Recenzie dublă neobișnuită: Sclipiciul Volcano Effect și decorul Chrome Flakes o să vă cucerească!

NeoNail prezintă o noutate după alta iar noi nu vrem să ratați nici una. De aceea, astăzi, cu totul netradițional, vom uni două produse într-o singură recenzie. Pentru că, nu numai că pe piață au apărut aproape simultan, ci și, chiar dacă, la prima vedere nu arată așa, au multe în comun. Citiți mai departe!

Însă până ajungem la lucrul care unește ambele decoruri, hai să ne arătăm prin ce se deosebesc de fapt. Mai întâi vom prezenta sclipiciul original care a primit denumirea după textura caracteristică a prafului de vulcan.

volcanoVolcano Effect

Sclipiciul Volcano Effect se poate cumpăra în 4 nuanțe a căror descriere nu este ușoară – gălbuiauriu, argintiugri, gri cu efectholografic și albastrugriînchis. Eu am avut la dispoziție prima și a patra nuanță. Spre deosebire de alte tipuri de sclipici, aceste tipuri au o utilizare clară – sunt perfecte pentru așa-zisul efect sugar, când dorim să obținem o suprafață brută a unghiei. Așa că nu avem nevoie de niciun fel de luciu de suprafață, nicio tratare suplimentară. Sunt perfecte așa cum sunt. La lumină aruncă reflexii elegante la care vă puteți uita fără să vă plictisiți.

Întrebați cum este cu aplicarea acestor tipuri? E o jucărie – pur și simplu, turnați sclipiciul în stratul umed de gel sau ojă semipermanentă și întăriți în lampă. Și gata. Așa de simplu este! În niciun caz nu se pun în exsudație, așa nu v-ar rezista prea mult pe unghie. În plus, nu aveți nevoie de nicio bază color specială. Pentru că sclipiciul acoperă baza perfect, așa că nu ar avea niciun rost.

chrome flakesChrome Flakes

Se pare că nu prea are rost să descriem prea mult acest decor. În primul rând – denumirea este exactă sută la sută și, în plus, aveți aici poze suficiente :). Chrome Flakes se pot procura în trei nuanțe care sunt deja mult mai ușor de identificat – deoarece copiază culoarea medaliilor de pe treptele învingătorilor. Nuanțele clasice de auriu, argintiu și de bronz sunt accesorii ideale pentru orice manichiură. Dar atenție – înainte de deschiderea cupei trebuie să vă pregătiți pentru faptul că fulgii sunt foarte îndesați înăuntru și sunt mai ușori decât aerul. Așa că, nu începeți dacă nu aveți în jurul dumneavoastră o suprafață care se spală ușor :).

Fulgii își au locul în exsudație și peste ei trebuie aplicat luciul. Utilizarea lor este mai largă în comparație cu celelalte tipuri de sclipici. Îi puteți aplica pe unghie foarte dens – în așa fel încât să obțineți o suprafață color monolită. Sau doar îi puteți îndesa fin în spațiu. Așa obțineți efectul care, până acum, putea fi obținut doar cu ajutorul foliei de decorare. Și arată foarte frumos! Uitați-vă în galerie și inspirați-vă!

Ce au în comun?

Ambele decoruri m-au surprins plăcut cu viteza cu care se pot folosi. Nu aveți nevoie de alte produse speciale, lucrați cu ceea ce deja aveți acasă. În plus, este atât de simplu! Ambele produse sunt de calitate superioară, așa că nu vă așteaptă niciun fel de neplăceri în cursul aplicării. Și în plus – ambele decoruri se pot folosi împreună cu lacul de unghii! Doar trebuie să fiți atenți ca sclipiciul Volcano Effect să fie introdus efectiv în lacul umed. Îndată ce se usucă puțin, nu se mai poate crea efectul. Pe de altă parte, fulgii își au locul în stratul de lac lipicios. Și, după întărirea completă, aplicați top-coat peste.

Rezumat? Chiar dacă abia ați începe cu decorarea unghiilor, nu aveți de ce să vă temeți de aceste produse! Lucrul cu acestea este simplu, rapid și nu există nimic ce ați putea strica. Și, dacă vă țineți de sfaturile mele și, cu toate acestea nu vă reușește creația, atunci vă rog să-mi scrieți – pentru că eu nu cred acest lucru până nu văd cu ochii mei :).

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.