Trei moduri cum să realizați un baby-boomer perfect

Ați auzit deja de babyboomer? Nu vă lăsați păcălite, acesta nu are nimic de-a face cu bebelușii. Este un fel de manichiură drăguță și elegantă, potrivită pentru orice ocazie. La început poate părea foarte dificil de realizat, dar tocmai de aceea sunt aici eu – pentru a vă arăta că o puteți face oricare dintre voi, ba chiar în mai multe moduri. Vă întrebați cum? Citiți mai departe!

Mai întâi puțină istorie

Babyboomer-ul se bazează pe o manichiură franch clasică, cu diferența că, această modelare este ceva mai dificil de realizat. S-ar putea spune că, este un fel de franch estompat. Denumirea acestuia provine de la femeile care s-au născut după război în anii 40 – 60 – așa-numita generație de Baby Boomers. Aceste femei se puteau caracteriza printr-o manichiură perfect îngrijită și elegantă. Și tocmai o astfel de manichiură puteți obține cu acest efect drăguț.

Dar cum arată manichiura babyboomer? Aruncați o privire în galeria foto și inspirați-vă!

1. Lac de unghii / ojă semipermanentă și burete

Cea mai simplă metodă de a crea acest efect, este cu un lac de unghii și un burete ombré. Totuși, veți avea nevoie și de o doză mare de răbdare.

În același timp, trebuie ținut cont de faptul că un lac de unghii obișnuit, din păcate, nu se poate lăuda cu o rezistență foarte mare. Așa se poate întâmpla, ca efortul dvs. să fie zadarnic în câteva zile.

Cu lac de unghii:

  • Mai întâi acoperiți unghia cu un lac în nuanță nude pentru a obține un aspect unificat al unghiei.

  • Apoi aplicați două rânduri de două nuanțe diferite pe burete (aplicați culorile treptat de la o culoare mai închisă la rădăcină spre un vârf mai deschis). Puteți obține un efect baby boomer potrivit cu un lac roz sau nude obișnuit și cu un lac alb cu acoperire ridicată.

  • Apăsați buretele pe unghie. Lăsați să se usuce și, după nevoie adăugați mai mult lac pe burete și repetați procesul până când obțineți rezultatul dorit.

  • Se acoperă cu lac transparent pentru un aspect unificat, protecție și strălucire și se lasă să se usuce.

Se poate adopta o procedură similară și cu ojele semipermanente atât de populare. Acestea vor rezista pe unghii timp de câteva săptămâni, astfel încât să vă puteți bucura mult mai mult timp de babyboomerul realizat. Diferența este, desigur, polimerizarea unghiilor în lampa UV/LED. V-ar putea fi de mare folos un protector pentru cuticule, deoarece lucrul cu buretele nu este atât de precis. Cu ajutorul protectorului, evitați scurgerea lacului la cuticule.

Cu ojă semipermanentă:

  • Curățați-vă unghiile, împingeți cuticula cu un instrument pentru cuticule, piliți la forma dorită și mătuiți unghia cu un bloc abraziv. Aplicați un primer.

  • Aplicați oja semipermanentă de bază și polimerizați într-o lampă.

  • Aplicați apoi o ojă semipermanentă în nuanță nude pe toată suprafața unghiei, apoi se polimerizează din nou.

  • Se aplică pe burete o ojă semipermanentă albă și se întinde ușor de la vârf până la centrul unghiei cu bătăi blânde ale degetelor. Pentru a fi sigură, aplicați straturi mai subțiri și repetați procesul de mai multe ori înainte de a obține aspectul dorit.

  • Când sunteți mulțumită de rezultat, polimerizați unghiile în lampă.

  • La urmă aplicați stratul final pentru protejarea și strălucirea unghiilor și gata.

În videoclip puteți vedea cum se lucrează cu buretele.

2. Gel și pensulă

Babyboomer-ul poate fi realizat și cu gel UV. Fie îl puteți face cu buretele din nou, fie puteți lua o pensulă. Acest tip de modelare are deja nevoie de o anumită abilitate, dar cu puțină practică veți ajunge să îl stăpâniți în curând.

Cum se realizează o tranziție perfectă între culori, puteți vedea într-un videoclip al manichiuristei Alina.

3. Babyboomer folosind acril

Dacă vă place acest stil, dar sunteți o iubitoare a unghiilor acrilice, avem vești grozave pentru voi. Pentru că, și cu acril puteți obține efectul dorit. Și din moment ce am fost curioasă de rezultat, am încercat și această metodă și am realizat un videoclip cu o procedură simplă.

Pentru că, nu există limite în lumea modelării unghiilor, aceasta a trecut treptat de la clasicul baby boomer „nude” la cel colorat. V-am descris felul cum să îl realizați într-un articol mai vechi. Sau vă puteți uita în galeria foto.:)

Ce ziceți de manichiura babyboomer? Vă place acest stil sau preferați o manichiură mai distinctivă? Dacă veți realiza singure o astfel de manichiură acasă, vă rog să mi-o arătați și mie pe Facebook. Asta este totul de la mine astăzi și o să aștept cu nerăbdare data viitoare. Vă doresc spor la treabă și o manichiură perfectă!

Surse: pastelruj.com, archziner.com, weheartit.com, cuded.com, instagram.com, glamestetica.com, shein.com, alyna.design.blog, nailideastrends.com, pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.