Recenzie revoluționară: În explorarea pigmenților de șlefuire – 1.a parte

Pigmenți de șlefuire pentru toate femeile! Da, avem atât de mulți încât fiecare din voi își poate alege după bunul gust. De aceea este nevoie să facem în sfârșit ordine în șirul mare de pigmenți unul mai frumos decât altul. Cum altfel ați putea găsi între atâția un pigment după gustul propriu? În ciuda deosebirilor dintre ele, totuși au ceva comun – și anume, sunt frumoase, originale, de calitate și cu siguranță vă veți îndrăgosti de ele! Gata? Atenție, motor, acțiune – începem!

Dacă v-ați întâlnit deja cu pigmenții de șlefuire, atunci cu siguranță știtți, că pentru aplicarea acestora este nevoie de un gel lac special, de exemplu Chromatic Finish. Dacă nu știți încă cum să îi aplicați, nu vă fie teamă. Instrucțiunile de utilizare le găsiți pe site-ul nostru la descrierea fiecărui produs. Dacă totuși veți întâmpina probleme, nu ezitați să mă contactați pe Facebook, unde vă voi sfătui cu mare drag. 🙂 Acum este rândul prezentării pigmenților noștri.

Fermecătoarea  Aurora: Zeița pigmenților de șlefuire

aurora

Vă interesează mitologia? Dacă da, probabil că ați auzit deja de Zeița mitică a zorilor, Aurora. Numele frumos al unei creaturi grațioase, care a avut rolul de a chema primele raze solare în fiecare dimineață, a împurmutat numele său nu doar unuia, ci chiar la trei tipuri de pigmenți de lustruire. Să aruncăm o privire asupra lor și să vedem de ce sunt atât de divini.

Pigmenți de șlefuire NANI Aurora Effect

Da, aceasta este  „adevărata“ Aurora. Pigmentul inspirat de primele raze ale dimineții va oferi unghiilor o strălucire blânda, originală și elegantă, care va lumina orice bază indiferent de culoarea, pe care o alegeți. Culorilor deschise le dă o impresie de frumusețe și blândețe și excelează în mod magic pe fundalurile închise. Fotografiile nu pot surprinde vraja inconfundabilă pe care o veți admira cu fiecare impact al razelor solare asupra unghiilor. Pur și simplu – dacă doriți ceva care să dea viață unghiuțelor dvs. ați ales produsul potrivit.

Pigmenți color NANI Aurora

instafoto20

Ghiciți: Știți ce fenomen natural înseamnă „aurora polaris”? Sigur. Nu este nevoie să căutați mare lucru. Este vorba despre aurora polară. Un joc minunat de lumini pe care îl puteți admira pe cer în regiunile polare. Imaginați-vă acele funii magice dansând în cele mai frumoase culori, iar aceste culori vă pot decora unghiile. După șlefuire  pigmenții color Aurora sunt frumos strălucitoare, distinctive și excelează incomparabil pe un fundal negru.

.

Pigmenți color  NANI Aurora Glitter

instafoto24

Dacă vi se pare puțin de la zeița noastră, mai avem în ofertă și pigmenții cu denumirea Aurora Glitter. Veți apela la acestea, în cazul în care aveți slăbiciune pentru sclipici holografic. Culorile primare de asemenea, se aseamănă cu aurora polară, dar spre deosebire de pigmenții menționați mai sus, ele ascund și un adaos de sclipici! După șlefuire, la prima vedere nu au o suprafață atât de solidă și un luciu aât de distinctiv, dar acestea le compensează cu efectul fascinant „holo”. Nu face nimic mai mult decât să vezi cu proprii ochi pe propriile unghii. 🙂


Vă place mai mult efectul holografic? Nici o problemă!

74da6b7e872f511b663bdf625c02ea23
Fiindcă am început deja cu îndrăgitul efect holo la Aurora, voi continua cu acesta. Dacă tânjiți după unghii care vor juca în toate culorile curcubeului, atunci vă aflați la locul potrivit. În ofertă avem chiar doi pigmenți care ating efectul dorit. Unul este de la NANI altul de la NeoNail. Ambele sunt sub formă de pulbere fină, la prima vedere într- o culoare argintie care, după impregnare, conferă suprafeței unghiilor o strălucire unică, plină de reflexii de culori radiante. Rezultatul final depinde și de baza de culoare utilizată. Utilizați un fundal negru pentru a obține cel mai izbitor rezultat. Cu cât va fi fundalul mai deschis sau mai color, cu atât mai mult se va impregna pigmentul și culorile se vor amesteca si se vor lega. Eu personal recomand să încercați combinația cu purpuriu. Arată minunat!

Perle pentru o doamnă adevărată

6464c94891f2cd1fd95bb36bf9c46505

V- a plăcut conceptul de evidențiere discretă,pe  care îl oferă pigmentul Aurora Effect? Atunci sigur veți fi încântată și de delicatul Pearl Effect! Cum este acesta? Nu este puternic pigmentat, doar evidențiază culoarea de bază. Pe suprafața unghiei, creează un film fin cu o strălucireelegantă, de sidef. Combinație foarte bună cu nuanțe nud și lac de gel deschise. Alegerea ideală în societate. 🙂

Aceasta este tot?

Sigur că nu. Deabia am ajuns la jumătate. Dar a doua jumătate o lăsăm pe data viitoare. Așteptați cu nerăbdare a doua parte a Reflecției noastre despre pigmenții de șlefuire, unde veți fi prinse într-o avalanșă de culori dar și de un efect de crom. Care pisicuță nu ar vrea să aibă ghearele ca metalul? Este o tentație irezistibilă. Eu deabia aștept, dar voi??

La final un sfat pentru începătoare: Dacă sunteți începătoare în ale înfrumusețării unghiilor, atunci mare atenție. Ați dori să încercați un pigment de șlefuire, dar nu știți dacă acest lucru va fi potrivit pentru dvs.? Atunci încercați linia Diamond Glitter. Pigmenții din această linie sunt frumoși, conțin o multitudine de sclipici, astfel încât acestea vă vor arăta frumos manichiura și costă doar 5,90 de lei! Ce este aproape gratis. 🙂

nepojmenovan_1

Sursa foto: pinterest.com
http://english1workshop.blogspot.cz/2011/02/aurora-goddess-of-dawn.html

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.