Un spectacol înfricoșător de instrucțiuni simple pentru o manichiură de Halloween este aici! lasă-te inspirată de pisicuța NANI!

Indiferent dacă te prostești în costume și măști  la celebrarea Halloween-ului anglo-saxon sau doar îți amintești în liniște de Ziua morților creștină, este sigur că, acest timp este plin de magie și mister. Oricum, în zilele acestea multe dintre noi își decorează casele cu decorațiuni tematice deci, de ce să nu ne decorăm și unghiile cu o decorație înfricoșătoare? Îți vom arăta cum să o faci!

Timpul pisicilor negre este aici, hehe. 🙂 Și nu numai ale acestora, prin aer zboară lilieci, dovlecilor le strălucesc ochii, în jurul hornurilor dau târcoale fantome, iar păianjenii  țes plase de argint. Eu personal iubesc această perioadă de timp și îmi luminez zilele întunecate cu lumânări, care nu lipsesc nici în cimitire în perioada sărbătorii de Ziua morților. Celebrarea Halloween-ului  anglo-saxon  este diferită la noi față de cum se celebrează în Marea Britanie sau SUA, această sărbătoare lăsându-și  urma în cultura noastră, în special în ce privește decorațiile caselor sau vestimentare sau unele obiceiuri care vin din trecutul nostru comun de la strămoșii noștri – celții. De exemplu, și noi sculptăm dovleci sau organizăm petreceri pentru copii sau pentru adulți.
hungry_history_the_halloween_pumpkin_an_american_history_2Interesant:  Halloween-ul  sau Ziua morților la noi se bazează pe sărbătoarea celtică Samhain. Vechii celți credeau că, granița dintre lumea aceasta și cea de dincolo se slăbește în ziua de Samhain, permițând spiritelor, bune sau rele, să o traverseze.  Strămoșii familiei erau cinstiți și invitați acasă, în timp ce spiritele rele erau gonite. Se crede că nevoia de a îndepărta spiritele rele a dus la purtatul de costume și măști. Oamenii credeau că, deghizându-se ei înșiși  în spirit rău îndepărtau spiritele rele. Era obișnuit, de exemplu, să se pună o lumânare aprinsă în fereastră, adesea în sfeclă roșie sculptată, care avea rolul de a lumina drumul sufletelor rătăcite ale morților.
the_festival_of_samhain_is_celebrated_in_glastonbury
Și cel mai multe din ceea ce se întâmplă în jurul nostru poate fi ilustrat și prin decorarea originală a unghiilor noastre, ce zici? Așadar, am pregătit astăzi câteva decorațiuni simple de Halloween, îți pun la dispoziție și un filmuleț cu zece idei scurte și, nu în ultimul rând, te poți inspira în galeria foto cu cele mai interesante manichiuri. Să-i dăm drumul!

În primul rând, voi spune ce este bine să ai în geanta ta de manichiură, voi scrie tot ce nu ar trebui să îți lipsească și ce este baza, dacă cumva ai mai multe la dispoziție, este minunat. 🙂

Asigură-te că nu îți lipsesc următoarele:

  • Ojă semipermanentă albă și neagră
  • Set de perii decorative
  • Matrițe și accesorii pentru metoda de ștanțare (dacă vopsirea manuală este grea pentru tine)

blaszkalxyj22_w640_q705435_1_w640_q70
0008_118_w640_q70stetce_01_w640_q70
Modelele nu sunt deloc grele și îndrăznesc să spun că se vor descurca cu ele și începătorii. Cea mai mare parte a decorului începe cu un fundal monocrom (adesea negru sau alb), pe care se desenează apoi forme simple, cum ar fi dungi sau cercuri. Dacă alegi metoda de ștanțare, vezi unul din articole mele anterioare, în care am menționat, cărori lucruri trebuie să le acorzi o mare atenție pentru ca manichiura să fie reușită.

18_easy_step_by_step_halloween_nails_art_tutorials_for_beginners_2017_f
easy_halloween_nail_art_tutorials_photo_rqbieasy_halloween_nail_art_tutorials_22

halloweennail3screen_shot_2017_10_24_at_9.32.02_am
halloween_nail_art_tutorial_is_simple_way_to_beauty_nail

Înainte de a începe cu creația, vizualizează galeria foto unde am ales pentru tine cele mai bune idei de Halloween. În cazul în care te atrag unghiile cu o temă misterioasă și întunecată, reîmprospătează-ți acest articol!

Sursa: cutepolish

Sfat: De asemenea, o foarte bună impresie vor da unele decorații cu glitter, iar pânza neagră de păianjen intră bine în contrast cu argintul strălucitor!

Cum ți-a plăcut inspirația de Halloween / Ziua morților? Găsești aceste instrucțiuni dificile sau simple ca bună ziua? Arată-mi și mie pe Facebook-ul nostru realizările sau ideile tale! Mă bucur să ne întâlnim la următorul articol. 🙂

 

Sursa: wikipedia.org, pinterest, hungry-history.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.