Vesele, jucăușe și multicolore - așa sunt unghiile cu animăluțe!

Inspirații - Vesele, jucăușe și multicolore - așa sunt unghiile cu animăluțe!

02.10.2018

Să renunțăm pentru un moment la seriozitate și să ne înveselim zilele mohorâte de toamnă cu o manichiură originală! Animalele ne fac bucurie mai întotdeauna și indiferent că ne decidem pentru o fiară sălbatică sau pentru un animal de companie drăguț, este sigur că unghiile cu animale ne vor ridica cu siguranță starea de spirit. Să-i dăm drumul!

Animale din pădurea de toamnă

În această perioadă, unele animale se pregătesc încet pentru somnul de iarnă și își pregătesc bârlogurile și vizuinele. Nici nu e de mirare, vara a trecut atât de brusc că nici măcar nu am apucat să îmi dau seama de aceasta și am început să simt somnolența de toamnă. Și voi ați început să o simțiți, dragi cititoare? Nu e de mirare! Dar am găsit o inspirație frumoasă pentru manichiuri, dominată de vulpi somnoroase, bufnițe drăguțe, cerbi eleganți și lupi fioroși. La multe dintre ele, puteți desena frunze colorate și sublinia astfel atmosfera de toamnă. Pe acelea dintre voi care nu sunteți  atât de iscusite în pictura manuală pe unghii vă pot ajuta la abțibildurile cu acest motiv.
tzdxy4q


Știați că ...

... un lup flămând poate mânca odată până la 9 kg de carne, ceea ce este similar cu faptul că un om ar mânca 100 de hamburgere odată?
wolf_2878633_960_720

În curtea bunicii

Am avut noroc că, una dintre bunicile mele locuia la țară unde a crescut în curte diverse animale, așa că am avut ocazia să cunosc aceste animale nu numai din cărțile pentru copii, ci și în realitate. Aici am apucat să văd și prima tăiere a porcului. De fapt, știți ce fel de zi este astăzi - 2 octombrie? Astăzi este Ziua Mondială a Animalelor de fermă, când ne reamintim că și animalele pe care le creștem pentru carne sau lapte ar trebui să fie tratate întotdeauna cu demnitate și ar trebui să fim interesați de condițiile în care trăiesc. Dar cel puțin porcușorii sau văcuțele de pe unghiile voastre vor fi tratate cu demnitate! :) Veți folosi în special nuanțe pastel, dar nu vă fie teamă și de culori mai îndrăznețe și puteți încerca și pulberea strălucitoare glitter.


Știați că ...
... pe insulele Bahamas în Caraibe una din insule, numită Insula Porcilor este locuită de porci înotători? Aceștia se bucură aici la fel ca și oamenii de soare și apă curată.


sailing_blog_cruising_bahamas_caribbean_exumas_big_major_spot_staniel_cay_pig_beach_swim_with_the_pigs_lahowind_eimg_4196tandem_swimming_pigs
Animale de companie și de pluș

Cine ar avea chef să iasă dimineața din patul cald când afară este o vreme mohorâtă și frig, dacă nu trebuie să meargă nicăieri? Ei bine , dacă aveți o pătură moale și melancolia de toamnă vă este împărtășită și de animalul vostru de companie, totul paremult  mai ușor de suportat. :) Fie că vă încălzește blana călduroasă a câinelui sau a pisicii voastre, fie că vă înveselesc peștișorii colorați din acvariu, acest lucru este întotdeauna distractiv. Ei bine, cine nu poate avea un animal de companie, se înfofolește alături de animalul său de pluș preferat. Și ce dacă suntem deja mature, fiecare dintre noi avem uneori nevoie de aceasta, indiferent de vârstă. :)
teddy_bear_resting_on_sleeping_west_highland_terrier_puppy_studio_shot_roger_wright


Știați că ...

... mângâierea unei pisici reduce stresul iar proprietarii pisicilor sunt, în general, mai liniștiți, mai echilibrați și mai puțin stresați?
6929786_cat_sleep_blanket


Ei bine, cum v-a plăcut inspirația de animale de astăzi? Trimiteți-mi creațiile voastre pe Facebook și știți ce? Adăugați liniștite și o fotografie a animalului vostru de companie sau a animalelor de pluș preferate! Sunt foarte curioasă și aștept cu nerăbdare comentariile voastre. Până atunci însă, vă urez multă inspirație. :)

Sursa: pinterest, zoomagazin.cz, svatky.centrum.cz, wikipedia.org

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!