Ziua Mamei: Cum arată o manichiură inspirată de dragostea mamei?

„O mamă bună valorează mai mult decât o sută de profesori”, spune Johan Herder, scriitor și filozof. Și avea dreptate. Haideți împreună să le aducem un omagiu tuturor mamelor și să le mulțumim pentru grija, dragostea și tandrețea lor incredibilă. Să le oferim un moment de relaxare și de ce nu printr-o manichiură perfectă?

Femeia ca simbol al viețiimother_and_daughter

Cu siguranță veți spune fi de acord că astăzi, mai mult decât oricând, se ia în considerare egalitatea de gen. Că între un bărbat și o femeie nu ar trebui să fie nici cea mai mică diferență. Dar totuși un lucru pe care nu-l putem lua așa ușor femeilor – maternitatea. Maternitatea este un privilegiu menit numai pentru femei. Deși pentru concepție este nevoie de doi și cu siguranță nu le luăm meritele bărbaților, dar sarcina și nașterea aparțin femeilor. Motiv pentru care ar trebui să le iubim, să le admirăm și să le îngrijim și mai mult pe femei.

Nu uitați de dvs.!

Maternitatea este o perioadă plină de momente frumoase dar și provocatoare. Acele nopți nedormite, nenumărate griji și temeri, dacă faceți totul corect, ele pot lăsa urme pe calitatea pielii, părului și unghiilor. În plus, corpul unei mame noi trece printr-o mulțime de schimbări hormonale, iar femeile nu sunt doar epuizate, ci și nefericite să piardă o parte din frumusețea lor.

Nu este un secret faptul că femeile iubesc moda, doresc să fie frumoase, sănătoase și atractive. Fiecare dintre noi o face diferit. Unele iubesc machiajul, altele o piele naturală. De fapt nu contează care este ideea dvs. de frumusețe ideală, dacă vă simțiți fericită în corpul dvs., atunci totul este așa cum ar trebui să fie!

Nu uitați că fiecare femeie ar trebui să se răsfețe din când în când cu o îngrijire de calitate. Răsfățați-vă cu o vizită la un salon de masaj sau de înfrumusețare și luați-o și pe mama cu dvs. Dacă o astfel de procedură nu este pentru dvs., este suficient să vă relaxați acasă. Pregătiți-vă  împreună o ceașcă bună de cafea, savurați un desert și aplicați o mască relaxantă pe față în timp ce vorbiți.

Fapt interesant: Această frumoasă sărbătoare, Ziua Mamei este sărbătorită în întreaga lume. Deja în Roma antică s-a născut ideea care a luptat pentru drepturile mamelor. Prima sărbătoare oficială a acestei zile, Ziua Mamei a fost anunțată de Președintele SUA în 1914. O tradiție frumoasă, ce spuneți?

Unghii frumoase ca și recompensă

Știu că avem multe mămici în concediu de maternitate, dar și o mulțime de femei tinere printre cititoarele noastre, de aceea am un sfat excelent pentru dvs., cum să vă răsfățați pe sine sau pe mamele dvs.! Ce altceva ar putea fi, dacă nu un kit pentru modelarea unghiilor. Nu doar că vă relaxați prin modelarea unghiilor, dar în plus vă decorați exteriorul și vă veți simți și mai frumoasă. Și asta se merită! 🙂

Și ce fel de pisică aș fi, dacă nu v-aș oferi inspirație pentru a vă decora ghearele în mod tematic. Dacă sunteți o mamă mândră sau doriți doar să aduceți un omagiu celorlalte mame, puteți să o faceți prin unghiile dvs. Alegeți-vă culoarea preferată sau culoarea preferată a mamei dvs. și decorați unghiile cu o ștampilă în formă de inimă sau cu sticker cu apă. Adăugați textul „mama” sau varianta mai scurtă în limba engleză „mom” și unghiile vor vorbi în locul dvs.

Ce înseamnă pentru dvs. Ziua Mamei? Vă place această sărbătoare? Scrieți-mi opinia dvs. pe Facebook, puteți chiar în comentariile de mai jos! 🙂

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.