Provocare de început de an, partea a 2-a: Trei modele de manichiură verde! Care nuanță vă place mai mult?

Culoarea verde este în general asociată cu viața și un mod de viață sănătos, dar ce putem spune despre tendințele în ce privește lumea modei și culoarea verde. Vă invit într-o lume a nuanțelor verzi unde veți putea alege una care vă place mai mult!

Verdele nu este de o singură nuanță, la fel ca toate culorile, are atât de multe nuanțe diferite încât fiecare dintre noi își va găsi nunața preferată. Din păcate, culoarea verde nu este o culoare tipică pentru manichiură. De aceea nu m-aș mira dacă nici voi nu aveți încă o ojă semipermanentă într-o nuanță de verde. Dacă este așa, atunci e cazul să vă cumpără-ți una la echipamentul vostru cosmetic! Astăzi, vom arăta trei modele și forme diferite ale acestei culori liniștitoare și dacă aveți impresia că unghiile verzi sunt prea extravagante, vă voi da curaj și sfaturi privind câteva accesorii de modă care vor forma împreună cu manichiura un tandem perfect!

Când este verdele IN? Chiar acum!

Culoarea verde a fost întotdeauna un simbol al vieții,  al renașterii, al prospețimii și al tinereții, evocă natura, primăvara și speranța. Ei bine, potrivit calendarului, avem încă luna februarie, dar în conformitate cu calendarul fenologic = natural, ne pregătim de primăvară. 🙂 Este tocmai acel moment când iarna mai persistă, dar nu mai lipsește mult până în primăvară. Este la fel ca în basmul Marușca și cele 12 luni, luna Februarie se ridică încet de pe scaun să intre în pensie ca să îi facă loc fratelui său, lunii Martie. (viteza cu care Februarie se ridică depinde dde faptul, dacă are o pisică sau nu în poală, hihi).
7xcpiwsInteresant: Cercetătorii din domeniul psihologiei au descoperit că, culoarea verde calmează simptomele asociate cu depresia si anxietatea. Mai multe studii au arătat că, pacienții se vindecă mai repede în camere care sunt echipate cu acest ton neutru și de asemenea sunt raportate mai puține dureri în timpul recuperării.

Deja la sfârșitul lunii februarie, putem vedea primii ghiocei. Cu toate acestea, oficial este încă iarnă, așa că, dacă vă place acest sezon, un verde pastel prudent este alegerea potrivită pentru această perioadă de tranziție dintre iarnă și primăvară. În combinație cu un alb sau cu o pietricică sclipitoare, puteți sugera în mod discret că, ne mai putem aștepta în această perioadă de câte un fulg de zăpadă pe ici pe colo. 🙂
e_tl_24_pastel_greenm_5a5e94ac72ea88b91e9d6a31yb82_mint_green_e_large

Luxul și eleganța nuanțelor mai închise

Dacă unele dintre voi vă pregătiți la o petrecere sau la un eveniment social în această perioadă atunci nu uitați că, manichiura perfectă este la fel de importantă cu această ocazie pe cât este de importantă coafura sau o bijuterie frumoasă, așa că nu lăsați nimic la voia întâmplării! Dacă mergeți la o petrecere îmbrăcată într-o rochie verde sau chiar neagră,lăsați-vă neapărat inspirate de una din aceste manichiuri extrem de elegante!

Sfat: Este pre mult strălucitor? Mizați pe un aspect decent, mat pe care îl obțineți cu ajutorul Top Velour.
6ed8ff242e267bf3c02e573b36af3988rbvaefcyjbyarmzqaagyhlqncou372lsdn_201603167_170190_green_and_black_gradient_patent_leather_high_heel_closed_pointed_toe_party_shoes_for_women_005

Verde gustos

Vom încheia provocarea de azi cu un punct suculent sub forma unui verde distinctiv care poate părea cu adevărat curajos, dar în lunile următoare de vară veți face cu această nuanță o mare paradă! Ei bine, și dacă v-ați săturat de iarnă, faceți-vă chiar acum o manichiură lime, poate că veți aduce primăvara mai repede. 🙂

2cb953fdb400e90118a47106e74a2d43_womens_tops_shirts_tops4512971_masterca6c66a0_e95d_4ffd_b325_41247d34ce7a_1.e270539be100f1a5e382a1f02830e82e

Cum v-a plăcut vizita de astăzi în Imperiul Verde? Sper că veți găsi curajul necesar iar unele dintre voi veți experimenta, câteva nuante minunate ale acestei culori uimitoare. Inspirați-vă!

Sursa: Instagram, pinterest, polyvore, mcluggage.com, etsy.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.