Unghiile celor Șapte mări – o aventură de vară cu o manichiură elegantă!

Sezonul de vacanță de vară culminează și multe dintre voi așteaptă cu nerăbdare să își petreacă vacanța pe litoral. Dacă ești nerăbdătoare, vino cu mine într-o mică croazieră pe mare acum!

Cu siguranță ai citit articolul meu recent, în care am prezentat cum să facem o manichiură frumoasă cu model de scoică.  Astăzi vom continua oarecum cu aceast subiect, pentru că marea ne oferă literalmente o mare de inspirație. Despre ce o să vorbim astăzi? Vom intra în apele azurii ale Mediteranei și, chiar dacă nu există literalmente șapte mări, s-ar putea să întâlnim chiar și pirați! 🙂

Interesant: „Șapte mări“ este o expresie străveche folosită pentru a descrie toate oceanele lumii. Începând cu secolul al XIX-lea, expresia include șapte corpuri oceanice de apă. Expresia „șapte mări” a evoluat pentru a deveni un termen pictural pentru descrierea unui marinar care a navigat toate mările și oceanele lumii.
dsc5449_edit_edit_edit_675x450

Turcoaz Adriatic

Mările au culori diferite în locuri diferite. Pentru mine, Marea Adriatică pe teritoriul Italiei pare să aibă culoarea turcoaz. Turcoaz este una dintre cele mai populare culori ale manichiurii de vară, pentru că ne amintește nu numai de mare, ci și de piscinele răcoritoare sau de apele limpezi de cariere de piatră inundate. Să nu uităm de decorația cu sclipici, pietre sau bijuterii pentru unghii , dar chiar și o simplă manichiură monocromă are farmecul ei!

Sugestie: Ai deja o colecția de oje semi în nuanțe de albastru? Colecția Forest Dream are nenumărate nuanțe de această culoare.

Albastrul de pe coasta Greciei

Grecia, la fel ca și Italia, este înconjurată de multe mări, dar am ales- o pe cea care se întinde între țărmurile Greciei și Turciei – Marea Egee. Aceasta m-a captivat prin culoarea sa, care este deschisă pe coastă și de un albastru profund în adâncimi. Ce nuanță te-a cucerit pe tine? 🙂

Sugestie: Împrospătează-ți impresionantul ombré albastru din articolul despre o inspirație de cocktail!

Marinar, la bord!

Cui nu îi place moda marinărească, care este mereu în vogă! Dungile albe și combinațiile de alb și albastru nu vor îmbătrâni niciodată, măcar că au deja o mulțime de ani! Moda în dungi este atribuită pe bună dreptate marinarilor, dar cine a făcut-o celebră? Nimeni altcineva, decât cea mai mare figură a modei din secolul XX – Coco Chanel , care în 1917 le-a oferit femeilor primul top cu dungi. Aceasta a dat start-ul tendinței de modă în dungi, care mai mult sau mai puțin continuă până în zilele noastre.

Dacă nu ai niciun astfel de articol vestimentar în garderoba ta, nu contează, poți face dungi măcar pe unghiile tale și destul de ușor, folosind benzi auto-adezive. Dacă ai curaj poți adăuga și o ancoră sau o cârmă. 🙂
anchor_nail_art_tutorial_collage_2_864x486

Atenție, vin pirații!

Ce fel de mare ar fi fără nici un pirat! Oase încrucișate, cranii și hărți secrete care arată drumul spre o comoară fabuloasă, de ce nu? Dacă nu îndrăznești să le pictezi, te vor ajuta stickerele sau ștampilele sau instrucțiunile simple de mai jos. Și gata!
97530c1356d1560af32459c7141ed5f2

Cum ți-a plăcut croaziera noastră pe mare? Și care dintre aceste manichiuri va fi în curând pe unghiile tale? Arată-mi ideile tale pe pagina noastră de Facebook și bucură-te de vacanța ta. Inspirează-te!

Sursa: instagram, pinterest, novinky.cz, sortra.com, askideas.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.