Vară 2019: Decorații neon sau modele originale de animale!

Inspirații - Vară 2019: Decorații neon sau modele originale de animale!

18.06.2019

Odată cu venirea verii, zilele sunt pline nu numai de soare, ci și de tendințe proaspete de modă. Am informatii exclusive pentru voi, despre care manichiură va fi IN în vara aceasta și cu care veți câștiga cu siguranță. Să-i dăm drumul!

O scurtă paradăneon


Una dintre tendințele în manichiură în această vară include fuste scurte și pantaloni scurți dar și unghii scurte. Magia constă în simplitate, stil practic și culori atractive. Pe tonurile maronii ale pielii bronzate, gelurile Neon aproape uitate se vor evidenția foarte frumos! Dacă vreți să scoateți în evidență cu adevărat latura practică a unghiilor scurte, combinați sclipicii cu gelurile neon și lăsați-lestrălucească ca diamantele (shine bright like a diamond)!


Un clasic mai fin, care nu va dezamăgi

Culorile pastelate vor scoate și ele bine în evidență pielea bronzată. Acoperiți cu ele întregul pat al unghiilor sau încercați o tranziție între două culori numită ombré.

Faceți parte încă din generația care a iubit să poarte și să producă tricouri batik în copilărie? Excelent! Batikul se reîntoarce cu viteza luminii în modă deci, pe unghii cu el! Utilizați o bază albă ca fundal și aplicați culori pastelate pe acesta cu un burete sau o pensulă de decorare subțire. Un scurt videoclip inspirativ vă poate ajuta. Nu se pun limite imaginației, bineînțeles!

Blană de pisicăzv_e


Ca o pisică adevărată, nu pot uita de modelele cu tematică de animale. În ultimul timp, s-a cam uitat să se pomenească cele 9 vieți ale mele! De aceea mă veți face foarte fericită dacă veți decora unghiile voastre și cu lăbuțele mele. La un outfit de vară se potrivesc de minune și modelele de blană ale pisicuțelor mai mari, de la tigru la leopard sau ghepard. Sau puteți da frâu liber și mai mult imaginației voastre și să încercați aspectul pielii de șerpe sau de crocodil, poate chiar cu puțină recunoștință vor înceta să vă mai deranjeze insectele zburătoare enervante! Sună nebunatic, dar în cele din urmă de ce nu :)?

Sugestie: Vreți modele de animale întregi pe unghii? Nici o problemă. Nu cu mult timp în urmă le-am acordat atenție într-un articol întreg, și merită într-adevăr! Pentru a vedea, faceți clic AICI.

Arătați-vă puterea adevărată!

Dacă, în toamna fiecărui an urmăriți spectacolele de modă în diferite tendințe pentru anul viitor, trebuie să fi observat manichiura remarcabilă a fotomodelelor. Ați observat cu siguranță unghiile lor împodobite cu nuanțe cromate. Poate sunteți de părere că manichiura crom este mai potrivită pentru toamna sumbră decât pentru o vară senină. Dimpotrivă! Indiferent de culoarea cromului pe care o alegeți, tocmai razele solare vor reflecta frumos lumina pe unghii și le vor da un aspect fantastic! Nu vă fie frică să arătați puterea și frumusețea cromului și puteți să le creați cu pigmenții de lustruire, de exemplu.


Aveți idei și sugestii de vară pentru unghii? Împărtășiți - le cu alții în comentarii pe Facebook sau Instagram. Miau, la o vară frumoasă!

Surse:
https://www.youtube.com/watch?v=ATFgkRvBkcU

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!