Think Blink! – Oje semipermanente cu strălucire metalică care fac perfectă orice manichiură

Cui nu îi plac sclipicii, nu-i așa? Dacă faci parte din acel procent mic de femei care disprețuiesc sclipicii, cu siguranță nu citi mai departe. Acesta nu este un articol pentru tine. Azi ne vom ocupa de sclipici, strălucire și luciu atât de mult încât te vor durea ochii! NeoNail a introdus recent un nou produs – ojele semipermanente Think Blink Gel! , care personalizează tot ceea ce așteptăm de la o ojă strălucitoare. Deci, să le vedem!

Să ne întrebăm mai întâi: Ce așteptări am de la o ojă semipermanentă cu glitter? Probabil vreau să aibă atât de mult sclipici cât poate intra într-un flacon. Vreau ca lucrul cu oja să fie ușor. Să fie ușor de aplicat, iar glitterele să nu fugă din spațiul pe care l-am alocat pentru acestea pe unghie. Vreau ca și în ciuda cantității mari de glitter, oja să poată fi întărită întro lampă obișnuită. Și ca stratul de ojă să nu fie prea aspru după întărire… Vreau chiar atât de mult? Cu câteva săptămâni în urmă, aș spune cu siguranță, da.

 tb

Dar cu ojele semipermanente Think Blink! acest lucru este posibil acum! Că nu crezi asta? Nici eu nu am vrut să cred propriilor ochi. Dar un lucru este sigur – alchimistii din NeoNail, care amestecă cu o lingură mare ojele în căzi uriașe (cel putin așa îmi imaginez eu) sunt într-adevăr magicieni. Cu ojele semipermanente Think Blink! nu trebuie să decorezi întreaga unghie, ele sunt perfecte și pentru mici detalii strălucitoare în nailart. Glitterul te va asculta de minune și vei putea crea modele frumoase – pur și simplu ajunge să înlocuiești pensula din ojă cu una decorativă. Poți crea, de asemenea, modele de amprente cu acestea!

v_st_i_ek

Noua gamă de oje semipermanente conține numai 5 nuanțe, dar te va încântă prin varietatea de culori. Glitter-ul nu numai că strălucește frumos, dar creează un efect metalic care arată bine în fiecare situație și se potrivește în fiecare anotimp. În timpul verii, toate nuanțele vor străluci frumos în lumina soarelui, în timpul iernii vei fi în centrul atenției la ocaziile festive. Și să nu uităm de petreceri – la acestea nu ar trebui să lipsească nici una din nuanțele Think Blink!

Deabia aștepți să te poși inspira? Atunci, uite ce pot face ojele semipermanente din seria Think Blink! Cred că vei găsi cu ușurință o ojă favorită pe care vei dori să o deții. Nu îți fă nici o grijă, nu ești singura. Mie mi-ar plăcea să le am pe degete pe toate în același timp! 🙂

Acum voi aștepta cu nerăbdare să văd noi nuanțe în colecție care vor merita să fie încercate.

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.