Revelionul bate la ușă: De Revelion în 3 variante diferite!

Nici anul acesta, nu poți lipsi de la petrecerea de Revelion cu prietenii, fie că va avea loc la un club, într-o cabană de munte sau acasă la un prieten. Dacă îți faci griji și nu știi ce să îmbraci sau ce manichiură să alegi, citește mai departe!

Sfaturi, cum să te îmbraci pentru o petrecere de Revelion, vei găsi peste tot, dar mai mult sau mai puțin, toată lumea presupune că vei petrece seara într-un club de lux și îți oferă ținute pe care doar câteva dintre cele mai îndrăznețe le vor purta. Dar, dacă nu este acest caz în ce te privește pe tine, iar pe lângă această opțiune, ai în vedere o petrecere cu prietenii într-o cabană de munte sau la cineva acasă? Pentru asta sunt aici eu, pisicuța NANI, pentru a-ți demonstra că, nu este întotdeauna necesar să petreci Revelionul într-o rochie sexy și pe tocuri înalte pentru a străluci. Să aruncăm o privire împreună ce este potrivit să îmbraci, cum să te machiezi si bineînțeles – ce manichiură să alegi pentru 3 variante de Revelion!

Petrecere relaxantă acasă

Te-au invitat prietenii sau rudele la ei acasă? Excelent! Petrecerea acasă are mai multe avantaje – de obicei nu va fi nevoie să cheltuiești la fel de mult ca în cazul unei petreceri la un club sau la un restaurant, vei fi mai mult în compania prietenilor, pe care îi cunoști bine și în principal – vei sta la cald. 🙂 Poți îmbrăca practic orice pe tine, dar merită să afli din timp ce fel de oameni vor fi acolo și ce tematică va avea petrecerea. Dacă știi că, la petrecere sunt invitate niște prietene cărora le pasă mereu să fie cochete și să poarte ceva frumos, nu te lăsa de rușine și ia pe tine ceva nou, ce ai primit de exemplu sub bradul de Crăciun – cum ar fi o bluză nouă sau bijuterii.

Indiferent dacă, la petrecere se va pune mare accent pe modă sau nu, mizează pe confort, dar lasă mai bine pantalonii de trening acasă. 🙂 Mizează mai degrabă pe  trucul cu un imprimeu interesant, blugii preferați și dacă ești mai friguroasă, chiar și un pulover modern este binevenit. Nu îți fie teamă nici de accesorii interesante, cum ar fi brățări. cercei sau chiar și o pălărie interesantă, la care, ca doamnă, nu trebuie să renunți în societate, spre deosebire de domni. 🙂

Chiar dacă petreci Revelionul la cineva acasă, ai grijă să ai un machiaj impecabil, dar ține întotdeauna cont de aspectul general – cu cât alegi mai puține bijuterii, cu atât îți poți permite mai mult machiaj, și invers. Încearcă, de exemplu, nuanțe jucăușe strălucitoare sau creioane de culori diferite.
originalcute

Petrecerea va fi însoțită cu siguranță, de o dispoziție plăcută și prietenoasă, așa că îți poți armoniza cu îndrăzneală manichiura în același stil funky – amintește-ți cum ați jucat împreună cu prietenii tetris sau creează un mic artificiu pe unghii.

Sugestie: sunt culorile neon potrivite numai vara? În nici un caz! Profită de aceste culori luminoase chiar și în timpul iernii, când mai ales în combinație cu negrul, creează un efect strălucitor atât de preferat de Revelion.

Revelionul la munte

Multe dintre voi merg după sărbători în vacanță la munte, unde rămân adesea și după Revelion. Își petrec Revelionul în cabane montane cu o grămadă de prieteni sau în familie. Cerul întunecat de noapte plin de stele cu munți înzăpeziți în jur – ce ar putea fi mai frumos? 🙂 Dacă intenționezi să petreci Revelionul la munte, concentrează-te pe îmbrăcăminte – chiar dacă astăzi cabanele și hotelurile sunt moderne și călduroase, asigură-te să iei cu tine mai bine niște pulovere moderne decât rochii subțiri cu bretele. Ei bine, dacă ești una dintre acei oameni norocoși cărora părinții sau bunicii le oferă de Crăciun cadou un pulover nu tocmai frumos și trendy, îmbracă-l pe tine și privește aceste pulovere nebunești, care dar de altfel sunt amuzante. Îți va fi cald și distractiv. 🙂

Vei avea nevoie și de o eșarfă în jurul gâtului, care să te protejeze de frig dar care se va potrivi de minune și la ținuta ta. Nu-ți fie teamă să dai frâu liber imaginației nebunatice și ia niște ochelari haioși sau alte accesorii trăsnite – o dată pe an îți poți permite un pic de prost gust iar ceea ce se întâmplă în munți va rămâne în munți. 🙂

Este clar că, aici îți poți permite un machiaj mai îndrăzneț – și nu îți fie teamă să fii creativă în această privință, încearcă să îți vopsești buzele mai haios sau să folosești culori neobișnuite și sclipici. Normal că, după câteva sandvișuri și deserturi rujul tău nu va rămâne perfect, dar cu siguranță vei face impresie!
db69e775e8218482b04667ccd1513e45_cute_christmas_outfits_christmas_clothesmaxresdefault_3_

Dar cum rămâne cu unghiile? Pentru munte și schi este cu siguranță înțelept să alegi o lungime mai scurtă pentru ca unghiile să nu te deranjeze în timpul sportului. În ceea ce privește decorarea, pentru munți este deosebit de potrivită „manichiura tricotată” sau manichiura cu model scandinav. În cazul, în care te-ai săturat deja de modele cu pulovere tricotate, dar totuși îți dorești ceva drăguț și simplu, apelează la  fulgii de zăpadă sau la buline. 🙂 Nu uita nici de un top coat de calitate, care îți va sigila manichiura în mod fiabil, fie că vei fi în frig sau la căldură.

Sugestie: afară este frig iar în cabană este plăcut și cald? Surprinde-i pe ceilalți dând unghiilor tale o culoare diferită pe pantă și una diferită în camera încălzită – în această privință te vor ajuta ojele semipermanente termo sau gelurile UV termo. Să vezi surpriza de pe fața lor! 🙂

În lumina reflectoarelor

Această parte a articolului este dedicată celor care intenționează să înceapă anul la o petrecere într-un club sau la restaurant – chiar și aceste evenimente au farmecul lor, mai ales că este o oportunitate de a lua în cele din urmă super rochia pe care ți-ai cumpărat-o în cursul anului și n-ai avut încă ocazia să o porți. 🙂 Anul acesta și mai ales în lunile de iarnă sunt topul absolut rochiile și accesoriile în culori metalice așa că, apelează la o rochie strălucitoare – fie prin material sau prin accesorii, cum ar fi paietele sau alte ornamente. Frigul nu ar trebui să ajungă la tine, dar în toate cazurile ia cu tine și un bolero modern, acesta va fi potrivit atunci când vrei să ieși puțin la aer și nu vrei să iei pe tine paltonul din vestiar.

Acordă o deosebiteă atenție machiajului, și ține minte mereu că, mai puțin este uneori mai mult. În cele din urmă, cosmeticiana sfătuiește: „Cu cât este o femeie mai în vârstă, cu atât mai atent ar trebui să folosească sclipiciul. Mizează mai degrabă pe nuanțe strălucitoare sau perlate. Pentru un aspect mai dramatic, folosește mai degrabă un efect de fum sau un fard de ochi argintiu sau auriu pentru a da mai multă lumină ochilor.”
4138d3319f4012ea745108d45537f80977ae652d851ec42589220498ece736c2

Îmbracă-ți și unghiile într-o haină mai festivă și tratează-le cu decorațiuni metalice – fie că folosești pigmenți de lustruire, pietre sau luciu, toate vor arăta luxos.

Sugestie: nuanțe elegante și atractive create anume pentru petreceri pot fi găsite în  colecția populară Night Beat.

Cum ți-a plăcut inspirația de astăzi? Știi deja cum vei sărbători Revelionul din acest an? Arată-mi și mie planurile și ideile tale pentru o manichiură de Revelion în comentariu pe Facebook! Un timp frumos și liniștit de iarnă!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.