Cuticula curată, unghii ca zăpada și nail art frumos – Jurnalul pisicuței NANI este aici!

Cu siguranță ați așteptat cu nerăbdare următoarele 3 sfaturi și sugestii ascunse în jurnalul pisicuței NANI. Iată-le aici! Vă voi sfătui cum să vă debarasați de unghii îngălbenite doar cu ajutorul obiectelor pe care le aveți acasă. Ne vom aminti cum ne putem facilita decorarea și vom încheia totul printr-un nail art frumos acoperit cu picături de ploaie. Ce mai așteptați? Hai, începeți să citiți!

Stop unghiilor îngălbenite!

zluty


Faceți parte din rândul acelora care, dacă nu au pe unghii un strat de lac sau gel, au unghii îngălbenite? Este vorba de o problemă estetică care poate necăji multe femei, deoarece, nu-i așa, fiecare dorim să avem unghișoare ca din salon.

Cauzele clasice, care cauzează nuanța gălbuie a unghiilor, sunt, cel mai frecvent, fumatul și manipularea produselor chimice.  Multe femei vin în contact cu acestea, cel mai des, în mediul de lucru. Această îngălbenire se poate evita și se poate rezolva ușor.

tips_to_quit_smoking

Bineînțeles, îngălbenirea unghiilor poate fi cauzată și de îmbolnăvirile cu mucegaiuri. Este mai mult vorba de aspectele legate de picioare, la mâini acest pericol nu este atât de des. Mucegaiurile unghiilor de la picioare se întâlnesc mai des la bărbați decât la femei. În orice caz, este necesară vizita la un medic sau farmacist, dacă apare mucegaiul.

Dacă aveți unghii sănătoase și singura nemulțumire este că nu au albețea firească sau ați aprecia să fie și mai albe, pe wikihow.com, am descoperit pentru dumneavoastră câteva modalități cum să atingeți scopul. Și ce este mai bun la aceasta? Nu este nevoie de nicio cosmetică specială, vă pot ajuta obiectele pe care le aveți acasă!

Cu galben contra galbenului! Lămâile la arme!

lemony


Fără îngălbenire sau dacă totuși, doar una moderată

Lămâile în sine – grație acidității lor, ajută perfect în lupta contra petelor și îngălbenirii, în plus, conțin vitaminele pe care le apreciază unghiile. Încercați, după ce ați stors lămâia în ceai, să nu aruncați restul de fruct. Rostogoliți pentru o clipă unghiile în pulpa stoarsă. Rezultatul apare după câteva zile și chiar săptămâni de utilizare periodică.

Îngălbenire moderată

Lămâi cu apa cu săpun – stoarceți lămâia în bolul cu apa cu săpun și înmuiați unghiile pentru câteva minute. Lămâile îndepărtează îngălbenirea, apa cu săpun accentuează și accelerează acest proces. După înmuiere, nu uitați să spălați mâinile cu apă curată și să le ungeți cu cremă. Repetați maximum la fiecare două zile, rezultatele sunt vizibile până la 1-2 săptămâni.

Îngălbenire mai accentuată

Lămâi cu bicarbonat de sodiu – bicarbonatul de sodiu este cunoscut nu numai pentru capacitățile sale de dospire în industria alimentară, ci și pentru cele de curățare. Albește splendid și aceasta este valabil și în cazul unghiilor dumneavoastră. Amestecați două linguri de supă cu zeamă de lămâie, până ce obțineți o pastă fină. Aceasta fricționați-o pe unghii cu ajutorul unui bețișor cu vată și lăsați să acționeze 10-15 m minute. Apoi clătiții bine. Deseori, schimbarea se cunoaște deja la prima aplicare. După nevoie, repetați o dată pe săptămână. Unghiile vor fi întotdeauna puțin mai albe.

Lămâile s-au consumat

soda

Bineînțeles, puteți albi și fără lămâie, dacă tocmai nu aveți nici una la îndemână.
Unghii îngălbenite moderat până la mai accentuat
Pastă de dinți pentru albire. Aveți vreuna încercată acasă, care ajută efectiv? Dacă da, va ajuta și în cazul unghiilor dumneavoastră. Este suficient ca, cu ajutorul unei periuțe vechi, să o aplicați pe unghii și, după o clipă de curățare, să o lăsați să acționeze cinci minute. Procedura o puteți repeta și de câteva ori pe săptămână iar rezultatul va apare deja în decurs de câteva zile!
Ughii îngălbenite foarte accentuat
Cea mai puternică dintre rețetele menționate este amestecul de bicarbonat de sodiu comestibil (două linguri și jumătate) și o lingură de apă oxigenată de 3%. Amestecul acestor două componente formează o pastă eficientă care va albi unghiile dumneavoastră deja la prima utilizare, pasta se aplică pe unghii cu ajutorul unui bețișor cu vată și se spală după trei minute de acționare. Repetați maximum o dată la 6 săptămâni!

4a5cbc1d4577b98496469ee5a34260cb44f1dd5f723216a84b333e4120a87754858db2352fe3092213bc6037597b8024

Mă cunoașteți? Sunt agentul protector al cuticulei!

0061_1_w640

Din nou și iarăși mă întrebați ce este ”acel obiect alb”, care se pune pe cuticulă, pentru ca, în cursul decorării, să nu se murdărească împrejurimile unghiei. Există doar un singur răspuns – agent protector cuticulă NANI. Îl puteți cumpăra atât în formă de benzi adezive, cât și într-un flacon cu dispozitiv de aplicare. Depinde doar de dumneavoastră. Dacă vă place să decorați, atunci îl recomand cu siguranță. Nici nu-mi pot imagina cum arăta fără el decorarea în stil ombre. Ce curățare înainte de apariția agentului protector.

Când ploaia udă unghiile dumneavoastră…

Vă spune ceva nail artul picăturilor de ploaie? Serios, este blestemat de frumos și este extraordinar mai ales la pigmenții de lustruire și în combinație cu efectul mat.
Avantajul lui principal? Este frumos, original și nu este greu să-l creați.
Și dezavantajul? Veți face față doar cu lampa UV. Mă îndoiesc tare mult că vreunul din lacurile clasice ar fi în stare, fără afectare, într-o picătură groasă, să se usuce și să se întărească complet. De aceea, dacă aveți acasă ceva pigmenți de lustruire frumoși și oje semipermanente, vă puteți inspira din înregistrarea video de la minunata Sveta Sanders și să vă apucați imediat de lucru!

 

Cum v-a plăcut citirea de azi din jurnalul meu? Ați învățat ceva nou? Aveți vreun nail art pentru care ați dori instrucțiuni sau ați dori să cunoașteți mai multe sfaturi ”băbești” despre cum să vă îngrijiți unghiile?  Scrieți-mi pe Facebook, chiar direct în comentarii sub contribuții, fără îndoială, voi aprecia ideile dumneavoastră!

Surse: pinterest.com, wikihow.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.