Înapoi la școală? Doar cu o manichiură cool!

Dacă anii de școală sunt doar o amintire pentru tine sau ești încă elevă și te reîntorci în băncile școlare în septembrie, îți voi arăta că școala nu trebuie să însemne neapărat plictiseală! Pregătește-ți geanta, și să mergem!

Fracțiuni, formule, referate

Astăzi, ne vom uita la modul în care ne putem decora unghiile cu motive vesele din mediul școlar. Care a fost sau este materia ta preferată? 🙂 Eu m-am înțeles întotdeauna mai bine cu literele decât cu cifrele, așa că pentru mine matematica a fost un coșmar. 🙂 Pe unghii pare însă destul de inofensivă, poate chiar drăguță, ce ziceți? La fel ca și fizica și chimia, pare puțin mai tolerabilă atunci când îi dăm un pic de culoare. Formulele chimice sunt imediat mai ușor de reținut, nu-i așa?

Mai ales nuanțele albe sau neon pe un fundal negru, ca o imitație de tablă, vor arăta grozav! Cele mai îndrăznețe dintre voi, puteți crea cu stiloul Rapidograph pe unghii tot felul de formule, simboluri, instrumente de laborator sau chiar o fițuică mică!

Penar plin de culori!

De asemenea, nu trebuie să uităm de consumabilele școlare – creioane, pixuri sau lineare. Întotdeauna am fost nerăbdătoare să primesc un echipament nou la începutul anului școlar, mi-a plăcut să desenez, așa că creioanele color au fost destul de uzate la sfârșitul anului școlar. Creioanele nu pot fi aplicate pe unghii, dar și așa se pot potrivi bine cu unghiile! Creioanele multicolore se vor potrivi cu nuanțele bogate, poți alege mai mult creioane în tonuri pastelate.

Care este cel mai important lucru?

Ce ar trebui să îți iei cu siguranță la școală? O mică gustare! Dacă ești în mare grabă dimineața și nu ai timp de micul dejun ca și mine, o astfel de gustare în rucsac îți va cădea foarte bine în pauza mare. Odată cu venirea toamnei, poți să faci o mică recoltă de mere sau de pere pe unghiile tale. Bananele sunt disponibile pe tot parcursul anului în regiunea noastră și, ca o gustare ușoară, sunt foarte populare. Ei bine, dacă proful s-a reținut pe undeva, îți mai rămâne ceva timp și pentru un joc sau o glumă!

Cum ți-a plăcut această idee de decorare? Vei încerca, de asemenea, careva din aceste modele școlare, sau rămâi lângă stilul tău dovedit? Trimiteți-mi creațiile voastre pe Facebook! Până atunci vă doresc la toate o mulțime de idei și realizări, la fel și succes în studiu! 🙂

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.