ROMANTIC SUNSET: Apus de soare în noua colecție de oje semipermanente!

Noua colecție Romantic Sunset din gama de oje semipermanente Professional este ca cea mai romantică plimbare pe plajă la apusul soarelui!

Cui nu i-ar plăcea să privească cerul frumos colorat la apusul de soare? Cerul se transformă treptat de la albastru spre un roșu-violet-portocaliu înainte de a se întuneca complet. Știați că, această colorare poate avea un motiv anume? De exemplu, în vara anului 2019, nuanțele bogate ale cerului de seară s-au datorat prafului volcanic Raikoke în Insulele Kuril, care a fost continuu măcinat de rafale de vânt în atmosferă deasupra emisferei nordice (la o altitudine de aproximativ 15 – 20 km).

Apusul de soare vara are o origine similară. Cerul colorat în nuanțe roșii la apus de soare se datorează vâtejului de praf, împreună cu răcirea de seară a atmosferei.  Datorită scăderii temperaturii, vaporii de apă se condensează sub formă de cristale de gheață pe particulele unui astfel de praf. Când soarele luminează aceste cristale, apare o refracție și împrăștiere de lumină și cerul se înroșește.

z_pad

Ne-am inspirat dintr-un astfel de apus și astfel am creat ultima colecție de oje semipermanente Romantic Sunset din gama noastră premium Professional. Haideți să vedem împreună 11 nuanțe frumoase de care vă veți îndrăgosti cu siguranță la fel ca mine!

Soarele începe să apună

În acest caz, pentru prima dată într-o zi, pe cer apare o altă culoare decât albastru. Prima dintre nuanțe vine – Golden Sand.  O culoare frumoasă aurie care strălucește la fel ca nisipul de pe plajă la un apus de soare perfect. După aceasta, apare curând și o umbră a soarelui mai cald cu numele Sunset Dream.  Este de obicei o culoare de muștar tipică, care este o tendință mândră în toate nuanțele de galben. Dacă vă plac astfel de nuanțe, pur și simplu trebuie să aveți o ojă semipermanentă în culoarea muștar!

sand

Nuanțe mai calde

Prima este Hot Orange Shinecea mai strălucitoare culoare din colecția Romantic Sunset. Frumoasa nuanță portocalie de neon este la fel de greu de trecut cu vederea ca soarele la apus. După ea apare pe scenă o culoare portocaliu mai estompată Coral Reef.  Aceasta este o culoare deschisă, coral, care este o alegere ideală nu numai pentru pielea bronzată, ci și pentru fulgii de zăpadă, deoarece în ambele combinații de culori arată perfect!

orange

Un cer romantic roz

Aceasta este etapa mea preferată a apusului de soare. Ador absolut cerul în culoarea roz! Evening date nu este doar o frumoasă nuanță roz strălucitoare pe cer, dar se potrivește bine și la o rochie pe care o puteți purta pentru o plimbare pe plajă seara! Și cum soarele este aproape dincolo de orizont, își face apariția culoarea Dazzle Neon Rays!  Frumoasa culoare roz profund va fermeca un zâmbet pe fața persoanelor romantice.

evening

Dincolo de orizont

În timp ce soarele apune noi putem vedea nuanța Romantic Sky – o culoare purpurie frumoasă, aproape ca de lavandă. Este prima nuanță violetă pe care o putem vedea la apusul soarelui! O nuanță violet de intensitate medie este Touch of Twillight. Nu, nu am luat inspirație de la Bella și Edward, dar când apune soarele, începe să se întunece încet, iar violetul se întunecă treptat și trece în culoarea Midnight Purple. Aceasta este cea mai întunecată nuanță din întreaga colecție, mai întunecată decât aceasta este doar noapte neagră!

fialove

Lumina lunii

Și iată că avem noapte. Luna strălucește pe cer și a venit timpul pentru nuanța Moonlight.  Culoarea galben transparent cu sclipici argintii. Cea mai deschisă și cea mai fină nuanță din colecția Romantic Sunset poate fi folosită și ca topper pentru o altă culoare! Sper că, acest proces de apus de soare v-a plăcut și că veți încerca și voi una dintre aceste nuanțe. Pe curând!
moonlight

 

ko_ka_nani

Surse: www.astro.cz, www.wikipedia.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.