Polygelurile și șabloanele Dual Forms – tot ce trebuie să știți despre ele și ceva în plus!

În momentul în care a intrat pe stoc noutatea sub formă de polygel, aproape că nu reușeam să ambalăm și să trimitem coletele. Am știut că va fi o bombă, dar interesul atât de mare m-a luat și pe mine prin surprindere. Însă când am încercat eu însămi polygelul, am știut de ce a stârnit atâta tumult. Vreți să știți de ce îi întrece pe colegii săi și de ce este materialul adecvat pentru dumneavoastră? Atunci continuați să citiți!

De fapt, ce este acel „polygel”?

În cazul în care ați aruncat deja privirea în lumea modelajului, atunci știți că materialele principale, cu care puteți crea manichiura, sunt gelul și acrylul. Ulterior, la aceste două s-a mai adăugat imaginarul „ceva între” și a luat naștere acrygelul. Da, și acum, a mai apărut și bomba acestui an – polygelul. Care este diferența între aceste materiale? Hai să rezumăm!

gel_uk_zka Gelul

  • Un lichid foarte gros care se aplică cu o pensulă pe șabloane sau pe tipsuri (aici, șabloanele sunt mai preferate).
  • Pentru întărire este nevoie de lampă UV sau LED.
  • Gelul este flexibil pe unghii, ușor și rezistă bine.
  • La unghiile foarte solicitate sau problematice, poate ține mai rău (aspect individual pentru fiecare).
  • După întărirea gelului în lampă, la suprafață apare un lichid lipicios (exsudația) care trebuie ștearsă cu cleaner.
  • Gelul se manipulează mai greu, trebuie să aveți practică.

akryl_uk_zka Acrylul

  • Prin îmbinarea pudrei acrylice cu un întăritorul ia naștere o pastă groasă maleabilă.
  • Se modelează cu ajutorul unei pensule pentru tipsuri sau al șablonului (aici tipsurile sunt mai preferate).
  • Pasta se întărește spontan, trebuie să lucrați rapid (viteza de întărire se poate influența prin tipul adecvat de întăritor).
  • Acrylul este foarte rigid, rezistent și are durabilitate lungă.
  • Deseori ține și pe unghii problematice și foarte solicitate.
  • În cursul lucrului, întăritorul miroase foarte agresiv (deja există întăritoare fără miros urât).
  • Aveți senzația că este mai greu pe unghii.

akrygel_uk_zka Akrygelul

Acrygelul a fost primul pas imaginar spre vedeta noastră, polygelul. Prin îmbinarea gelului cu pudra acrylică a luat naștere materialul care ține bine pe unghii, este rezistent și, simultan, și-a împrumutat de la gel o doză de flexibilitate. Însă tot mai are un drum lung de parcurs până la perfecțiune.

pol 
Polygelul

Gelul NANI Poly UV/LED are în sine tot ce este mai bun din gel și acryl. Nu este la fel ca la acrygel unde, mai mult sau mai puțin, s-au amestecat două materiale. Polygelul a fost conceput în așa fel, încât a îmbinat cele mai bune caracteristici ale gelului și acrylului și, această îmbinare nu a preluat nicio proprietate negativă. Așa a luat naștere un produs cu totul nou care, din multe puncte de vedere, le întrece pe cele existente.

  • Este într-adevăr vorba de un gel foarte gros, cu care se construiește foarte bine pe șabloane mici, tipsuri de unghii și, cel mai bine, se creează cu el modelajul împreună cu șabloane speciale Dual Forms (despre acestea vorbim într-o clipă).
  • Este tare și rezistent (de regulă rezistă întotdeauna până la următoarea completare).
  • Ține și pe unghii problematice și foarte solicitate.
  • Este flexibil și foarte ușor și plăcut pe unghii.
  • Polygelul se modelează cu ajutorul pensulei înmuiate într-un Poly liquid special. Poly liquidul este un lichid care permite modelarea gelului și manipularea acestuia (grație acestui lichid gelul nu se lipește niciodată).
  • Orice denivelare se poate pili bine cu o pilă.
  • Pentru întărire aveți nevoie de o lampă UV sau LED, dar după întărire, pe unghii aproape că nu se formează exsudația. Este suficient să ștergeți stratul subțire cu ajutorul cleanerului.
  • Deoarece, în cursul modelajului, nu ne presează timpul, este ideal pentru începătoarele care pot antrena în liniște modelarea unghiei.
  • Profesioniștii îl iubesc, pentru că lucrul cu el este foarte comod și menajant. În cursul modelajului risipa de material este într-adevăr minimă.
  • Dacă vă interesează o descriere mai detaliată a procedurii, o găsiți în cadrul detaliilor fiecăruia dintre gelurile noastre NANI Poly UV/LED.

Ce rezultă de aici? În afara caracteristicilor sale excelente, polygelul, în plus: nu miroase urât, nu se scurge deloc, nu vi se întărește singur și dumneavoastră vă puteți aranja unghia până când vi se va părea perfectă. În cazul în care intenționați să începeți cu modelajul, gelul NANI Poly UV/LED este pentru dumneavoastră o opțiune clară!

slunicko

812b7db56bb96563429c8aa7ffa00ba8Necesitate pentru fiecare tip de modelaj – șabloanele NANI Dual Forms

Poate că ați auzit deja de faptul că pe piață există și noul fel de tipsuri specifice, care funcționează ca niște șabloane pentru un modelaj mai rapid și mai comod. Se numesc șabloane NANI Dual Forms. Pentru ce sunt bune? Este vorba de primul fel de „tips” care se acoperă cu material dinăuntru, nicidecum din afară.

Funcționează pe același principiu ca formele de copt (indiferent dacă vă imaginați un cozonac sau un castel de nisip). Șabloanele Dual Forms le umpleți cu un strat de polygel (funcționează și cu gelul, dar pentru polygel se potrivesc cel mai bine), presați pe unghie, îndepărtați posibilul material excedentar pe marginea unghiei și puneți la întărire în lampă. După întărire, șablonul Dual Forms se poate desprinde ușor și dumneavoastră aveți unghia pregătită fără niciun fel de modelaj îndelungat, mai trebuie doar aranjată cu pila pentru a fi perfectă.
Cu cât de simplă este această procedură, cu atât mai splendid funcționează. Până al urmă, convingeți-vă singure vizionând înregistrarea video de la sfârșitul articolului.

Câteva sugestii la final:

  • Fiecare șablon Dual Forms trebuie încercat înainte de aplicarea polygelului, „de probă”, pe unghie. Ar trebui să fie cu circa 1 mm mai lat decât unghia naturală. Stratul de polygel ridică puțin șablonul și, de aceea, gelul ar putea lipsi pe margini.
  • În cursul modelajului cu ajutorul șabloanelor Dual Forms întărim o unghie pregătită după alta. Niciodată nu amânăm întărirea. În cursul așteptării, șablonul împreună cu polygelul s-ar putea ridica și, prin aceasta, sub material s-ar forma o bulă de aer. După care, unghia nu numai că nu ar ține, ci ar avea o tendință mai mare de a fi afectată de mucegaiuri.
  • În cursul modelajului, nu uitați să înmuiați regulat pensula în Poly liquid, dacă nu, începe să lipească.


Cum arată lucrul cu polygelul și șabloanele Dual Forms în acțiune?

Și acum, în final, vine bunătatea dulce. Mi-a plăcut înregistrarea video a youtuberei Kamyla Kayla, care vă va demonstra în doar trei minute întregul proces de modelare cu polygel și șabloanele Dual Forms. Delectați-vă cât se poate de mult!

Există ceva în articolul de astăzi ce nu a fost menționat și dumneavoastră ați vrea să aflați? Sau, dimpotrivă, aveți deja ceva experiență cu polygelurile și vreți să ne-o împărtășiți? Atunci nu ezitați. Scrieți direct pe Facebook-ul nostru. Vom aștepta cu plăcere!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.