Puține oje semipermanente, dar multă muzică! O să vă câștige nai artul monocolor și pe dumneavoastră?

Inspirații - Puține oje semipermanente, dar multă muzică! O să vă câștige nai artul monocolor și pe dumneavoastră?

06.02.2018

Ați uitat să comandați o nouă încărcătură de oje semipermanente, nu aveți tocmai multe idei sau vă presează timpul? Am aflat că o manichiură super se poate inventa și atunci când aveți la îndemână doar minimum lucrurilor de care aveți nevoie. Haideți veniți cu mine să ne uităm cât de bine pot arăta unghiile monocolor!

Sper că stați comode și aveți la îndemână preferatul dumneavoastră latte, cappucino sau espresso, pentru că începem cu nuanțe naturale fine - începând cu bej deschis și terminând cu maro de ciocolată. Eu numesc această manichiură ”unghii de cafeluță”, deoarece nuanțele seamănă cu o spumă bătută în cafea sau ciocolata fierbinte care, în aceste zile răcoroase, este o parteneră splendidă... Pe lângă cea ambalată, ha ha :) Dacă aveți la îndemână și sclipici sau pietricele, sigur adăugați și decor. Ei, și dacă vă plac aceste nuanțe ”de cafeluță”, atunci, sigur, știți că colecția Coffee Freak este ca și creată pentru dumneavoastră. :)

Cu cafeluța merge și un desert, ce ziceți. Așa putem trece fluent la culoarea roz gingașă, eu văd exact vata de zahăr sau spuma prăjiturii numită indiana. Unghiile color arată minunat, așa cum sunt, însă cu roz asortați bine și decorurile argintii. În plus, rozul pastelat până la old rose este o culoare foarte îndrăgită, deoarece simbolizează tandrețe, dragoste și feminitate. Ah, acea idilă romantică!
Aduceți-vă aminte de primul dumneavoastră sărut sau dragostea de vară. Culoarea roz fin ne sugerează flori, auroră de dis-de-dimineață când răsare soarele sau înghețată de căpșuni răcoritoare. Toate acestea vă sunt foarte cunoscute? Atunci sigur o să vă placă colecția Spring Summer - denumirea acesteia reprezintă tot ce spuneți?

De la rozul fin ajungem la cel saturat expresiv sau ”roz barbie”. Culoarea a devenit modernă cândva prin anii cincizeci când, în colecția sa, „Roz șocant“, a făcut-o celebră designera Elsa Schiaparelli. Culoarea caracteristică a acesteia a fost rozul saturat, pe care l-a folosit începând cu rujul și terminând cu hârtia de ambalat. Excelent, nu? Este adevărat și faptul că rozul este culoarea inimii și cu expresivitatea sa poate exprima acțiune și expansiune. Adică, eu cred că ceva din cele spuse este adevărat, imediat mi-au venit în minte cocteilurile de vară, luminile de pe parchetul de dans și un bol cu dulciuri pe masă. :) Ca un munte de bomboane arată și ojele semimpermanente de culoare roz sidefat din colecția Candy Girl, priviți!
ftt3gv


De la roz la roșu există doar un singur pas și, uite-o aici! Roșul ascunde în sine energie, vitalitate și puterea vieții. Femeile, care iubesc culoarea roșie, împrăștie în jurul lor afecțiune, sinceritate și dorința pentru echitate. Și, ce să mai zic, roșul este, în principal, blestemat de sexy! Pe unghii arată splendid de lucios și mat, se asortează minunat și cu sclipici în nuanțe de roz. Cu această culoare surprindeți cu și la o serată și la un eveniment corporativ, pentru că este veșnică! Există o serie întreagă de nuanțe de roșu, poate că în colecția Lady in Red  o găsiți tocmai pe a dumneavoastră!


Of, of, hai să lăsăm în pace această sălbăticie și să trecem la albastrul deschis. O astfel de culoare imediat trezește în noi un calm adevărat, sigur v-a venit în minte cerul albastru frumos, luciul apei mării sau poate un izvor de pădure curat. Albastrul deschis într-adevăr seamănă cu infinitatea cerului, aduce inspirație și ne asigură sentimentul de libertate. Ia încercați să visați și creați-vă pe unghii cerul albastru sau izvorul de pădure, cu colecția Forest Dream vă puteți transfera sufletul într-un loc minunat și liniștit. :)

Dar ce ziceți de albastrul închis? Păi, după părerea mea, vedeta este albastrul regesc sau și bleumarin! Pe unghii arată absolut splendid, în special nuanța mată, catifea veritabilă, ce ziceți? Și, să vezi cum arată cu o pietricea sau cu o bandă autocolantă, seamănă cu materiale textile scumpe, din care meșterii făceau rochii pentru cele mai bogate doamne din nobilime. Dacă sunteți de aceeași părere, dar nu știți cum să obțineți nuanța mată de catifea, vă recomand cu toată încrederea noul nostru produs, Top Velour, veți fi surprinsă cât de ușor merge!


Și iată că am ajuns la negrul misterios și elegant. Poate că multe dintre dumneavoastră se tem să aibă unghii negre, ca să nu arate prea întunecat, dar eu cred că nu există niciun motiv de teamă. Avantajul culorii negre este că ”se potrivește” cu aproape totul. Benzile autocolante argintii și aurii, sclipici și pietricele strălucitoare. Și negrul va sta perfect în nuanța mată, eventual se poate face combinație, în orice caz, Top Velour vi se va potrivi cu siguranță!


Sunteți din fire tocmai contrariul și ați prefera albul? Nicio problemă! Deoarece albul, la fel ca negrul, este o culoare neutră, și aici aveți toată libertatea de decorare. Albul are legătură și cu popularul nail art ”clear” sau ”transparent”, despre care v-am scris în trecut, așa că multă inspirație găsiți și aici. Însă albul se asortează perfect cu alte produse noi din colecțiile noastre, și anume Pearl Effect, cu care obțineți splendoarea sidefie veritabilă!
Adică, eu însumi sunt surprinsă de splendoarea care se poate crea doar cu minimum de ustensile și materiale! Ce ziceți de această inspirație, vă place nai artul simplu sau preferați un decor mai complex și acesta nu lipsește niciodată din geanta dumneavoastră? :) Lăudați-vă cu manichiurile dumneavoastră pe Facebook și destăinuiți-ne culoarea dumneavoastră preferată! Deocamdată vă doresc mult nail art reușit și multă inspirație!Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!