Un nail art original de vacanță? Așa este manichiura inspirată de scoici!

Vă așteaptă o vacanță la mare în acest an și numerați deja zilele rămase cu nerăbdare? Am un sfat grozav pentru voi cum să faceți mai plăcute clipele de așteptare nesfârșite. Creați-vă o manichiură în armonie cu  lumea din adâncul mării! La fel ca în balansul valurilor mării, vă puteți simți oriunde, cu unghiile decorate cu scoici drăguțe. Citiți mai departe!

Unghii ca niște scoici

Pe lângă soarele fierbinte, băuturi cu gheață, înot și castele de nisip, nu există nici o îndoială că pietricelele și scoicile fac parte din atmosfera unei vacanțe la mare. Puneți mâna pe inimă, care dintre voi pleacă din vacanța de pe litoral fără una, două sau chiar o grămadă de scoici? Adesea folosim acest suvenir adorabil pentru a ne face o brățară sau un colier, așadar de ce să nu ne decorăm și manichiura cu ele? Decorarea este atât de simplă și arată divin!

Așa-numitul „shell nail art” folosit ca ornament pe o singură unghie evidențiază întreaga manichiură și îmbogățește perfect chiar și o manichiură altfel obișnuită. Aceasta însă nu este o regulă, iar dacă doriți, puteți acoperi toate unghiile cu o astfel de decorație. Adăugați o perlă delicată sau două la shell nail artul vostru și manichiura va obține brusc un efect fascinant ca din poveste. Vizualizați galeria foto bogată!

Încercați să vă decorați singure unghiile

Cel mai bun efect tridimensional de scoică este realizat atunci când se lucrează cu geluri cu o densitate mai mare, ideal cu geluri de decorare UV sau cu acril. Posibilitățile și variațiile procedurii de decorare shell nail art sunt mai multe – ca de atfel și în alte tipuri de decorare – dar acum ne vom concentra la cele mai elementare dintre ele.

Pregătim unghiile în același mod ca înainte de orice modelare. Este necesară ajustarea formei unghiei, îndepărtarea cuticulei, mătuirea, degresarea, aplicarea primerului și putem începe!

  1. În primul rând, cu ajutorul unui gel color creăm baza.
  2. Apoi ne pregătim pensula de decorare și folosind un gel mai gros vom desena linii simple în forma unei scoici (vezi videoclipul). Dacă nu aveții un gel mai gros, nici o problemă. Gelul poate fi ușor îngroșat cu pudră acrilică sau încercați să îl puneți în frigider timp de câteva minute. Liniile individuale își vor păstra apoi frumos forma.  
  3. Modelul obținut se polimerizează bine în lampă și, dacă doriți ca decorarea să fie și mai pronunțată, repetați întregul proces din nou.
  4. În cele din urmă, puteți da un aspect perfect unghiei cu o pietricică de decorare sau cu pigmenții de lustruire.
  5. La final, totul se fixează cu un top coat. Și gata!

Încă nu evă simțiți suficient de sigure să faceți acest lucru? Vizualizați acest videoclip frumos și simplu de la Nails Tutorials.

Interesant: Știați că, printre primele 3 cele mai vizitate destinații cu litoral sunt Hurghada din Egipt, Creta în Grecia și Alanya în Turcia? Unde mergeți voi de data aceasta?

Merge și altfel – mai simplu!

Dacă vi se pare că nu este în puterea voastră să faceți o operă de artă inspirată de scoici ca de la Sandra Botticelli, am o veste bună pentru voi. Vă puteți fermeca marea pe unghii și altfel! Cu o ștampilă sau cu bijuterii de unghii, pline de perle, crustacee și scoici mici. Dacă aveți mai multă experiență în decorare, vă puteți juca puțin cu culorile acrilice și să creați pe unghii adâncurile misterioase ale mării și ale plajelor de nisip. Depinde numai de imaginația voastră. În galeria foto veți găsi o mare de inspirație împreună cu o atmosferă de vacanță, deci la videoclip!

O vară frumoasă plină de distracție la mare vă dorește pisicuța NANI, miau!

Surse:
https://www.youtube.com/watch?v=Fa3Ff5fAeF8

popularladies.net
vk.com
nail-design-best.com
nail-design-best.com
diatsy.com
nailschick.com
bit-toptrendspint.jumpsuitoutfitdressy.tk
bellestilo.com
naildesignsjournal.com
cuded.com
beachblissliving.com
mineoutfit.com
imgur.com
nailpolis.com
prettydesigns.com
paintedfingertips.com
nailbook.jp
nailsofaquarius.com
thenauticalwheeler.wordpress.com
fashionizm.com
cz.pinterest.com
instagram.com

 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.