ca restul lichidului să se maseze pe față fără clătire. Atunci aș recomanda aplicarea acestei măști înainte de culcare, pentru că după îndepărtarea măștii am sițit fața lipicioasă. Dar în timpul somnului nu mai contează. Masca în sine mi-a creat sentiment bun. Și așa cum am menționat la început – acum și restul produselor Kocostar ar trebui să tremure în fața mea, pe măsură ce le găsesc le și pun pe fața mea!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.