Unghii de ciocolată: Decorațiune originală cu noua colecție de oje semipermanente Chocolate Box

Vă place ciocolata? Eu personal o ador! De aceea, am pregătit un articol, în care voi prezenta unghii de ciocolată și, în plus, vom arunca o privire la noua colecție de oje semipermanente Chocolate Box din gama Professional!

Cum a văzut ciocolata lumea

Nu aș putea să nu vă spun ceva interesant! Știați că ciocolata a apărut pe Pământul nostru acum 3000 de ani? Pe teritoriul actualului Mexic trăia tribul olmecilor, care se cultiva deja atunci un număr mare de arbori de cacao. Mai târziu, în această zonă s-au stabilit mayașii, fiind primii care au fiert un lichid amar din boabe de cacao. Ciocolata era atunci doar în formă lichidă, care s-a schimbat după secolul al XVI-lea, când a ajuns în Europa și s-a adăugat la ea vanilie și zahăr. Cum s-a ajuns însă la denumirea acesteia? Se spune că, cuvântul ciocolată provine probabil din cuvântul aztec xocolātl, care înseamnă „apă amară”.

bonbo

Cum se fac unghiile de ciocolată

Cine nu și-ar dori unghii de ciocolată? Am ales câteva fotografii, fiindcă inspirația nu este niciodată suficientă, așa că haideți să aruncăm o privire mai atentă la ele!

 

  • Ciocolată topită

Ciocolata care curge de la rădăcina unghiei în jos? Nicio problemă, acesta este poate cel mai simplu design! Nu aveți nevoie decât de două culori – maro deschis și maro închis! Mai întâi aplicați pe întreaga unghie culoarea maro deschis și lăsați-o să se întărească în lampa UV/LED. Apoi luați oja maro închis și o pensulă subțire – desenați picături curgătoare de ciocolată topită! Lăsați să se întărească din nou și folosiți ca ultim pas un finish lucios. Dacă însă doriți să vă jucați mai mult cu acest design, puteți aplica pe oja maro deschis un finish mat, și abia apoi aplicați picăturile cu maro închis. La urmă ștergeți dispersia cu un cleaner. Cum vă place?

choco1

  • Gama de culori

Hitul din acest an sunt categoric unghiile într-o scală uniformă de culori. Acesta este cel mai rapid și simplu design care vă va garanta o manichiură originală! Sunt suficiente doar 5 culori, care se deosebesc doar prin luminozitatea nuanței. Acest lucru vă va asigura că, culorile unghiilor se vor armoniza în continuare frumos și nu vor fi plictisitoare! Pentru unghiile perfect asortate, recomand întotdeauna lăcuirea de la cea mai deschisă culoare la cea mai închisă. Gata, unghiile vor fi la fel de frumos colorate ca cea mai dulce cutie de bomboane de ciocolată!

choco2

  • Nu vă fie frică de decorare

Dacă nu doriți să vă pictați o ciocolată pe unghii, încercați să experimentați. Astăzi există pe piață o mulțime de decorațiuni pentru unghii, cu care vă puteți îmbunătăți manichiura. Puteți fermeca o manichiură frumoasă de exemplu cu Gelul Spider, pe care îl puteți combina cu diferite pietre de decorare. De asemenea, recomand să încercați, de exemplu stickerele cu apă, care sunt foarte subțiri pe unghie și vor rezista frumos pe manichiură. În cele din urmă, vă recomand să încercați foliile de ransfer, care sunt acum cu adevărat IN sau aruncați o privire la Diamond Top Coat, care conferă ojei clasice un frumos voal sclipitor. Am selectat câteva mostre pentru voi:
choco3

Noua colecție de oje semipermanente Chocolate Box

Nu știți de unde puteți obține culori de ciocolată atât de frumoase? Aruncați o privire la ultima noastră colecție de oje semipermanente Chocolate Box din gama Professional! Acestea sunt nuanțe pământii frumoase, la fel ca cea mai dulce cutie de bomboane de ciocolată! Așadar, ce veți alege?

 

tipy_chocolate_text

ko_ka_nani

Surse: www.cokomuzeum.cz, www.wikipedia.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.