Universul ca în palmă sau direct pe unghii? Galaxy nail art pas cu pas!

Instrucțiuni - Universul ca în palmă sau direct pe unghii? Galaxy nail art pas cu pas!

23.01.2018

În cadrul inspirațiilor ați întâlnit de multe ori manichiura astrală și aceasta v-a vrăjit atât de mult, încât ați vrea s-o aveți pe unghiile dumneavoastră, dar nu sunteți sigure cum puteți obține așa ceva? Nicio problemă! Vă arăt cu plăcere că Galaxy nail art nu este nimic complicat. Atunci hai la treabă!

Universul a fascinat lumea din vremuri imemoriale. Filozofii, astronomii și prezicătorii au încercat și încearcă să descopere mărimea acestuia, frumusețea și impactul asupra omului și viitorului acestuia. Ha, horoscoapele! Le citiți și dumneavoastră? :)

Trebuie spus că nu întotdeauna a fost ușor, sigur mai țineți minte de la școală că astronomul și filozoful Giordano Bruno, pentru teoria sa, că Pământul nu este centrul Universului și că Soarele este doar una din multe stele, a fost ars pe rug de către inchiziție. Brrr.

bruno

Însă Universul plin de taine și cerul cu stele au inspirat și mulți pictori, poeți sau compozitori. Deci, nu este de mirare că ilustrarea frumuseților Universului nu o întâlnim doar în galerii de artă, ci o putem admira și ca nail art original și reușit, la care ne vom uita astăzi împreună.

În esență, Galaxy nail art constă doar în faptul de a învăța bazele și, apoi, în galerii, veți vedea că aveți o mulțime de posibilități cum să-l modificați. Așa că începem!

Ustensile:

Procedura:

Cel mai des se începe pe o bază neagră. Următoarele culori sunt la latitudinea dumneavoastră, însă recomandăm cel puțin alte 3-4. Păi, culoarea albă este chiar o necesitate!

Cu penseta apucați o bucățică de burete și aplicați pe ea fin lacul (este bine ca, mai întâi să presați buretele, de exemplu, pe hârtie, pentru ca pe unghie să nu fie prea mult lac). Cu acesta decorați fin unghia.

La urmă, detaliile fine le realizați cu sonda de decorare.
hlavn_n_vodro

Și gata - minune!


Galaxy nail art este una din tehnicile care la urmă arată absolut minunat, dar în același timp nu este deloc dificilă, așa că îndrăznesc să spun că pot face față și începătoarele. Aici este importantă, desigur, fantezia și ideile dumneavoastră, care pot fi tot atât de îndrăznețe ca teoria lui Bruno. Și, în cazul în care, poate, nu reușiți la prima încercare, nu trebuie să renunțați, din fericire, inchiziția de unghii nu există. :)

Și, dacă tot vorbim de acele stele... Știți că avem nu una, ci două serii de oje semipermanente inspirate de cerul cu stele?
star_glow
14705067_851866904948863_2608960665431310336_n


Deci, cum vă plac instrucțiunile de astăzi? Scrieți-mi pe Facebook ce idee vă trezește cuvântul „Univers“ și lăudați-vă cum v-a reușit Galaxy nail art. Deja aștept cu nerăbdare! Deocamdată vă doresc infinitate de splendoare spațială și manichiuri reușite!

Sursă pinterest.com

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!